Listopad 16, 20177 r pokud máš opravdu originál jednotku GSM II 5J0 tak ta musí s ovladačem fungovat..
Listopad 16, 20177 r Mně jde o to, že tam mám jen tu s držákem GSM II "culman" a já bych potřeboval, aby to mělo bluetooth, tzn předpokládám výměnu modulu HF za nějaký s bloutooth. Upraveno Listopad 16, 20177 r od Karel 123
Listopad 21, 20177 r Tak jsem zjistil, že to jde výměnou jednotky, pravděpodobně za výše zmíněnou, která stojí 6 000kš a pak stejně nebude fungovat spojení s iphone, chci se zeptat jedná se přímo o tuto jednotku? 5J0 035 729B. Díky.
Červen 8, 20187 r Ahoj, jakej typ gsm jednotky je potreba k dodelani hf na Fabii 2, r.v. 5/2009, radio swing a potrebuji k tomu maxi-dot? Podotykam, ze to neni pro me, ale pro znameho, co chce mit original. Diky
Červen 16, 20187 r Ahoj všem, máme Fabia monte carlo 2012 s maxidot a rádiem swing akorát tam není handsfree. Dotaz: musi se řešit kabeláž jako mikrofon a podobně, nebo už je to tam z výroby? staci pak dokoupit handsfree a připojit k rádiu? Kde sehnat? Dekuji za rady.
Prosinec 30, 20186 r Ahoj. Mám dotaz. Bude mi fungovat bluetooth jednotka handsfree 5J0035729A na škoda roomster 2006,radio Dance,bez maxidotu a bez multifunkce, Díky
Leden 8, 20196 r Ještě bych měl jednu věc. Vím,že musím mít teda tu jednotku handsfree 5J0035729A ,anténu k ní,mikrofon. Ale jen jsem nikde nenašel jakou kabeláž? A ještě prosím,jak to budu ovládat bez multifunkce a bez maxidotu? Díky
Březen 21, 20196 r Když nemůžu sehnat jednotku 5J0 035 729 za rozumnej peníz,dá se to nahradit nějakou jinou? Mám roomstra 2006,bez maxidotu a rádio dance.
Květen 5, 20196 r Ahoj. Bude mi fungovat bluetooth jednotka 3C0035729E na škoda roomster 2006 bez maxidotu a na rádiu dance? Díky
Říjen 10, 20195 r Ahoj, možná stupidní dotaz, ale pro jistotu se zeptám... V autě se mi na maxidotu spojí telefon s autem přes BT, stáhnou se všechny kontakty, všechny tam vidím... Tzn, že BT v autě je, že? :D já vím, stupidní dotaz, ale ptám se pro sichr, jelikož tam mám nějaké 2din rádio, které se s autem nedá spojit (myslím ten BT), tak to chci měnit za Columbus, tak ať vím, jestli to má cenu... Díky
Leden 7, 20205 r Pořád se mi telefon přihlašuje a odhlašuje, mám BT HF . Jedná se o radio SWING a telefon Samsung A7. Asi rok vše chodilo v pohodě, po aktualizaci androidu to začalo zlobit. Ve značkovém servisu vše svedli na telefon. Přitom všechna ostatní zařízení s telefonem fungují normálně např. TV, HIFI, jiný telefon. Zkoušel jsem znovu se přihlásit, různá nastavení telefonu a stále stejné.
Leden 7, 20205 r zjisti číslo jednotky pod sedačkou, možná by pomohl update jednotky hf pokud existuje na tvoji jednotku
Leden 7, 20205 r @M Jirka Mi taky občas odhlási se BT od radia. Mám samsunga J6 a neorigo radio. Ja myslim že samsung ma problem s BT. Dřiv jsem měl s3 mini a taky bylo rozpojeni radia s mobilem
Leden 7, 20205 r před 10 hodinami, M Jirka napsal: po aktualizaci androidu to začalo zlobit. Ve značkovém servisu vše svedli na telefon Čím by to asi bylo? Před aktualizací OK a po KO. Já to měl naopak
Leden 8, 20205 r V 7. 1. 2020 na 20:43, šulda napsal: Čím by to asi bylo? Před aktualizací OK a po KO. Já to měl naopak S jiným autem funguje ... Upraveno Leden 10, 20205 r od Jirka65
Leden 8, 20205 r V 7. 1. 2020 na 18:23, Milhausek napsal: zjisti číslo jednotky pod sedačkou, možná by pomohl update jednotky hf pokud existuje na tvoji jednotku Hledal jsem pod předními sedačkami a nenašel ...
Leden 8, 20205 r pravá prední sedačka, je tam plastový kryt.. ten vysun dopředu a musí tam být hf jednotka.. pokud to někdo nedodělával a nedal ji jinde
Leden 9, 20205 r před 20 hodinami, Jirka65 napsal: S jiným autem funguje ... Tak má novější HF, respektive kompatibilní. Upraveno Leden 9, 20205 r od šulda
Leden 9, 20205 r před 23 hodinami, Milhausek napsal: pravá prední sedačka, je tam plastový kryt.. ten vysun dopředu a musí tam být hf jednotka.. pokud to někdo nedodělával a nedal ji jinde Hledal jsem pod oběma sedačkami a nenašel žádný kryt natož hf jednotku ... Mám Rapid r.v. 7/2018 - tím jsem měl asi začít. Zkoušel jsem párovat starý Samsung G4 a bez problémů.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.