camillio Vloženo 15. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2016 Ahoj, mám pocit, že snad Miklísek to tu někdy v minulosti psal, ale nepovedlo se mi to nalézt. Jaká je tolerance přejetí oleje? Mám ještě 1500km do výměny (pevný interval), ale čekají mě dvě služebky během kterých to pravděpodobně o chlup přetáhnu, a výměna mezi nepůjde (víkend). Servis se tváří že to nebude potíž, ale raději se zeptám ještě tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2016 A co ti pomůže, když ti tady někdo napíše, že třeba přejetí o 1000 km nevadí a pak se zjistí, že to není pravda? Jediné relevantní vyjádření ti může dát autorizovaný servis (pokud možno písemně) anebo přímo ŠA. Jinak se s tebou nikdo nebude bavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 15. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2016 (editace) Je to 3 mesice nebo 3 tisice km. Uz jsem se na to jednou na lince ptal. "Pokud Vás informoval palubní počítač, že máte uskutečnit výměnu motor.oleje měl byste, pokud chcete dodržovat pokyny výrobce, provést s tolerancí max. do 3 000 km a serv.prohlídku max. do 3 měsíců." Editováno: 15. Srpen 2016, autor: SkodaRapid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillio Vloženo 15. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2016 (editace) Pawouk: protože AS mi to písemně nedá (dobře, možná po mailu, ale moje cesty se blíží). Pravda, zavolat do ŠA mě nenapadlo, tohle beru. SkodaRapid: díky. Update: linka mě odkázala na AS Editováno: 15. Srpen 2016, autor: camillio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2016 Taky dobrý. Zkusil bych to tady: info@skoda-info.cz. Jinak by mě zajímalo, kde se ty pokyny s tolerancí výrobce uvádějí (a tím nemyslím, že se musí volat někam do ŠA) - viz citace výše od SkodaRapid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillio Vloženo 15. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2016 (editace) Tak jestli infolinka dobrý, tak útržek mailu níže ještě lepší Buď jak buď, AS po drátech řekl, že mých pár set km navíc nevadí. Tak snad, zatím jsem s nimi spokojený. ---Vážený pane [moje jméno], omlouváme se Vám, ale nejsme kompetentní posoudit časovou toleranci výměny oleje na Vašem vozu, kterou popisujete. Pro další technické informace doporučujeme kontaktovat naše smluvní servisní partnery, kteří Vám rádi a ochotně poradí. Potřebné kontakty naleznete pod tímto odkazem: http://www.skoda-auto.cz/mini-apps/autorizovani-partneri-skoda Děkujeme Vám za pochopení. ... [následovala nabídka bezplatného newsletteru :D] Editováno: 15. Srpen 2016, autor: camillio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2016 Hm, skvělý. Na co tam tedy jsou? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 15. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2016 Akorat, ze kdyz se zeptas v jednom autorizovanem servisu, tak ti reknou neco a kdyz se zeptas v jinem servisu, tak ti reknou neco jineho... Mozna, ze nepochopili tvou otazku? Pokud jsi jim napsal kolik mas najeto, v kolika km jsi menil naposled olej, jestli mas pevny interval nebo promenlivy, tak by ti meli byt schopni odpovedet o kolik km to muzes projet, aby jsi neprisel o zaruku. (musi mit nejake pravidlo). A pro jistotu treba VIN. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka_CZE Vloženo 16. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2016 No a co ti brání provést výměnu oleje teď, ještě před plánovanou výměnou dle PP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillio Vloženo 16. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2016 Čas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 17. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2016 Výmluva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sven01 Vloženo 17. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2016 A preco by to olej nevymenili cez vikend? V sobotu by vacsinou nemal byt problem u vascich servisov.Odoslané z MediaPad T1 8.0 Pro pomocou Tapatalku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2016 Úkon zvaný "Servis výměny motorového oleje" se provádí i na počkání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 17. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2016 ano, tento ukon spolu se servisni prohlidkou u me trval cca 40 minut. takze behem obedove pauzy by to melo jit zvladnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 17. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2016 já měl výměnu oleje za cca 20 minut, chce to jenom zvednout telefon a domluvit se... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mariacek Vloženo 20. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2016 A rovnou bych si to nechal změnit na proměnlivý interval, ať to příště už nemusíš řešit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardb Vloženo 22. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2016 dnes jsem také po 1. absolvoval výměnu oleje v autorizáku a trvalo jim to zhruba hodinu ... olej i filtr jsem měl svůj, neviděli vtom žádný problém takže super a vyšlo mě to u nich jen zhruba na 620 kč což si myslím že jde, navíc se měl ptali jestli chci pořád proměnlivý interval, nebo pevný takže spokojenost a podle maxiDOTu jsem měl překročené km a to nijak neřešili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 22. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2016 jen dotaz -> měl jsi olej a filtry originál nebo neoriginál ? Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardb Vloženo 22. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2016 olej jsem origo neměl, je drahej ono to ani myslím nekontrolovali co sem jim dovezl ... jinak olej jsem tam měl tento: http://www.skoda-dily.cz/eshop/EDGE05W30.html a filtr tento: http://www.skoda-dily.cz/eshop/03C115561H.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 22. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2016 olej je cajk, sice se jedná o starou "verzi" která se už nedělá, ale nevadí... Sice svůj olej si nosím, ale přinést si svůj filtr by mě už asi nenapadlo... Jinak s cenou nevím, takovouhle částku jsem platil za výměnu a byl v tom filtr a i šroub... Takže dle mého názoru drahý btw. šlo to udělat i za 30 minut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardb Vloženo 22. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2016 doma ano a pořádně, ono při výměně zkontrolovaly asi vše dle nějakého seznamu který mám takže se nejednalo jen o výměnu pořád lepší jak když jel znamej do škodovky a nechal tam kolem 2500, stačenej olej 400 kč/litr to se pak vydělává .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2016 Pánové, obecné téma o intervalech a výměnách oleje tady už dávno je, takže sem nebudeme zatahovat věci, které sem nepatří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.