Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

H4 je dvouvláknová žárovka používaná ve světlometech s jednou parabolou. Yeti s faceliftem dostal oddělená potkávací a dálková světla, tudíž bych řekl, že H4 mít určitě nemůže.

Editováno: , autor: Twisted
Vloženo (editace)

Když bych koupil z ebaye tyhle H7 do potkávacích nebo dálkových halogenových světel:

http://www.ebay.com/itm/2pcs-H7-XENON-HALOGEN-BULB-5000K-Car-Super-White-Light-Bulbs-12V-55W-JL-/161868296538?hash=item25b01a315a:g:0CsAAOSwf-VWVZep&vxp=mtr 

s-l1600.jpg  s-l1600.jpg  s-l1600.jpg    

Specifications:
Size: 6cm x 3.5cm(LxD)
Socket: H7
Color: Super White
Application: Headlights Low /High Beams
Power: 12V 55W
Longer Life: Up to 60000 Hrs
Package includes:  2 x CH7 Xenon Halogen Car Bulbs

Budou svítit opravdu bílým světlem? Máte s tím někdo zkušenost, když je žárovka obarvena na modro? Nechtěl bych, aby to svítilo modře nebo aby byla žárovka při svícení zřetelně modrá. Je to zákonem zakázané.

Editováno: , autor: osobne
Vloženo (editace)

Osobne: Kup si nějakýho rozumnýho výrobce, už kvůli homologaci a hlavně bezpečnosti jak tebe tak okolí. Někde byl test žárovek do auta kde se nějaký shitový žárovky pěkně roztekly.
Já jsem kdysi do 120tky koupil v tuning shopu nějaký Super Blue Light žárovky a ty svítily krásně barevně...takový žluto-zeleno-červený světlo, hned jsem je vrátail. Pak jsem začal kupovat Osram Cool Blue a s nima jsem byl spokojenej. Dneska je možností víc, dělá to kde kdo. 
Jo a ty osramky mají taky modré sklo

Edit: Odkaz na test autozarovek

Editováno: , autor: majkl.s
Vloženo (editace)

Dík za info. No mě o to nejde, aby sklo žárovky bylo modré, já o nich přemýšlel jen, že ta sada dvou modrých H7 byla na ebayi ještě o pár korun levnější než dvě čiré H7. Nakonec jsem objednal dvě tyhle čiré:

http://www.ebay.com/itm/Auto-Car-Front-Head-Fog-Light-Lamp-Headlight-55W-H7-Xenon-Halogen-Bulb-Reliable-/262741344686?ssPageName=ADME:X:BCF:US:3160

Editováno: , autor: osobne
Vloženo

Jestli chceš nakupovat takové zmetky, které jsou většinou špatně sestavené, mají geometrii vlákna hluboko mimo tolerance, nemívají UV filtr, který je nutný v případě, když použiješ na baňku křemenné sklo, tak proč ne.

Honbě za bílým světlem u halogenů.... od toho tu máme jiné provedení světel (Xenon, LED), které to umí bez pochybných výsledků.

Ale je to váš boj.

• o 4 týdny později...
  • o 11 měsíců později...
Vloženo

Náhodou, víte někdo, jak se dostat na ty žárovky denního svícení? Zdá se mi, že svítí jako do žluta (klasicky žárovkově), tak bych se na ně rád dostal a koupil ledky .

Vloženo

Mě se jen nelíbí, že nesvítí jako ledky, mám půl roku starý auto a kdejaká KIA  ledky má komplet několik let.

Proto jsem si myslel, že si tam led žárovky dám sám....

• o 4 měsíce později...
Vloženo

Dovolím si využít toto téma :)

Dovezl jsem si domů nového - ojetého - Yetiho a dnes jsem při hlubším zkoumání zjistil že nemám vůbec nic z povinné výbavy (a to jsem s ním jel přes půl republiky:ph34r:). Už několik hodin koukám do internetu a nemůžu najít krabičku se správnými žárovkami. Mám Yetiho facelift, Xenony s LED, mlhovky, vzadu obyč žárovková světla. Můžete mi někdo poradit co mám koupit za krabičku žárovek aby tam bylovše co potřebuji a zároveň abych musel vyhazovat co možná nejméně zbytečných žárovek?

Díky.

• o 7 měsíců později...
Vloženo
V 30. 12. 2016 na 15:47, havrda napsal:

No tak já mám v potkávacích světlech H7, v dálkových H7, v mlhovkách by měli být H8, denní svícení nevím, tam jsem nekoukal. Ve světlech jsem si dal tu práci a vytáhnul jak  potkávací, tak dálkovou. Že by po faceliftu dělali jedny světla s H7 a jedny s H4? To se mi nechce věřit.

Ja mám H7 H7 a nikde neviem zistiť,aké idú skutočne do denných svetiel na FL rv 2015. Poradte,kto viete. Dik.

• o 10 měsíců později...
  • o 9 měsíců později...
Vloženo

proč si ji nevyměníš sám ?

nevím jak tvůj rok výroby, ale měnil jsem na 2010 a nebylo to tak hrozné,

trochu ježek v kleci, ale pokud si pamatuješ jak je původní, jde to v pohodě

P.S. byly to xenony, u jiných je to snad podobné

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...