cz pida Vloženo 4. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2016 Ahoj, dá se nějak u FII (2013) nějak dokódovat asistent rozjezdu do popce jako třeba u F3 ? pročetl jsem celou sekci elektrika a nikde jsem to nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 4. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2016 Ono záleží aký druh brzdovej jednotky máš, ak máš len klasické ABS tak pravdepodobne to nebude možné, ak máš ESP tak malo by to ísť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 4. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2016 už jen jak to zjsitít...nekupoval jsme to nový ale jako předváděčku a to jestli to má ESP mě tak nějak jelikož to bylo pro ženu nezajímalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 4. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2016 No buď cez VCDS (diagnostika) alebo máš vedľa ovládania kurenia tlačídlo ABS alebo ESP ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 4. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2016 ne nemám tam nic, ale ani záslepky...podle mě to to ESP má, jen nejde už vypínat...je to 2013 1,2 tsi, klima tempomat, maxík, sunset atd, žádnej socialpaket, ale je to jen doměnka. VCDS mám , když by někdo případně mohl sem nebo přes SZ hodit postup na kódování, budu moc rád, díky M Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 4. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2016 tento rok mají všechny esp podle roku to stačí zapnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 4. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2016 (editace) načo do SZ/SS, keď môžme tu. tiež to mám aktivované, režim Normal. je to návyková vec, ručku ani pri prudkom kopci nepotrebujem btw, tiež mám 2013, Ambition výbava Kódovanie: - 03 – ABS Brzdy - 07 – Kódovanie - Kalkulačka pre dlhé kódovanie - Byte 16: - bit 0 - aktivácia HHC - 0 = asistent vypnutý; 1 = asistent zapnutý Kódovanie EN: - 03 – ABS Brakes - 07 – Coding - Long Coding Helper - Byte 16: - bit 0 - activate HHC - 0 = asistent ON; 1 = asistent OFF Po tejto aktivácii je možné prispôsobenie dĺžky pôsobenia HHC. - 03 – ABS Brzdy - 10 – Prispôsobenie - Asistent rozjazdu do kopca o Deaktivované o Normálne o Skoro – štart s nízkymi otáčkami o Oneskorene – štart s vysokými otáčkami a kĺzavou spojkou Kódovanie EN: - 03 – ABS Brakes - 10 – Adaptation - Hill-start asistent o Not activated o Normal o Early - start with low RPM's o Late - start with high RPM's and slipping clutch Editováno: 4. Srpen 2016, autor: wirer 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2016 před 5 hodinami, marfan napsal: No buď cez VCDS (diagnostika) alebo máš vedľa ovládania kurenia tlačídlo ABS alebo ESP ? Žádně tlačítko ABS neexistuje. Taktéž u FII neexistuje tlačítko pro vypnutí EPS. Na palubní desce může být jen tlačítko, které vypíná ASR = kontrola trakce, jinak řečeno protiprokluz. před 4 hodinami, cz pida napsal: ne nemám tam nic, ale ani záslepky...podle mě to to ESP má, jen nejde už vypínat...je to 2013 1,2 tsi, klima tempomat, maxík, sunset atd, žádnej socialpaket, ale je to jen doměnka. VCDS mám , když by někdo případně mohl sem nebo přes SZ hodit postup na kódování, budu moc rád, díky M Pokud tam nemáš žádné tlačítko, mám za to, že ESP (ESC) nemáš právě proto, že jeho součástí bývá vždy ASR a tím pádem bys tam to tlačítko měl mít. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 4. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2016 Tu je aj návod. Zle si hľadal :) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 4. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2016 (editace) Jo jo, máš pravdu, ale nebylo to o lenosti, prostě jsem to nenašel. Jinak jsem to teď zkoušel a nejde mi to, tak buď dělám něco špatně nebo to u mě prostě nejde :-( poradí někdo prosím, když by teda to jít mělo a nejde ? Editováno: 5. Srpen 2016, autor: cz pida Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 13. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2016 Zdarec, slo by to nakodovat i u 08 pred FL, ESP mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 14. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2016 ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 15. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2016 Me by bylo divny, kdyby to slo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valer22 Vloženo 30. Září 2017 Sdílet Vloženo 30. Září 2017 Ahoj. Da se nějak upravit uhel naklonu, pok kterým se asistent aktivuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
icom Vloženo 14. Březen 2018 Sdílet Vloženo 14. Březen 2018 Ahoj, našel by se v Praze nebo středních čechách někdo šikovný, kdo by mi dokázal asisten rozjezdu do kopce nakódovat? Mám Roomstera 2014, CGGB. Službu samozřejmě nechci zadarmo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 14. Březen 2018 Sdílet Vloženo 14. Březen 2018 Humpolec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chemo Vloženo 15. Duben 2019 Sdílet Vloženo 15. Duben 2019 Ahoj, potřeboval bych vědět, které Fabie mají asistent rozjedu do kopce ve výbavě či možné dokódovat. Budeme kupovat auto přítelkyni a Fabia je prozatím nejvýhodnější. Jedním z požadavků je asistent rozjezdu do kopce Četl jsem tady na fóru, že všechny F2 rv 2013 mají nebo se jim dá aktivovat asistent. Mě by zajímalo - jak to tedy je? F2 je rv 2007-2015, lze říct, jaký rok výroby to nemá a mít určitě nebude? Nebo se dívat po výbavě a pokud je ESP tak to aktivovat půjde? Předpokládám, že F3 by to již měla mít všude. Děkuji za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 15. Duben 2019 Sdílet Vloženo 15. Duben 2019 F2 2013 dokodovane F3 2016 dokodovane, nemala vo vybave ak si clovek nepriplatil Room 2010 myslim ze nemozne aktivovat, ale ruku do ohna za to nedam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Duben 2019 Sdílet Vloženo 15. Duben 2019 Těžko říct, podle některých ceníků to vypadá, že před FL to nikdy neměl, u FL zase bude záležet na roku výroby - někdy to byla pouze příplatková funkce, někdy je to zase součást ESP pro všechny FII FL, někdy je to z výroby jen pro vozy s DSG,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 15. Duben 2019 Sdílet Vloženo 15. Duben 2019 Já jsem ho měl a nelíbilo se mi to. Tak se mi podařilo ho deaktivovat. Píši o tom něco tady https://forum.skodahome.cz/topic/92862-k%C3%B3dovanie-bcm-u-faceliftu/?do=findComment&comment=1845056 a pokračuje to dál. Mám tam popis kódování. Třeba to pomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chemo Vloženo 16. Duben 2019 Sdílet Vloženo 16. Duben 2019 Já mám právě na O3 a asistent a přítelkyně si to nemůže vynachválit. No podle toho vlákna nepoznám, jako F2 si mám koupit, abych měl jistotu, že to tam buď je v základu (na inzerátech se toto většinou nepíše) nebo že to jde dokódovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayBee1 Vloženo 16. Duben 2019 Sdílet Vloženo 16. Duben 2019 chemo: HHC buď bude, nebo půjde nakódovat u každé F2 nebo Roomsteru po faceliftu s ESP. Poté, co mi v autorizáku smazali kódování od ferdy25, jsem si HHC spolu s XDS dokódoval sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 16. Duben 2019 Sdílet Vloženo 16. Duben 2019 Podmínkou asistenta je mimo jiné taky náklonové čidlo. A to mají asi jen s ESPčkama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chemo Vloženo 17. Duben 2019 Sdílet Vloženo 17. Duben 2019 (editace) JayBee1: super, to jsem přesně potřeboval vědět. F2 po Facelift s ESP :-) btw jak poznám, že auto má ESP? ? nepočítám vlastnosti auta, ale známe "má to auto ESP? -> má; má to auto ABC? -> má, pokud nemá, dodělám" .. nebo spíše odpověď bude nevím, asi ano Přes diagnostiku asi jedině 100% že? Edit: teď mě napadl ještě VIN kód a buď někde na netu (víte kde?) nebo rovnou ve Škodovce Editováno: 17. Duben 2019, autor: chemo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voltys Vloženo 17. Duben 2019 Sdílet Vloženo 17. Duben 2019 (editace) Poznáš to tak že má toto tlačítko viz příloha. Po jeho stisknutí se deaktivuje pouze ASR. Ale pozor asistent rozjezdu do kopce byl myslím automaticky součástí jen do určitého roku. L Poté byl myslím za příplatek cca 2000Kč. Ale pokud má toto tlačítko tak buď bude mít asistenta do kopce nebo se bude dát dokódovat. Můj rok 10. 2010 to má automaticky Editováno: 17. Duben 2019, autor: voltys 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.