Tomdlouhan Vloženo 18. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2020 (editace) před 48 minutami, LukášCBR napsal: Výrok, že TT stejně používalo málo lidi byl hodně nešťastný. @LukášCBRSamozrejme takhle se to neda resit . Vzdycky se da najit cesta , neco utnout je az to posledni reseni , kdyz jiny nejsou , bohuzel ja uz jsem to psal , je to zrejme o lidech , sousedni forum , jede , skoda octavia club bez problemu , a reklama , bude a a bude ji vic , komu vadi , at si to zaridi v prohlizeci , a reklamu mit nebude , ja jsem v tt reklamu nemel , mam profi verzi za par korun, ale to je relativni co je par korun . Skoda ze mistni administratori se chovaji tak jak se chovaji , uzivatele nabizeli pomocnou ruku ,bez odezvy a pak dalsi pise ze se bude platit 300 rocne , ze nic neni zadarmo neni , pripoustim , ale timhle pristupem , bude tech uzivatelu taky min . Editováno: 18. Srpen 2020, autor: Tomdlouhan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2020 Tak to by stačilo, snad stačí napsat svůj názor jednou a ne to tady tapetovat prakticky identickými příspěvky! Vždyť je to tak snadné - když ti to tady nevyhovuje, nechoď sem. Já taky nelezu tam, kde se mi to nelíbí, a je jedno, jestli je to někde na netu, nebo třeba hospoda. 7 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 30. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2020 Občas se mi děje, že vlezu do vlákna kde je více nepřečtených dalších vláken třeba vaše fabie III. Vlezu do prvního a pak se vrátím a všechny ostatní už jsou jako přečtené. Chrome,W10 2004 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dusan.k Vloženo 8. Září 2020 Sdílet Vloženo 8. Září 2020 Proč nejde otevřít sekce Bazar? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 8. Září 2020 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2020 Bazar je pozastaven. Je vyvijen 3. stranou a pri posledni aktualizaci prestal fungovat. V brzke dobe planujeme dalsi upgrade a bazar by mel opet znovu fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 15. Září 2020 Sdílet Vloženo 15. Září 2020 Ahoj @PTiCA Proč mi nejde video když ho přidam k přispěvku? Slyšim jen zvuk mimo tohle nic . Obrazovka černá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 15. Září 2020 Autor Sdílet Vloženo 15. Září 2020 Posli mi link kam jsi ho pridal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 15. Září 2020 Sdílet Vloženo 15. Září 2020 zkusim přidat jiné video a uvidim. Pošlu ti odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 15. Září 2020 Sdílet Vloženo 15. Září 2020 @PTiCA Video Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 16. Září 2020 Autor Sdílet Vloženo 16. Září 2020 Zajimave. Me se video prehraje jen v Safari. V Firefoxu ani v Chrome ne. Mozna bude lepsi nahrat video na youtube a pak ho vlozit jako embed sem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 16. Září 2020 Sdílet Vloženo 16. Září 2020 @PTiCA skusim tohle pres uloz.to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 19. Září 2020 Autor Sdílet Vloženo 19. Září 2020 Dnes probehl planovany uprade fora s par zmenama. Nektere se budeme zavadet postupne. Hlavni zmeny jsou v designu. Bazar zatim neni stale k dispozici. Pripravujeme take moznost zobrazeni temat jak v Boxech tak v seznamu (jako je to ted.) Pravdepodobne budeme rusit hlavni stranky (magazin) presuneme forum na hlavni domenu www.skodahome.cz. Clanky budou soucasti fora. S tim se zmeni hlavni stranka ktera bude obsahovat jak vypis clanku, tak aktualni temata a dalsi informace. je to ho vice a postupne vas budeme informovat. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 19. Září 2020 Sdílet Vloženo 19. Září 2020 Vypadá to docela dobře. Jenom je malý rozdíl mezi přečteným a nepřečteným, tedy přečtené je moc výrazné. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 19. Září 2020 Sdílet Vloženo 19. Září 2020 (editace) Můj stream.. Od této aktualizace se mi po kliknutí na název zúčastněných témat podle nastaveného, uloženého filtru, nezobrazují poslední nepřečtené příspěvky tak, jak je ve filtru nastaveno, ale zobrazuje mi to vždy první příspěvek tématu. Jsem jediný, komu se toto stalo? Editováno: 19. Září 2020, autor: _Denis_ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 19. Září 2020 Sdílet Vloženo 19. Září 2020 zobrazily se mi jen dvě témata, toto a jedno vlákno v sekci F III Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 20. Září 2020 Sdílet Vloženo 20. Září 2020 Kde se da nastavit tmavy vzhled? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libac Vloženo 20. Září 2020 Sdílet Vloženo 20. Září 2020 Taky jsem hledal ... a nenašel ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 20. Září 2020 Sdílet Vloženo 20. Září 2020 a on ten tmavý vzhled by jako měl jít ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libac Vloženo 20. Září 2020 Sdílet Vloženo 20. Září 2020 Asi ne , ale tenhle bílej poklad co skoro vypaluje oči ? by si ho zasloužil . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 20. Září 2020 Sdílet Vloženo 20. Září 2020 @Libac naprosto souhlasím, všude, kde to jen jde, tak si dávám tmavý režim, ale tady to bude asi jen scifi :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 20. Září 2020 Sdílet Vloženo 20. Září 2020 Preco na mobile zmizlo tlacidlo "posledny prispevok" alebo akonsa to volalo? Ked kliknem na nazov temy, hodi ma na prvu stranku. Ked kliknem na cislo poslednej stranky, hodi ma na jej zaciatok, nie na najblizsi neprecitany prispevok :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 20. Září 2020 Sdílet Vloženo 20. Září 2020 Treba klikať na tú žltú guličku vedľa názvu témy a tá ťa hodí na prvý neprečítaný príspevok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 20. Září 2020 Sdílet Vloženo 20. Září 2020 Do které se ale hůře strefuje páč je fakt prťavá.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 20. Září 2020 Sdílet Vloženo 20. Září 2020 Tak to by ma nikdy nenapadlo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 20. Září 2020 Sdílet Vloženo 20. Září 2020 Nikdy som nemal problém sa strafiť na žiadnom fóre.... a ak používate stream, klikom na počet odpovedí sa dostanete na posledný príspevok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.