Září 26, 20204 r Gratuluju, krásně jste to dokurvili. Se pak nedivte, že ubývá uživatelů, když z toho děláte komerční sracku. To můžu chodit na Facebook abych viděl tohle...
Září 27, 20204 r jj, je to tu odnepamäti... zobrazovanie týchto fotiek a albumov medzi neprečítanými príspevkami sa dá ale obmedziť.. Čo sa týka farebného a občas nečitateľného kopírovaného textu.. toto vie ovplyvniť iba autor príspevku - pri pastovaní by mal vymazať formátovanie skopírovaného textu.. Zároveň upozorňujem na chybu v preklade... Vvložili ste :)
Září 28, 20204 r Fórum mě nyní oproti ostatním uživatelům neumožňuje používat soukromé zprávy, a už řadu let ostatním uživatelům hodnotit mé příspěvky. Veškerá soukromá komunikace byla na dnešek odstraněna. Soukromé zprávy nemám možnost znovu ani zapnout. Žádám o vyřešení. Upraveno Září 28, 20204 r od ferda25
Září 28, 20204 r Asi sis nezaplatil premium verzi bez reklam. Uvidíš třeba si časem budeš konfigurovat fórum v e-shopu jako auto 😀
Říjen 3, 20204 r Mobil mě nabidl uložit zástupce. Přimo na forum. Po kliknutí skočí obrazovka tato: Po vteřině jsem na foru.
Říjen 4, 20204 r Tieto texty v popise podfora by sa nedali trosku zkratit? Na PC to posobi celkom rusivo
Říjen 5, 20204 r Autor Pripravil jsem novou sekci "ŠKODA ENYAQ iV". Také chceme nabídnout možnost zobrazení fora v "Gridu" viz. nahled. Byl by o tento typ zobrazeni mezi vama zajem?
Říjen 5, 20204 r No nevím, vypadá to sice pěkně přehledně, ale zabere to spoustu místa a na monitoru se asi nevejde celá sekce modelu. Pokud by byla možnost si libovolně přepínat mezi standardním zobrazením a tímto, tak proč ne.
Říjen 5, 20204 r @PTiCA nemohu se prihlasit na foru pres mozillu firefox. To nejde . Kdyz se webova v plni nacita tak vubec nejde prihlasit se (mozilla firefox) Prosim oprav to.
Říjen 5, 20204 r Autor Ahoj, neni co. Ted jsem se pres firefox normalne prihlasil. Zkus jeste jiny prohlizec.
Říjen 5, 20204 r @PTiCA Problem je v tom ze na nicku nedela se rucka . Rucka nedela se na soukromnych zpravach a upozorneni. Cely ten horni pasek mi nefunguji Mam verze firefoxu 81.0.1 64bity Upraveno Říjen 5, 20204 r od TOMUS
Říjen 5, 20204 r Autor Myslím že je problém v té reklamě. Nahlásil jsem jí a zítra by to mělo být vyřešené @TOMUS Myślę, że jest problem z tą reklamą. Zgłosiłem to i jutro powinno zostać rozwiązane
Říjen 6, 20204 r Když pominu nutnost klikat na tu malou hvězdičku, nebo kolečko vedle názvu příspěvku tak, abych se dostal na poslední nepřečtené zprávy v mém streamu, na které se mi na iPhone kliká dost blbě a tak z 50% případů se netrefím tak, jak tady už někdo psal, dá se něco udělat s mizejícími nepřečtenými příspěvky po aktualizaci stránky? Mám ve svém streamu třeba 5 nepřečtených novinek v tématech. Když jsem na mobilu na prohlížeči, zobrazí se mi to, no v tu chvíli nemám čas, nebo chuť si je číst. No jakmile otevřu prohlížeč později znovu (ať už jsem ho zavřel, nebo ne), iPhone automaticky načte stránku znovu. A po tomto načtení mi ze streamu všechna tato nepřečtená témata zmizí, jako bych je už přečetl.. To je dost k ničemu.
Říjen 6, 20204 r Funguje někomu "skok" na poslední nepřečtený příspěvek u "Aktuální témata" (box napravo)?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.