Publikováno Listopad 24, 20168 r Zdravím všechny,stalo se mi už dvakrát že při dojíždějí na setrvačnost mi najednou nereaguje plynový pedál a motor chcípne. Nesvítí žádné kontrolky,normálně nastartuju a jedu dál. Prosím o radu čím to je. Moc děkuji
Listopad 25, 20168 r Autor Dnes za 50km se mi to stalo 3x. Vypozoroval jsem že je to stejné jako když vypnu klíče.Úplně stejný jev. Nezáleží na rychlosti,prostě chcípne motor. Co to je sakra???
Listopad 25, 20168 r Mozna spatna spinacka? Zkusil bych nastartovat a trochu pohybovat s klicem v zapalovani. Pokud to zdechne, tak mas jasno.
Listopad 25, 20168 r Autor před 4 hodinami, LucasCZE napsal: Mozna spatna spinacka? Zkusil bych nastartovat a trochu pohybovat s klicem v zapalovani. Pokud to zdechne, tak mas jasno. Díky,zkusím
Leden 9, 20187 r Zdravím mám ten isty problem škoda octavia 2.0 tdi pd RS 2007 216000km vypína počaj jazdy aj na voľnobeh spínačka to neni kabeláž všade dobra na VAG nehlasí nič už som zúfaly dpf vykochané novy soft môže to byť tým ? Prosím o radu.
Duben 23, 20196 r Tak chlapi jen otazka vyresili jste tento problem??byl to snimac otacek motoru?? Dneska na brachovem RSu taki motor chcipl atd..nastaetoval chvili bezel a zase chcipl,pich sem vaga Chyba cislo 000802 cidlo otacek motoru g28 Dejte echo jak sla vymena co treba vse ven,kde presneji ho najdu??diky moc za info doufam zeto neni jak u PD 77kw cojsem videl fotky=()
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.