Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Gratuluju, krásně jste to dokurvili. Se pak nedivte, že ubývá uživatelů, když z toho děláte komerční sracku.  To můžu chodit na Facebook abych viděl tohle...

Screenshot_20200926-193612.jpg

jj, je to tu odnepamäti... zobrazovanie týchto fotiek a albumov medzi neprečítanými príspevkami sa dá ale obmedziť..

531123737_obrzok.thumb.png.415da110ebee9de30272f727047a3a7b.png

Čo sa týka farebného a občas nečitateľného kopírovaného textu.. toto vie ovplyvniť iba autor príspevku - pri pastovaní by mal vymazať formátovanie skopírovaného textu..

1869281989_obrzok.thumb.png.090ac849a6deaa7b699d5b08a3edf856.png

Zároveň upozorňujem na chybu v preklade... Vvložili ste :)

Až na to, že těch fotek bylo asi 20 a každá měla "vlastní topic"

Opět mi nefungují soukromé zprávy.

Fórum mě nyní oproti ostatním uživatelům neumožňuje používat soukromé zprávy, a už řadu let ostatním uživatelům hodnotit mé příspěvky. 

Veškerá soukromá komunikace byla na dnešek odstraněna.

Soukromé zprávy nemám možnost znovu ani zapnout. 

Žádám o vyřešení.

Upraveno od ferda25

Asi sis nezaplatil premium verzi bez reklam. Uvidíš třeba si časem budeš konfigurovat fórum v e-shopu jako auto 😀

Mobil mě nabidl uložit zástupce. Přimo na forum. Po kliknutí skočí obrazovka tato:

1527789797_Screenshot_20201003-112357_SamsungInternet.thumb.jpg.0360948c93f2e5ffa227fadb9ab09476.jpg

Po vteřině jsem na foru.

Tieto texty v popise podfora by sa nedali trosku zkratit? Na PC to posobi celkom rusivo

Screenshot_1.thumb.jpg.0deded708a80829d6e6c3aed93b0c337.jpgScreenshot_2.thumb.jpg.b478c445b6ffa955a466fd66dc75d653.jpgScreenshot_3.thumb.jpg.4c8ce21eb2548dd7ef79e0c8c7617d8e.jpg

• Autor

Pripravil jsem novou sekci "ŠKODA ENYAQ iV".

Také chceme nabídnout možnost zobrazení fora v "Gridu" viz. nahled. Byl by o tento typ zobrazeni mezi vama zajem?

Snímek obrazovky 2020-10-05 v 17.11.05.png

No nevím, vypadá to sice pěkně přehledně, ale zabere to spoustu místa a na monitoru se asi nevejde celá sekce modelu. Pokud by byla možnost si libovolně přepínat mezi standardním zobrazením a tímto, tak proč ne.

@PTiCA nemohu se prihlasit na foru pres mozillu firefox. To nejde . Kdyz se webova v plni nacita tak vubec nejde prihlasit se (mozilla firefox)

Prosim oprav to.

• Autor

Ahoj, neni co. Ted jsem se pres firefox normalne prihlasil. Zkus jeste jiny prohlizec.

Snímek obrazovky 2020-10-05 v 20.30.16.png

Mě Firefox taky funguje bez problémů.

zkusil jsem jsem pres chrome a slo se prihlasit

prihl.jpg

myslim ze ne

@PTiCA   Problem je v tom ze na nicku nedela se rucka . Rucka nedela se na soukromnych zpravach a upozorneni. Cely ten horni pasek mi nefunguji

Mam verze firefoxu 81.0.1 64bity

Upraveno od TOMUS

• Autor

Myslím že je problém v té reklamě. Nahlásil jsem jí a zítra by to mělo být vyřešené

@TOMUS Myślę, że jest problem z tą reklamą. Zgłosiłem to i jutro powinno zostać rozwiązane

ok diky moc .

@PTiCA Dekuji moc za peknou polstinu :kol-47:  🙂

Když pominu nutnost klikat na tu malou hvězdičku, nebo kolečko vedle názvu příspěvku tak, abych se dostal na poslední nepřečtené zprávy v mém streamu, na které se mi na iPhone kliká dost blbě a tak z 50% případů se netrefím tak, jak tady už někdo psal, dá se něco udělat s mizejícími nepřečtenými příspěvky po aktualizaci stránky? Mám ve svém streamu třeba 5 nepřečtených novinek v tématech. Když jsem na mobilu na prohlížeči, zobrazí se mi to, no v tu chvíli nemám čas, nebo chuť si je číst. No jakmile otevřu prohlížeč později znovu (ať už jsem ho zavřel, nebo ne), iPhone automaticky načte stránku znovu. A po tomto načtení mi ze streamu všechna tato nepřečtená témata zmizí, jako bych je už přečetl.. To je dost k ničemu.

Funguje někomu "skok" na poslední nepřečtený příspěvek u "Aktuální témata" (box napravo)?

Ne, hodí to na první příspěvek daného tématu. Ale já to nikdy nevyužíval.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.