Holys Vloženo 10. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2016 Ahoj, nevíte někdo, jestli se dá a popřípadě jak se dá dodělat zvuk při dálkovém otevírání auta? Takové to "wook wook" Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 10. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2016 Jo. Stači dodělat komplet originál alarm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 19. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2016 Taky záleží na typu komfortky. Některé měli alarm v sobě, stačilo jen připojit sirénu a nastavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MatyCZE Vloženo 6. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2016 Nastavoval jsem si to na své předchozí Octě, která měla 799AH a origo alarm, nicméně mi přišlo, že ten alarm byl připojený spíš na klakson. Po týdnu jsem to zrušil, decentní zvuková signalizace to tedy rozhodně nebyla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.