Toledo19861 Vloženo 26. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2016 Dobrý den, nenašel by se tu někdo, kdo na svého rapida instaloval chromované lišty oken??? Rád bych viděl pár detailnách fotek... Děkuji předem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marousek Vloženo 26. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2016 (editace) Zde origo lišta co se teď dává http://www.skoda-auto.cz/chci-vuz-skoda/akcni-nabidka/pages/skoda-czech-team.aspx#ExtendableModuleWebPart_1_1 Editováno: 26. Červenec 2016, autor: Marousek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atrani Vloženo 10. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2016 Oživím, nemáte někdo fotky z instalace? Zaráží mě věta, že se přední lišty instalují pod lehce přizvednuté zpětné zrcátka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toledo19861 Vloženo 18. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2016 Dobrý den, už jste si někdo nechal měnit původní gumové vnější lišty oken na Škodě Rapid za originální chromované? Škoda to nově nabízí jako příplatkovou výbavu, jedna lišta stojí 870,- Kč. Nemáte někdo zkušenost s demontáží stávajících gumových lišt - jak moc je to náročné??? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toledo Vloženo 24. Březen 2017 Sdílet Vloženo 24. Březen 2017 Ahoj, přidávám pár fotek po instalaci chromovaných okenních lišt. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Vloženo 24. Březen 2017 Sdílet Vloženo 24. Březen 2017 Paráda, škoda, že je nedělají na Flll, hned bych si je tam dal. Na černém by to vyniklo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orel Vloženo 24. Březen 2017 Sdílet Vloženo 24. Březen 2017 před 1 hodinou, Toledo napsal: Ahoj, přidávám pár fotek po instalaci chromovaných okenních lišt. Na Toledo/Rapid jsou součástí lišt i těsnící gumy? Na OB autodíly je prodávají pro Rapida jako samotné nerezové nalepovací lišty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toledo Vloženo 24. Březen 2017 Sdílet Vloženo 24. Březen 2017 Ano součástí je i těsnící guma, není to nalepovací lišta. Instalace tak cca hodinku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orel Vloženo 25. Březen 2017 Sdílet Vloženo 25. Březen 2017 před 21 hodinami, Toledo napsal: Ano součástí je i těsnící guma, není to nalepovací lišta. Instalace tak cca hodinku. Ani ve své, ani v online ETCE jsem tyto dekorační okenní lišty pro Škodu Rapid nenašel. Kupoval jsi je na Toledo, a pokud ano, jsou plně záměnné s lištami na Rapida? V případě shodnosti s Rapidem, budu vděčný, pokud sem nebo do SZ hodíš jejich čísla. Předem dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 25. Březen 2017 Sdílet Vloženo 25. Březen 2017 Já to tedy v online ETCE vidím. 5JA 837 475 2Z, 5JA 837 476 2Z, 5JA 839 475 2ZZ, 5JA 839 476 2ZZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orel Vloženo 25. Březen 2017 Sdílet Vloženo 25. Březen 2017 Díky za čísla, ale nemám kde si ověřit např. ceny, protože ani jedna z dvou ETEK online je není schopná najít. A ETKA v PC nemá popisky, takže bych stejně nevěděl, co jsem to vlastně našel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toledo Vloženo 25. Březen 2017 Sdílet Vloženo 25. Březen 2017 Cena je cca 830kč jedno okno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orel Vloženo 25. Březen 2017 Sdílet Vloženo 25. Březen 2017 To je pěkná palba. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 26. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2017 V 24. 3. 2017 na 19:34, Toledo napsal: Ahoj, přidávám pár fotek po instalaci chromovaných okenních lišt. Ahoj. Jak se to prosím instaluje? To by se mému toledu líbilo.. .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toledo Vloženo 26. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2017 ahoj. Zadní okna jsou v pohodě, jen se vytáhne stará lišta a vymění se za novou. Otázka pár minutek. U předních to je trošičku složitější, je třeba sundat tapec a boční zrcátko. Pak sundat lištu a opět nasadit novou. Není to nic složitého. Výsledek pak stojí za to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 26. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2017 Díky za srozumitelnou odpověď. Předpokládám že výplň dveří se sundava jen kvůli demontáži zrcátka...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toledo Vloženo 26. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2017 Ano přesně tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crampon Vloženo 31. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2017 Mám dotaz k montáži originálních okenních lišt, a sice, zda je nutné při jejich instalaci kromě předního obložení dveří demontovat i zadní obložení dveří (dle sdělení Škodovky to prý nutné je). Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toledo Vloženo 31. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2017 Zadní není třeba sundávat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crampon Vloženo 31. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2017 Díky moc za odpověď; ještě dotaz, nová lišta se tam potom jen lehce nasadí anebo je potřeba ji tam něčím doklepnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toledo Vloženo 31. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2017 Jen se nasadí a Je to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mbrazdil Vloženo 25. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2018 Zdravím Vás, přemýšlím, že bych si taky pořídil chromové lišty. Našel jsem tyto. Nemáte s nimi zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fremmen Vloženo 26. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2018 Ahoj, taky jsem je tam kupoval. Mám je už téměř 3 roky a zatím vypadají stále jako nové a drží pevně. Snadná instalace, asi 20 minut práce. Vypadají dobře. Záleží, jakou máš barvu, mě docela vynikly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paslik Vloženo 26. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2018 Také je mám v rámci Chrom paketu, vypadají dobře. Ještě bych chtěl letos doplnit lištu na spodní okraj pátých dveří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 26. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2018 No, u těch z OB píší, že to je skutečná leštěná nerez. Ten originál Škoda, co je na Rapidu, na mě působí jako klasický pochromovaný plast z odpadků (lišta v nárazníku je). Jsem zvědavý, jak to bude vypadat po nějaké době. U jiných modelů (myslím SuperB, Kodiaq) jsem tady na fóru zahlédl, že s těmi různými originál lištami jsou problémy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.