kbenni Vloženo 15. Září 2016 Sdílet Vloženo 15. Září 2016 (editace) Ahojte, Mam Octaviu RS TDI s DSG prevodovkou a objavili sa mi pri nej divne zvuky. Ked stojim na mieste a mam zaradenu rychlost R alebo D a pomaly spustam brzdu, auto sa este nepohne, tak mi z motora, prevodovky vychadzaju divne suchotave zvuky. Spojka uz zabera ale auto sa este nehybe. Zvuk sa podoba na to ako keby sa nejake dve veci suchali o seba. Moze spojka vydavat taketo zvuky? Dakujem Editováno: 15. Září 2016, autor: kbenni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeKemadec Vloženo 4. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2016 Kolik to ma najeto? To by vypadalo na setrvacnik. Dela mi to u DSG taky. Ale dokud to nebude rachtat na N tak neresim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bonek007 Vloženo 15. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2021 Dobrý den, měl bych dotaz k automatické převodovce DSG 6 stupňů. Zpozoroval jsem u mé Octavie 3 takový jakoby drnčivý zvuk převážně na 6.zařazený stupeň pak také na 5.stupeň ale pouze pod plynem, jakmile se plyn ubere zvuk ihned přestane. Nebo také když se přeřadí na 4.stupeň. Prosím vás setkal se s tím někdo prosím, i jiný model… Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.