vincoxxx Vloženo 5. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2016 Zdravim ludia neviete nahodou ci sa da zohnat resp kupit to lizatko co ma Rapid verzia monte carlo ?? + ktomu aj zadny difzor a tie bocne cierne prahy .... Mam zaujem aj o original Sportovy predny naraznik + zadny od Skoda auto na Rapid ale paci sa mi aj to ako to ma vyriesene Monte Carlo ..... Vdaka za kazdy postreh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2016 Pokud jde o originální díly, tak nejbližší dealer Škoda Auto. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 5. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2016 A chceš to na Spaceback nebo klasického Rapida ? Ten totiž MonteCarlo zadní defektor, jako je u Spacebacku, vzadu nemá. Bohužel. Na liftback se dá sehnat jen nástavec, který je kolem dokola zadního nárazníku. To je ten tvůj športový nárazník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vincoxxx Vloženo 5. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2016 miklisek : Chcel by som to na klasickeho Rapida. skoda lebo sa mi zda ze som to vservise videl u klasickeho rapida mal vzadu v ciernej lesklej farbe defektor ale to bola asi verzia monte carlo ..(nie som si 100% isty ) ... Pawouk : no pojdem sa popytat mam tu kusok tukas vprahe tak tam zbehnem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tapert Vloženo 5. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2016 Ja budem pravdepodobne predavat ten difuzor pod zadnym naraznikom, len si zisti, ci bude pasovat z verzie spaceback. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 11. Duben 2018 Sdílet Vloženo 11. Duben 2018 kdyby nekdo chtel nejaky doplnky monte carlo, tak napiste zpravu..mozna bych dokazal sehnat za slusny peníz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emerland Vloženo 9. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2022 Zdar všetkým, Mam taky mensi problém, podarilo sa mi s autom zísť mimo cestu tak ze som predny nárazník zničil. Mam skoda rapid 1.2 tsi 81kw ročník 2017, nie je to ani scout ani monte carlo, kupovana bola s balikom tour de france (vyzera to ako monte carlo) Problem je ze tento nárazník neviem nikde zohnať, respektive objednať, ani chlapci zo skodovky to nevedeli nikde nájsť, ked sme objednavali podla VIN cisla tak prišiel obyčajný nárazník.... Na internete som nasiel v ponuke z drihej ruky cez inzeraty narazniky monte carlo, len si nie som isty ci to bude sedieť ak to zoberiem. Viete mi niekto poradit prosím? Ci sa to da nejako objednat origo alebo uz nie a treba len cez inzeráty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.