Aleš Veigend Vloženo 29. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2016 Na mém screenu výše je to vidět, kudy se tam dostat ve VCDS a jaké hodnoty to jsou v novém VCDS už je i vyhledávání, tak to nedá moc práce to najít... Jinak abych dal aktuální zpravodajství: Zkouším různé kombinace co by to mohlo dělat. Sundal jsem z masky zimní clonu, jestli náhodou nebrání čerstvému vzduchu. Zároveň proběhla regenerace DPF a zdálo se mi, že to cuká o dost míň, teď ale jak se filtr zase zanáší, tak se to vrací. Ale třeba to je jen souhra náhod. Na aktuální nádrž jsem nalil Liqui Moly čistič, o kterém jsme se bavili výše a uvidíme, jak to dopadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 29. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2016 Podla mna je to vlastnost, neriesit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš Veigend Vloženo 25. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2017 Jen opět pro info, vyjel jsem nádrž Liqui Moly, udělal jsem experimenty s Vifem a je to stále stejné. Jak hodnoty vstřiků, tak cukání... Jinak auto funguje skvěle...Jestli budu mit v létě čas, tak přemýšlím, že bych zkusil nechat updatovat soft v ECU, jestli to jen není bug... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 25. Únor 2017 Sdílet Vloženo 25. Únor 2017 Jak to jezdí po chipu ? chytáš se na nechipovanou 2.0 103 KW ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš Veigend Vloženo 25. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2017 Jezdí to super. Nemám přímé porovnání, ale myslím že jo. Nemám sice tolik Nm, ale výkonu cca stejně, možná víc. A auto je lehcí a motor je ochotnější... Za mě mohu jedině doporučit a lituju, že jsem to udělal až po 80k km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 26. Únor 2017 Sdílet Vloženo 26. Únor 2017 Mě se do toho nechce hlavně kvůli kouřivosti. 1.6 TDI sami o sobě mají vysokou kouřivost, chip jí ještě o stejné procento zvedne... bude víc namáhaný DPF, potřebuji aby mi auto co nejdéle vydrželo i když musím říct že sem tam mi ten výkon chybí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš Veigend Vloženo 26. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2017 Nevím podle čeho soudíš, že mají 1.6 vysokou kouřivost? DPF filtry jsou oproti předchozím 1.9 v podstatě bezproblémové... Já DPF docela bedlivě sleduju a po a před chipem jsem si nevšiml nějaké změny. Regenerace probíhají stále stejně mezi 500km teď v zimě a 700-800km v létě. A jsou stále stejně bezproblémové. Pokud je chip dobře udělaný, tak se kouřivost nijak výrazně nezvedne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Únor 2017 Sdílet Vloženo 26. Únor 2017 O tom už ale toto téma není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.