RDMBR Vloženo 9. Duben 2016 Sdílet Vloženo 9. Duben 2016 Čaute, měníte kabinový filtr po roce nebo ho nechávate na kratší dobu? Popřípadě mi napište, který typ je nejlepší jestli Mann nebo nějaký jiný, děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 9. Duben 2016 Sdílet Vloženo 9. Duben 2016 Měním současně s čištěním klimatizace, takže 1x za rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 9. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2016 takže asi nevíš jaký tam máš? jestli Mann nebo nějaký Skodovacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Duben 2016 Sdílet Vloženo 10. Duben 2016 A jak se to pozná bez nějakého laboratorního testování, který z nich je lepší? Dej tam originál a máš po starostech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 10. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2016 dnes sem ho vyndal a je tam nějaký Behr, a je tam přímo vložený bez žádného rámečku, což mě udivilo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 10. Duben 2016 Sdílet Vloženo 10. Duben 2016 rámeček už sa nedáva nejaký ten rok ..už u FII nebol http://forum.skodahome.cz/topic/121043-kabinov%C3%BD-filtr-fabia-ii/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 10. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2016 jo, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camarena Vloženo 25. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2016 Ahojte, ako sa dostat k pelovemu filtru? Chcem ho precistit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 25. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2016 je kolmo pod přihrádkou před spolujezdcem,spíš na levé straně, odděláš dvě posuvné západky a máš ho v ruce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 25. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2016 1079k.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camarena Vloženo 26. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2016 Uff, to bol humus. To este ani zdaleka nebolo 2 roky. Doporucujem kazdemu cistit skor, ako za 2 roky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doudo Vloženo 13. Únor 2018 Sdílet Vloženo 13. Únor 2018 Čavte, včera som sa po prečítaní týchto príspevkov spamatal, že by nebolo vôbec od veci sa mrknúť na ten peľový filter. Auto (Fabia comby 1.2TSi 81Kw Style+) mám už dva roky. prikladám aj foto, keď som si to včera chcel najprv pozrieť a až potom niečo otvárať. Je podľa Vás ta mäkka vystielka na svojom mieste? Ak nie, odkiaľ sa tam mohla nabrať? kde má byť reálne? vie mi na to niekto odpovedať? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jjjlll Vloženo 18. Únor 2018 Sdílet Vloženo 18. Únor 2018 Také jsem se dnes po dvou letech díval na kabinový filtr. Výstelka čouhá viz. přiložené foto. Ale co mne zarazilo, byla netěsnost filtru. Celé dva roky jsem nevědomky dýchal prach ze silnice. Od výroby je tam díra jak prase, to se nedá omluvit. Viz. foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 18. Únor 2018 Sdílet Vloženo 18. Únor 2018 Ocividne chyba uz pri montazi. Nicmene, moc jsi toho nenadychal, stav filtru ukazuje, ze i s takovou dirou svou funkci plnil. Ano, proslo asi vic, ze by proslo v pripade bezchybne montaze, ale na zdravi te to nijak neohrozilo, zadnej strach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 18. Únor 2018 Sdílet Vloženo 18. Únor 2018 jestli jsi se dival po dvou letech, tak jsi jiste s autem byl uz v servise .. za coz muze servis, protoze je jejich povinnosti filtr kontrolovat, tedy mel by byt.. ale nedelam si iluze o tom, jak to dneska v servisech chodi.. pravda je, ze za 600, nebo kolik ten kus papiru stoji, by to melo byt aspon namontovane i z vyroby dobre.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noaid Vloženo 19. Únor 2018 Sdílet Vloženo 19. Únor 2018 K té díře - nejde ani tak o nadýchání, jako spíše o drobné smetí (pyl, prach, zrníčka, části suchého listí) které se dostane do rozvodů klimy a ve spojení s vlhkem začne tlít. To se pak asi hůř čistí a dezinfikuje. Já měl po roce a čtvrt zanesen filtr tak, že jsem valil oči, vysypala se mi hromádka listí, úlomků větviček a semínek na podlahu. Pak jsem to pro jistotu nechal pročistit ozónem a dal nový filtr, tentokrát antibakteriální Mann FP 26 010 za hezkou cenu asi 550 Kč. Obyčejný v servise je asi za 700 Kč, což je nechutné. Tento filtr je ale hustší, tak to fouká méně intenzivně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doudo Vloženo 19. Únor 2018 Sdílet Vloženo 19. Únor 2018 (editace) čo sa týka tej výstelky, je to tam zjavne OK, len podľa všetkého je to v mojom prípade trocha povytiahnuté z pravej strany. Vie ešte niekto dať sem foto zo svojho auta, nech mám možnosť porovnať? K tej diere vo filtry, to inak ako "fušerinou" zo strany montážnej linky to nazvať neviem. Zjave tí pracovníci sú aj tak platení "aká pláca, taká práca" a hold Fábia ako jedno z najlacnejších aut v koncerne su zaslúžilo nejakých nováčikov bez kúska zodpovednosti. Samozrejme česť výnimkám, aby som nekrivdil všetkým. Editováno: 19. Únor 2018, autor: doudo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OtaH Vloženo 22. Únor 2018 Sdílet Vloženo 22. Únor 2018 (editace) Davam za pravdu Pawoukovi, ze nejlepsi je v tomto pripade originalni dil. Zajimalo by me ale, jestli je nejaky realny rozdil mezi kabinovym filtrem s uhlikem a filtrem neoriginalnim bez uhliku. Ptam se, protoze si zaroven myslim, ze uhlik je jen marketing a nema realny vyznam jako treba v akvaristice kde je ve styku s vodou. Vyznam naopak podle me ma menit filtr klidne doma a to co nejcasteji - hlavne kdyz se jezdi ve meste. A jestli je origo nebo ne uz je jedno. A pak je rozdil v cene uz znat. Otazka ktera me zajima je, jestli se s uhlikovym filtrem dycha realne lepe. Nejsem chemik neznam reakci uhliku s dusikem z koure dieslovych aut. Otazka spis pro alergiky.... Editováno: 22. Únor 2018, autor: OtaH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 22. Únor 2018 Sdílet Vloženo 22. Únor 2018 Ja za seba hovorim, ze som rozdiel nikdy nepozoroval ale ktovie, mozno ma kazdy inak citlivy nos... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Únor 2018 Sdílet Vloženo 22. Únor 2018 http://www.autolexicon.net/cs/articles/pylovy-kabinovy-filtr/ 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 22. Únor 2018 Sdílet Vloženo 22. Únor 2018 No jo uhlik je len sprisahanie, lebo ho osobne a sam vyraba Šoroš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba26 Vloženo 22. Únor 2018 Sdílet Vloženo 22. Únor 2018 ja osobne jsem to treba poznal .. dal jsem tam filtron bez uhliku, ze trosku usetrim, kdyz je to jenom filtr, jakej tam muze byt rozdil ... a za 2 mesice jsem mazal pro original s uhlikem ... zase jsem se neridil heslem "nejsem tak bohaty, abych si mohl kupoval levny veci" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 23. Únor 2018 Sdílet Vloženo 23. Únor 2018 A proč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 23. Únor 2018 Sdílet Vloženo 23. Únor 2018 to by mě také zajímalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba26 Vloženo 23. Únor 2018 Sdílet Vloženo 23. Únor 2018 protoze to vubec nefiltrovalo, cejtil jsem kazdej zapach z venku 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.