Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

pouzivam TT beta 8.0.1 build 2087 (problem bol aj s buildom 2085)

bezim iOS beta 12.1.1 (myslim ze public beta release 3, build 16C5050a)

nakoniec sa mi to podarilo vyriesit uplnym odinstalovanim TT a novou instalaciou (najnovsej beta verzie apky)

vdaka za potvrdenie, ze na strane fora chyba nie je

• o 1 měsíc později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

Dobrý den. Zadával jsem dotaz do fóra a omylem jsem ho dal do nespávné kategorie - mezi pravidla, oznamovna, návody. Nevím jak to smazat, nebo přesunout, tak jsem to zadal znovu správně. Do fabia2 a roomster, autohifi. Poradíte mi jak to napravit? Děkuji.

Vloženo

Smazal jsem to. ;) Jinak lze špatně umístěný příspěvek/téma nahlásit pomocí funkce "Nahlásit příspěvek" - je v každém příspěvku na foru v jeho pravé horní části.

• o 2 týdny později...
Vloženo

Zdravím, mám dotaz ohledně zaplaceného členství na fóru, 12.2.2018 jsem odesílal platbu, pokud vím tak banka má převod tak dva dny, chápu že něco trvá nastavení, ale pořád se nemohu dostat do sekcí pro členy. Předem díky za odpověď.

• o 2 týdny později...
Vloženo

Já to neřeším, ale ty 400,- se mohli využít pak jinak, než na to že tu budu čekat měsíc, možná i dýl než se to členství aktivuje. Mě docela udivuje fakt, že na Škoda-virtto šlo do týdne, a tady čekám pomalu tři týdny.

Vloženo
V 2. 3. 2019 na 7:22, Tomas.Kov napsal:

Já to neřeším, ale ty 400,- se mohli využít pak jinak, než na to že tu budu čekat měsíc, možná i dýl než se to členství aktivuje. Mě docela udivuje fakt, že na Škoda-virtto šlo do týdne, a tady čekám pomalu tři týdny.

Tak už to máš nastavené, jen jsi to neplatil 12.2.2018, ale 12.2.2019

• o 1 měsíc později...
  • o 4 týdny později...
Vloženo
V 17. 4. 2019 na 17:40, Wittmann napsal:

Nefunguje mi "nepřečtený obsah", stejně jako zobrazení mnou založených témat či témat s mám příspěvkem - dělá to jen mně?

V 17. 4. 2019 na 17:57, Pawouk napsal:

A ještě nefunguje vyhledávání. :kol-22:

Zase to nefunguje...

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Problém stále není vyřešen, dle sdělení dalšího člena fóra nelze ani opakovaně mi poslat zprávu v nově započaté konverzaci. Opětovně žádám o řešení problému, který trvá již několikátý měsíc. Hodnocení mých příspěvků rovněž nefunguje.

• o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...