headerTDI Vloženo 26. Září 2020 Sdílet Vloženo 26. Září 2020 Gratuluju, krásně jste to dokurvili. Se pak nedivte, že ubývá uživatelů, když z toho děláte komerční sracku. To můžu chodit na Facebook abych viděl tohle... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 27. Září 2020 Sdílet Vloženo 27. Září 2020 headerTDI ty galerie sou tady od začátku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 27. Září 2020 Sdílet Vloženo 27. Září 2020 jj, je to tu odnepamäti... zobrazovanie týchto fotiek a albumov medzi neprečítanými príspevkami sa dá ale obmedziť.. Čo sa týka farebného a občas nečitateľného kopírovaného textu.. toto vie ovplyvniť iba autor príspevku - pri pastovaní by mal vymazať formátovanie skopírovaného textu.. Zároveň upozorňujem na chybu v preklade... Vvložili ste :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 27. Září 2020 Sdílet Vloženo 27. Září 2020 Až na to, že těch fotek bylo asi 20 a každá měla "vlastní topic" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 27. Září 2020 Sdílet Vloženo 27. Září 2020 Opět mi nefungují soukromé zprávy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 28. Září 2020 Sdílet Vloženo 28. Září 2020 (editace) Fórum mě nyní oproti ostatním uživatelům neumožňuje používat soukromé zprávy, a už řadu let ostatním uživatelům hodnotit mé příspěvky. Veškerá soukromá komunikace byla na dnešek odstraněna. Soukromé zprávy nemám možnost znovu ani zapnout. Žádám o vyřešení. Editováno: 28. Září 2020, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 28. Září 2020 Sdílet Vloženo 28. Září 2020 Asi sis nezaplatil premium verzi bez reklam. Uvidíš třeba si časem budeš konfigurovat fórum v e-shopu jako auto 😀 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 3. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2020 Mobil mě nabidl uložit zástupce. Přimo na forum. Po kliknutí skočí obrazovka tato: Po vteřině jsem na foru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 4. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2020 Tieto texty v popise podfora by sa nedali trosku zkratit? Na PC to posobi celkom rusivo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2020 Souhlas. Stačí jedna krátká věta, ideálně bych to zrušil. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 4. Říjen 2020 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2020 Jasny, upravim to 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 5. Říjen 2020 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2020 Pripravil jsem novou sekci "ŠKODA ENYAQ iV". Také chceme nabídnout možnost zobrazení fora v "Gridu" viz. nahled. Byl by o tento typ zobrazeni mezi vama zajem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2020 No nevím, vypadá to sice pěkně přehledně, ale zabere to spoustu místa a na monitoru se asi nevejde celá sekce modelu. Pokud by byla možnost si libovolně přepínat mezi standardním zobrazením a tímto, tak proč ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 5. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2020 @PTiCA nemohu se prihlasit na foru pres mozillu firefox. To nejde . Kdyz se webova v plni nacita tak vubec nejde prihlasit se (mozilla firefox) Prosim oprav to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 5. Říjen 2020 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2020 Ahoj, neni co. Ted jsem se pres firefox normalne prihlasil. Zkus jeste jiny prohlizec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 5. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2020 Mě Firefox taky funguje bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 5. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2020 zkusil jsem jsem pres chrome a slo se prihlasit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 5. Říjen 2020 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2020 a nepouzivas nejaky plugin v firefoxu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 5. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2020 myslim ze ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 5. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2020 (editace) @PTiCA Problem je v tom ze na nicku nedela se rucka . Rucka nedela se na soukromnych zpravach a upozorneni. Cely ten horni pasek mi nefunguji Mam verze firefoxu 81.0.1 64bity Editováno: 5. Říjen 2020, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 5. Říjen 2020 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2020 Myslím že je problém v té reklamě. Nahlásil jsem jí a zítra by to mělo být vyřešené @TOMUS Myślę, że jest problem z tą reklamą. Zgłosiłem to i jutro powinno zostać rozwiązane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 5. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2020 ok diky moc . @PTiCA Dekuji moc za peknou polstinu 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 6. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2020 Když pominu nutnost klikat na tu malou hvězdičku, nebo kolečko vedle názvu příspěvku tak, abych se dostal na poslední nepřečtené zprávy v mém streamu, na které se mi na iPhone kliká dost blbě a tak z 50% případů se netrefím tak, jak tady už někdo psal, dá se něco udělat s mizejícími nepřečtenými příspěvky po aktualizaci stránky? Mám ve svém streamu třeba 5 nepřečtených novinek v tématech. Když jsem na mobilu na prohlížeči, zobrazí se mi to, no v tu chvíli nemám čas, nebo chuť si je číst. No jakmile otevřu prohlížeč později znovu (ať už jsem ho zavřel, nebo ne), iPhone automaticky načte stránku znovu. A po tomto načtení mi ze streamu všechna tato nepřečtená témata zmizí, jako bych je už přečetl.. To je dost k ničemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 6. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2020 Funguje někomu "skok" na poslední nepřečtený příspěvek u "Aktuální témata" (box napravo)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2020 Ne, hodí to na první příspěvek daného tématu. Ale já to nikdy nevyužíval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.