gosh Vloženo 29. Září 2006 Sdílet Vloženo 29. Září 2006 mam v planu nahradit ve Fabii 1,4Tdi vzuchový filtr sporotvním. Vložka do originálního sání. Není pak problém např. s váhou vzduchu ? Máte nekdo zkušenosti (hlavně dlouhodobé) se sportovní vložkou ve Fabii TDI? zlepšení výkonu? spotřeba? spolehlivost motoru atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 29. Září 2006 Sdílet Vloženo 29. Září 2006 1.9 TDI - vložka BMC, najeto asi 20.000 km - ještě nepraná (už mám na to věci, ale není čas) a jezdím v pohodě kolem 4.3 l/100 km a to se nijak neflákam po Praze a okolí Auto má najeto celkem 73.500 km a vše je OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gosh Vloženo 29. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2006 jinak pred a po sportovnim filtru nejaka zmena ? vykon? spotreba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 29. Září 2006 Sdílet Vloženo 29. Září 2006 lepší výkon??? spíše lepší průběh kroutáku... spotřeba zůstala stejná... aspon u mě... Mám KaN... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 29. Září 2006 Sdílet Vloženo 29. Září 2006 tak možná spotřeba 0,1 l/100 km dolů a pocitově bych řekl, že to jde líp odspodu, ale to by se muselo nechat odbrzdit aby jsi viděl přesný výsledky, ale jsem rád že tam je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedy gonzales Vloženo 29. Září 2006 Sdílet Vloženo 29. Září 2006 a nahodili ste aj oddychovy filter? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepek Vloženo 29. Září 2006 Sdílet Vloženo 29. Září 2006 Měl jsem možnost se zúčastnit brzdění několika různých motorů se sportovním i sériovým filtrem. Naměřené rozdíly byly zcela minimální, na obě strany a pohybovaly se kolem chyby měření. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 29. Září 2006 Sdílet Vloženo 29. Září 2006 a nahodili ste aj oddychovy filter? co to je oddychový filtr??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 29. Září 2006 Sdílet Vloženo 29. Září 2006 a nahodili ste aj oddychovy filter? co to je oddychový filtr??? Jsem z toho taky nejakej divokej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 29. Září 2006 Sdílet Vloženo 29. Září 2006 kurňa to jsem zvedavej co to bude za věc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 29. Září 2006 Sdílet Vloženo 29. Září 2006 No jestli to má bejt nějakej vtip a já jsem to nepochopil tak sorry, ale nechápu to pořád... jestli to je nějaký slovenský výraz tak sorry taky neznám... ale mohl by to potom někdo vysvětlit pro méně chápajícího... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 30. Září 2006 Sdílet Vloženo 30. Září 2006 mam v planu nahradit ve Fabii 1,4Tdi vzuchový filtr sporotvním. Vložka do originálního sání. Není pak problém např. s váhou vzduchu ? Máte nekdo zkušenosti (hlavně dlouhodobé) se sportovní vložkou ve Fabii TDI? zlepšení výkonu? spotřeba? spolehlivost motoru atd. Moc bych to nedoporučoval, rozdíl nepoznáš, ...a s velkou pravděpodobností přijdeš o váhu vzduchu, a ve finále tam nacpeš opět orig. filtr (alespoň to tak mnoho lidí udělalo .. olej ze sportovní vložky je pravděpodobným viníkem, proč váha vzduchu umře - nejhorší je nově "namaštěná" vložka) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ttommirs Vloženo 30. Září 2006 Sdílet Vloženo 30. Září 2006 mam v planu nahradit ve Fabii 1,4Tdi vzuchový filtr sporotvním. Vložka do originálního sání. Není pak problém např. s váhou vzduchu ? Máte nekdo zkušenosti (hlavně dlouhodobé) se sportovní vložkou ve Fabii TDI? zlepšení výkonu? spotřeba? spolehlivost motoru atd. Nedoporučuju. Lepší zkrátit výměnu klasického vzduchového filtru, nejlépe dávat nový s výměnou oleje. Zkoušeli jsme měřit množství vzduchu s KN vložkou a klasickým vzd. filtrem Mann, při volnoběhu i při zátěži a nebyl znatelný žádný rozdíl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedy gonzales Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 oddychovy filter---www.auto-moto-shop.sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 oddychovy filter---www.auto-moto-shop.sk jo to je nějakej ten filtr na odvětrání? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perry001 Vloženo 4. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 mam v planu nahradit ve Fabii 1,4Tdi vzuchový filtr sporotvním. Vložka do originálního sání. Není pak problém např. s váhou vzduchu ? Máte nekdo zkušenosti (hlavně dlouhodobé) se sportovní vložkou ve Fabii TDI? zlepšení výkonu? spotřeba? spolehlivost motoru atd. Nedoporučuju. Lepší zkrátit výměnu klasického vzduchového filtru, nejlépe dávat nový s výměnou oleje. Zkoušeli jsme měřit množství vzduchu s KN vložkou a klasickým vzd. filtrem Mann, při volnoběhu i při zátěži a nebyl znatelný žádný rozdíl. JJ souhlasím kámoš měl u FRS taky sportovní filtr,pral ho tak každý pulrok,pak dal uplně nový mann a fabča jela jak protržená,je opravdu lepší dávat origo a častěji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 4. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 a jaký tam sportovní filtry měli??? Otevřený konusy? ty jsou na hovno... a když vložky tak jakou značku??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soprano_Tony Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 ja mam benzin 1,4 a otvoreny konus, celu tu krabicu na original filter som vyhodil do pivnice a moje pocity? krasny zvuk, nieco podobne ako turbo ked sliapnem na podlahu, ludia sa obzeraju, niektorí sa pytaju ci to je RSka alebo prirobene turbo. spotreba mierne stupla, ale to koly sportovejsej jazde a myslim ze hlavne dvojka sa zlepsila, ma lepsi zatah. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soprano_Tony Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 ale zabudol som na jednu vec. chcem sa spýtat ako to je s tou hadicou na predohrev co ide od vyfuk. potrubia pred original filter. v zime sa planujem vratit k povodnemu filtru koly setreniu motora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 (editace) ja mam benzin 1,4 a otvoreny konus, celu tu krabicu na original filter som vyhodil do pivnice a moje pocity? krasny zvuk, nieco podobne ako turbo ked sliapnem na podlahu, ludia sa obzeraju, niektorí sa pytaju ci to je RSka alebo prirobene turbo. spotreba mierne stupla, ale to koly sportovejsej jazde a myslim ze hlavne dvojka sa zlepsila, ma lepsi zatah. Něco podobného? Editováno: 10. Listopad 2006, autor: Xp3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peete Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 Mě bylo řečeno v Cimbu že nedoporučují sportovní filtr do sériových vozů, výhradně pro závoďáky důvodem je zanesení motoru bordelem.. Těžko říct jestli to má velký vliv na životnost motoru moc jsme toto téma nerozebírali.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soprano_Tony Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 ja mam benzin 1,4 a otvoreny konus, celu tu krabicu na original filter som vyhodil do pivnice a moje pocity? krasny zvuk, nieco podobne ako turbo ked sliapnem na podlahu, ludia sa obzeraju, niektorí sa pytaju ci to je RSka alebo prirobene turbo. spotreba mierne stupla, ale to koly sportovejsej jazde a myslim ze hlavne dvojka sa zlepsila, ma lepsi zatah. Něco podobného? neviem najst foto ale ten filter som mal medzi baterkou a motorom, aby tam isiel vzduch priamo z toho otvoru vpredu. teraz je tam na zimu klasicky koly spotrebe a ohrevu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sobik Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 ja mam benzin 1,4 a otvoreny konus, celu tu krabicu na original filter som vyhodil do pivnice a moje pocity? krasny zvuk, nieco podobne ako turbo ked sliapnem na podlahu, ludia sa obzeraju, niektorí sa pytaju ci to je RSka alebo prirobene turbo. spotreba mierne stupla, ale to koly sportovejsej jazde a myslim ze hlavne dvojka sa zlepsila, ma lepsi zatah. Ja som sa tiež dostal do situácie, keď som pôvodný filter vymenil za "šišku" a vytešoval som sa z krásneho zvuku až do chvíle, keď som zistil, že s pôvodným filtrom to išlo podstane ľahšie do vyšších otáčok. I keď zase v nižších otáčkach to bolo citeľne silnejšie s otvoreným kónusom. Po jednej ceste (cca 400km) som mal toho "krásneho zvuku" plné zuby (hlavne manželka, ktorá je citlivejšia na hluk) a túžil som opäť po pôvodnom, takže mám tam teraz a asi už navždy klasiku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.