Publikováno Listopad 10, 20168 r Zdravím, mám takový trapný dotaz. Dnes při tankování jsem si všiml, že v hrdle nádrže nemám takovou tu bílou záklopku (viz. foto-nevím z jakého auta, jen pro názornost). Je to normální nebo tam má být? Škoda Fabia 3, 1.2 TSI, 81kW Děkuji za odpovědi
Listopad 10, 20168 r normalni zaklopka, kdyby si se pak divil k cemu je ten cerny cudlik, tak to je odvetrani nadobky s aktivnim uhlim
Listopad 10, 20168 r Autor Ja vím, že je to normální záklopka, ale mě tam chybí. Tohle není foto z mého auta. Můj dotaz zní, jestli tam u Fabie 3 benzin normálně má být a já jí nějak "ztratil" nebo ji tam nedávají a je to v pořádku. Zde foto konkrétně z mé nádrže:
Březen 5, 20178 r no neviem pani ale ja mam taky pocit ze ja tam taku bielu zaklopku mam. Skusim pozriet a dam vediet
Březen 5, 20178 r FIII HB, r.v. 2015 a mám ji tam... I když, možná si to pletu s Fl, tam je určitě, no podívám se... Upraveno Březen 5, 20178 r od Heini
Březen 5, 20178 r Je tam akorat cerna dira... odpoledne jsem tankoval... cvakne tak leda pistole Spis se mi vcera a dneska 2x stalo, ze jsem chtel zamknout auto a neslo to... tak koukam co jako a ona otevrena krytka nadrze... asi uz starnu a zacinam mit sklerózu. Prisahal bych, ze jsem ji zaviral
Červen 5, 20178 r Po přečtení předchozích příspěvků bych přísahala, že ji tam mám, krásnou, bílou záklopku. Po posledním tankování jsem zjistila, že tam mám prd staré Kotlářky a ne záklopku
Srpen 3, 20214 r Tak úplně stejný dotaz. Ve F3 combi r.v. 2018 tam je ... Teda byla tam na 100% ... Pamatuji si ji když jsem tankoval dříve do téhož vozu ... Dneska při tankování sem si všiml že taky někam (zmizela). Čím to může být ? Zasekla někde v boku ? Zatlačena dovnitř ?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.