Popu Vloženo 29. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2016 (editace) Superb III. facelift předběžně plánován na 22KT 2019 Editováno: 11. Červen 2018, autor: Lukason Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 30. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 3 roky po tom, co už ho má kde kdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 30. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 janmatejicek: .......... chces snad rici, ze vsichni tedka jezdi ve faceliftu nebo co .... asi si v tom trochu zamotanej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 30. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 Asi myslel digitálnu prístrojovku.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 30. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 @Lukason zamotanej v tom nebudu já... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 30. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 (editace) Ze bych zrovna kvuli digitalnim pristrojum nespal, to zase ne. V Passatu mi to nijak k srdci neprirostlo. Asi jsem konzerva. Editováno: 30. Listopad 2016, autor: Martin Bednář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 30. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 a tak určitý výhody to má, ale tipnul bych si, že tam stejně 90% lidí má zobrazené obyč. budíky a tím pádem to ztrací smysl. HUD je větší přínos a než se to rozšířilo, tak už to zas pomalu vymírá, nebo to tak aspoň na mě působí. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 Ono je to moc hezké,jen jsem zvědav na životnost a ceny oprav třebas po 8 letech provozu.Dnes se displeje do obyč.maxidotů prodávají za +-1500,-Kč,no uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foji Vloženo 7. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2016 I kdyby to tam bylo v předFL jako u Passatu tak bych si to nezaškrtl. Nelíbí se mi to, vypadá to jak z playstationa. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
signoflife Vloženo 7. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2016 pokud by tam bylo možné měnit design nebo profily podle toho, co někdo jiný přednastaví, je to na houby. Aby to mělo význam, mělo by být možné skutečně individuálně informace na display seskládat podle potřeby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sTebliczek Vloženo 15. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2016 Nebude mit nahodou digitalni pristrojovku uz Kodiaq od KT22 2017? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 15. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2016 sTebliczek: ............... NE NEBUDE ! ! ! ! První Superb ! ! ! ! ....... vim to proto, protože to resim uz 1 mesic zpetne jednomu clenovy, co ma Kodiaqa uz objednaného a vaha jestli počkat prave z duvodu Digitálních budiky. Informace mam ale takove, ze první az Superb, coz je logicky. Co se tyce kecu, nesmyslu, polopravd a dalších věci, je to jen na vas, nikdo vam moje informace nevnucuje. Ja se zde snazim jen pomoct lidem co se rozhoduji, nevedi a vy tu nedokážete napsat nic kloudného, jen kecy 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Malda Vloženo 6. leden 2017 Sdílet Vloženo 6. leden 2017 V 15. prosince 2016 at 16:59, Lukason napsal: sTebliczek: ............... NE NEBUDE ! ! ! ! První Superb ! ! ! ! ....... vim to proto, protože to resim uz 1 mesic zpetne jednomu clenovy, co ma Kodiaqa uz objednaného a vaha jestli počkat prave z duvodu Digitálních budiky. Informace mam ale takove, ze první az Superb, coz je logicky. Co se tyce kecu, nesmyslu, polopravd a dalších věci, je to jen na vas, nikdo vam moje informace nevnucuje. Ja se zde snazim jen pomoct lidem co se rozhoduji, nevedi a vy tu nedokážete napsat nic kloudného, jen kecy To se lidi rozhodujou jestli si koupi Supa nebo Kodiaq na zaklade nejakych budiku? ... bud chci SUV a nebo "limuzinu". Teda aspon tak to vidim ja. JInak videl jsem ty mega displeje v novym ecku na podzim... a takovych hovadin co se tam da nastavit. to uz je asi extrem - ja kdybych to mel, tak 3 roky stravim jen nastavovani barvicek, rucicek, typu budiku a ja nevim vsim cim. Jeste ze mam klasika budiky a maximalne maxidot. Ale jinak uz se tesim na prvni foto z interieru jak to bude vypadat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 7. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2017 Martin Malda: ...... Mozna je to blbe naformulovany, ale ne Supa Mezi Kodiaqem, ale jen Kodiaqa. Zustavala totiz otazka, jestli chvilku nepockat, kolovala totiz informace, ze by mel byt display od noveho modeloveho roku, coz je od 22KT 2017. Ovsem pozdeji se tato informace vyvratila a tedk dokonce koluje informace, ze Prvni to dostane jeste Yeti 2 ktery ma premieru okolo 45 KT 2017 a nasledno az pak by to mel dostat Kodiaq a pak az Superb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Malda Vloženo 7. leden 2017 Sdílet Vloženo 7. leden 2017 Aha, ok. To by pak davalo smysl. Ikdyz vcera sem hledal nejaky info a je tu i clovek kterej si radsi vzal F III s LED DLR nez aby mel Rapida bez LED. Takze... uz se nedivim nicemu. No tak uvidime kde to bude driv. Ja bych to videl na toho hybridniho Superba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 7. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2017 Bohuzel no, nekomu vyhovuje spis designova stranka nez stranka punkcnosti a vydrze. Proto radsi vzal Fabku s DRL ve svetlech nez Rapida s LED v mlhovkach asi ne ? nebo to byl jeste ten starsi co mel DRL v zarovce H15 ve svetlech ? Ja mam informaci, ze prvni by to mel dostat az Sup III. FL tu informaci mam ale tedka, takze je dost mozny ze se muze proste i neco zmenit Co se tyce jeste toho stitu u Kodiaqa, tak to bylo spis o tom, ze uz je objednan a rozhodovalo se, jestli pockat treba o mesic dele, kdyz by byla potom moznost Digitalniho stitu, to me osobne neprijde nejak spatne. Z pul roku cekani je mesic uz nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavia31 Vloženo 31. leden 2017 Sdílet Vloženo 31. leden 2017 první kdo bude mít dig. štít bude nástupce Yetiho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 31. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2017 http://auto.idnes.cz/skoda-auto-plan-budoucnost-design-crossover-f3d-/automoto.aspx?c=A170831_141919_automoto_fdv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 1. Září 2017 Sdílet Vloženo 1. Září 2017 No jsem velmi velmi zvědav. Mimochodem, Rapid pokračovat musí i v jiné verzi než je Spaceback - důvodem je Čína. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 4. Září 2017 Sdílet Vloženo 4. Září 2017 Dnes jsem se ptal známého ze salonu a LED Matrix budou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 4. Září 2017 Sdílet Vloženo 4. Září 2017 Zajímalo by mě, kde známý ze salonu bere informace. Ne, že by to nebyla pravda, ale obecně platí, že prodejní síť dostává informací málo a ještě pozdě. Já jsem teoreticky "o krok napřed" a oficiálně žádné takové informace nemám :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 4. Září 2017 Sdílet Vloženo 4. Září 2017 Svého času mně v salonu Seatu tvrdili, že bude Toledo Spaceback. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 5. Září 2017 Sdílet Vloženo 5. Září 2017 V salonu vedi zpravidla vetsi prd nez my tady i davno po uvedeni modelu na trh... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 5. Září 2017 Sdílet Vloženo 5. Září 2017 To už je ale jen o jejich lenosti. Já to myslel tak, že v drtivé většině případů nemají přístup k informacím dřív, než třeba novináři. A mnohdy i výrazně později. Po uvedení na trh mají k dispozici takových materiálů, že pokud by se tomu věnovali, nemůžou tápat. Ale to už je zase jen o přístupu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 6. Září 2017 Sdílet Vloženo 6. Září 2017 Moc toho teda vidět není https://www.motor1.com/news/179298/skoda-superb-facelift-spied-testing/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.