Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

V 14. 3. 2020 na 16:28, bropol napsal:

Zdravím všechny experty, nějak se nemůžu domluvit s navigací Waze. Když ji pustím na mobilu v aplikaci android auto, vše frčí jak má, ale když propojím mobil s autem a pustím Waze, tak navigování nefunguje. Veškeré ovládání aplikace bezproblému funguje, jen nechce navigovat. Jako by nedokázal načíst GPS.

Zkus si souběžně pustit Google Maps. Mi občas Waze GPS taky nechytal a Google Maps ano. A jakmile se chytil Google, tak Waze potom taky. 

Upraveno od Delphin

• 2 týdny později...

Vyšla nová verze AA. Teď mám 5.2.... Žádnou změnu jsem ale nezaznamenal.

PS: Waze pořád nefunguje.?

Upraveno od bropol

https://www.autoevolution.com/news/google-releases-highly-anticipated-android-auto-update-with-fixes-everyone-needs-142203.html

Ten problém s Waze, odsouhlasil jsi EULA ? Popř. odinstaluj a nainstaluj Waze znovu.

Nevím co je EULA a kde jej můžu odsouhlasit. Nakopneš mě, prosím... :-D

Promiň, EULA see zobrazí při spuštění Android Auto, nikoliv Waze. Takže ty na Columbu pustíš Android Auto a na Columbu spustíš Waze a co že Ti to udělá?

Vše se načte, veškeré ovládání  Waze funguje, jen se nechce načíst GPS...prostě nenaviguje.

musis mu povolit pouzivat gps

Před hodinou, bropol napsal:

Vše se načte, veškeré ovládání  Waze funguje, jen se nechce načíst GPS...prostě nenaviguje.

Zkontroluj si oprávnění aplikace Waze, ale předpokládám, že tam GPS máš povoleno včetně všech ostatních oprávnění.

Co Google mapy, ty GPS v AA bez problémů chytnou?

Ano Google mapy jedou jak na drátkách.

Upraveno od bropol

Mrkni se na https://support.google.com/androidauto/thread/17860576?hl=en

Za mne doporučuji obojí odinstalovat, nainstalovat znovu, obojí spustit nejdříve na telefonu a až pak připojit na auto.

před 14 hodinami, Shaarky napsal:

Zkontroluj si oprávnění aplikace Waze, ale předpokládám, že tam GPS máš povoleno včetně všech ostatních oprávnění.

Co Google mapy, ty GPS v AA bez problémů chytnou?

GPS mám povoleno, jinak by mi Waze nefungoval ani v mobilu. A ostatní oprávnění musí být povoleny taky všechny? Některé se mi zdají zbytečné povolovat, aby fungoval Waze v AA

Tobě se mohou zdát zbytečné, ale pak to může způsobovat problémy Tebou uváděné. Pokud se Ti zdají zbytečné, doporučuji kontaktovat Google :-)

Já se nechci přít o tom co je nebo není zbytečné. Jsem rád za každou radu a proto vyzkouším a snad se doberu ke zdárnému cíli. Ještě jednou díky za trpělivost a snahu mi pomoct. 

Skús telefón vybrať z priehradky pred radiacou pákou ak ho tam máš a dať ho niekde hore pri okno. Možno blbosť možno vylúčiš zlý signál GPS.

Kdyz mu jde AA, tak to problemem s GPS nebude...

Kazdopadne bych zkusil aplikaci odinstalovat a znovu nainstalovat.

Waze používa GPS anténu telefónu, AA a tiež Google maps anténu auta. Tu je k tomu viac (prvý príspevok je dole)

No nevím.... V mém případě AA, Waze i Google mapy zcela určitě jedou na GPS anténu telefonu. 

Tak nakonec pomohlo v nastavení mobilu (Pocophone F1) u aplikace Waze změnit možnost úspory energie na "žádné omezeni" a Waze maká na 100%.

Hodně mi pomohl mi odkaz od Shaarkyho:

https://support.google.com/androidauto/thread/17860576?hl=en

Děkuji moc všem za pomoc 

Super, dobře že to pomohlo ;-)

• 4 týdny později...

Zdravím. Mám android 10 v mobilu. Proč se mi v AA nezobrazuje kalendář. Povolený je. Díky za odpověď.

Aby ses věnoval řízení, tak za tebe google demokraticky rozhodl, že podobné věci ukazovat nebude.

před 8 hodinami, Kombicek napsal:

Zdravím. Mám android 10 v mobilu. Proč se mi v AA nezobrazuje kalendář. Povolený je. Díky za odpověď.

Pokud chceš kalendář tak musíš použít například Mirrorlink, pak jde i za jízdy

V 25. 4. 2020 na 12:29, Kombicek napsal:

Můžeš použít Google Assistant. Používám v angličtině a když chceš vědět, co máš v kalendáři, tak se za jízdy zeptáš.

Není důvod jej zobrazovat.

Jak to zvládá číst? I s ohledem na CZ a EN? Třeba Siri je schopná komunikovat italsky a česky ne. Diktování ale velmi slušně funguje i v češtině. Pokud ale dám povel v italštině, tak čte český text italsky...

Popravdě, takto nějak mi to myslím fungovalo, když jsrm měl jazyky nastavené oba, tzn. CZ i EN. Le jelikož používám i funkci rozpoznání hlasu, už mám jen EN a texty CZ nezvládá.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.