PTiCA Vloženo 13. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2018 Opraveno. Diky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 18. leden 2018 Sdílet Vloženo 18. leden 2018 ahoj, psal mi teď uživatel milanxx: Ahoj. Nejede mi skodahome na pc. Vasnivemukolistovy jede. Už jsem smazal historii. Cooky taky. Nevis kde by mohla být chyba. Pišu z mobilu a jsem na wifi se stejnou ip jak počítač. Dík Milan ještě jsem se ho dotázal co používá za prohlížeč. Hodím mu do SZ link sem, tak zkus prosím něco zjistit. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 18. leden 2018 Sdílet Vloženo 18. leden 2018 Dělá mu to ie i chrome Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 18. leden 2018 Sdílet Vloženo 18. leden 2018 Pánové děkuji za snahu. Už se mi to rozjelo. Mezitím jsem 2x restartoval PC ale to nepomáhalo. Až najednou lup a jsem tady i přes PC. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 19. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2018 Chyba byla u nas v nastaveni serveru. Diky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 23. leden 2018 Sdílet Vloženo 23. leden 2018 Zdravim, je moznost aby google nenasiel moje prispevky na tomto fore? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 23. leden 2018 Sdílet Vloženo 23. leden 2018 Ne, ale počkej si na GDPR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 23. leden 2018 Sdílet Vloženo 23. leden 2018 @tomxass tak nemáš psát a forum něco za co se pak stydíš :-D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 10. Únor 2018 Sdílet Vloženo 10. Únor 2018 Nejdou otvírat přílohy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 3. Březen 2018 Sdílet Vloženo 3. Březen 2018 Nejaké problémy s https? Chrome mi furt blokuje prístup... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 3. Březen 2018 Sdílet Vloženo 3. Březen 2018 Mě také, v chromu...začlo dnes odpoledne, ráno to šlo v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 3. Březen 2018 Sdílet Vloženo 3. Březen 2018 (editace) vyprsela platnost certifikatu.... Editováno: 3. Březen 2018, autor: Bikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spirito Vloženo 3. Březen 2018 Sdílet Vloženo 3. Březen 2018 Mě taky. Vypršela platnost SSL certifikátu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 3. Březen 2018 Sdílet Vloženo 3. Březen 2018 Mě taky Tento web není bezpečný. Mohlo by to znamenat, že se vás někdo snaží oklamat nebo chce ukrást údaje, které odešlete na server. Tento web byste měli okamžitě zavřít. Zavřít tuto kartu Další informace Certifikát zabezpečení webu ještě není platný nebo vypršel. Kód chyby: DLG_FLAGS_SEC_CERT_DATE_INVALID Pokračovat na web (nedoporučujeme) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Vloženo 3. Březen 2018 Sdílet Vloženo 3. Březen 2018 Taky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rawac Vloženo 3. Březen 2018 Sdílet Vloženo 3. Březen 2018 (editace) Jen expiroval certík http(s), hoďte si to do výjimek a jede se dál... Editováno: 3. Březen 2018, autor: Rawac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 3. Březen 2018 Sdílet Vloženo 3. Březen 2018 Mě taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 3. Březen 2018 Sdílet Vloženo 3. Březen 2018 před 6 minutami, Rawac napsal: Jen expiroval certík http(s), hoďte si to do výjimek a jede se dál... V telefonu to ale třeba do výjimek nejde ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rawac Vloženo 3. Březen 2018 Sdílet Vloženo 3. Březen 2018 Pravda, v mobilní opeře to "natvrdo" nastavit nejde...... ale přes Tapatalk to jede normálně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 3. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2018 Opraveno. Vyprsel nam https certifikat. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 15. Březen 2018 Sdílet Vloženo 15. Březen 2018 Po aktualizaci T&T opět problémy s notifikací. Zdá se, že co aktualizace této appky rovná se vždy nějaký problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 15. Březen 2018 Sdílet Vloženo 15. Březen 2018 Celý Tapatalk by som zrušil, zakázal, rozkódoval, vyskartoval! Obrázky pridávané cez Tapatalk sú pri prezeraní cez web nečitateľné... nájdi prílohu v tomto príspevku! https://forum.skodahome.cz/topic/132098-kdy-přezout-na-letnízimní-pneumatiky/?do=findComment&comment=2305464 A ak cez web človek pridáva do príspevku fotky v nejakom poradí, pri prezeraní cez Tapatalk sú totálne rozhádzané a chýbajú nejaké časti textu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 15. Březen 2018 Sdílet Vloženo 15. Březen 2018 To není Tapatalkem, to je neschopností zdejších správců to vyřešit. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 15. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2018 Toto neni nase chyba ale chyba Tapatalku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 15. Březen 2018 Sdílet Vloženo 15. Březen 2018 Ať tak a nebo tak, určitě není důvod se hned navážet do adminů...taky si někdy říkám, že by to mohlo být lepší, ale na druhou stranu dělají to ve svém volném čase...nikdo z nás jim měsíčně výplatu neposíláme...a kdyby měl někdo zájem, tak určitě vezmou někoho mezi sebe ... jenže to se pak nikomu nechce a nebo tomu sám nerozumí ... kritizovat umí každý ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.