Twisted Vloženo 1. leden 2017 Sdílet Vloženo 1. leden 2017 (editace) H4 je dvouvláknová žárovka používaná ve světlometech s jednou parabolou. Yeti s faceliftem dostal oddělená potkávací a dálková světla, tudíž bych řekl, že H4 mít určitě nemůže. Editováno: 22. leden 2018, autor: Twisted 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 1. leden 2017 Sdílet Vloženo 1. leden 2017 (editace) v blinkru je to jak pise ferda i u predface,pokud odejde tak se musi vylomit kus plastu na svetle pak vymenit zarovku a pouzit opravnou sadu na zaslepeni diry Editováno: 1. leden 2017, autor: foxdivemaster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 8. leden 2017 Sdílet Vloženo 8. leden 2017 (editace) Když bych koupil z ebaye tyhle H7 do potkávacích nebo dálkových halogenových světel: http://www.ebay.com/itm/2pcs-H7-XENON-HALOGEN-BULB-5000K-Car-Super-White-Light-Bulbs-12V-55W-JL-/161868296538?hash=item25b01a315a:g:0CsAAOSwf-VWVZep&vxp=mtr Specifications: Size: 6cm x 3.5cm(LxD) Socket: H7 Color: Super White Application: Headlights Low /High Beams Power: 12V 55W Longer Life: Up to 60000 Hrs Package includes: 2 x CH7 Xenon Halogen Car Bulbs Budou svítit opravdu bílým světlem? Máte s tím někdo zkušenost, když je žárovka obarvena na modro? Nechtěl bych, aby to svítilo modře nebo aby byla žárovka při svícení zřetelně modrá. Je to zákonem zakázané. Editováno: 8. leden 2017, autor: osobne 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 8. leden 2017 Sdílet Vloženo 8. leden 2017 Up to 60000 hours??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 8. leden 2017 Sdílet Vloženo 8. leden 2017 (editace) Osobne: Kup si nějakýho rozumnýho výrobce, už kvůli homologaci a hlavně bezpečnosti jak tebe tak okolí. Někde byl test žárovek do auta kde se nějaký shitový žárovky pěkně roztekly. Já jsem kdysi do 120tky koupil v tuning shopu nějaký Super Blue Light žárovky a ty svítily krásně barevně...takový žluto-zeleno-červený světlo, hned jsem je vrátail. Pak jsem začal kupovat Osram Cool Blue a s nima jsem byl spokojenej. Dneska je možností víc, dělá to kde kdo. Jo a ty osramky mají taky modré sklo Edit: Odkaz na test autozarovek Editováno: 8. leden 2017, autor: majkl.s 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 8. leden 2017 Sdílet Vloženo 8. leden 2017 (editace) Dík za info. No mě o to nejde, aby sklo žárovky bylo modré, já o nich přemýšlel jen, že ta sada dvou modrých H7 byla na ebayi ještě o pár korun levnější než dvě čiré H7. Nakonec jsem objednal dvě tyhle čiré: http://www.ebay.com/itm/Auto-Car-Front-Head-Fog-Light-Lamp-Headlight-55W-H7-Xenon-Halogen-Bulb-Reliable-/262741344686?ssPageName=ADME:X:BCF:US:3160 Editováno: 8. leden 2017, autor: osobne 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 14. leden 2017 Sdílet Vloženo 14. leden 2017 Jestli chceš nakupovat takové zmetky, které jsou většinou špatně sestavené, mají geometrii vlákna hluboko mimo tolerance, nemívají UV filtr, který je nutný v případě, když použiješ na baňku křemenné sklo, tak proč ne. Honbě za bílým světlem u halogenů.... od toho tu máme jiné provedení světel (Xenon, LED), které to umí bez pochybných výsledků. Ale je to váš boj. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 14. leden 2017 Sdílet Vloženo 14. leden 2017 Tak já nevím, ale všechny tyhle elektrosoučástky včetně žárovek se dnes vyrábějí v číně. Prostě je vyzkouším a uvidím. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 6. Únor 2017 Sdílet Vloženo 6. Únor 2017 (editace) V Lidlu mají mít příští týden H7 s xenon efektem, sada dvou za 149 Kč. http://www.lidl.cz/cs/nabidka.htm?action=showDetail&id=70034 Editováno: 6. Únor 2017, autor: osobne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3434 Vloženo 20. leden 2018 Sdílet Vloženo 20. leden 2018 Náhodou, víte někdo, jak se dostat na ty žárovky denního svícení? Zdá se mi, že svítí jako do žluta (klasicky žárovkově), tak bych se na ně rád dostal a koupil ledky . 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 21. leden 2018 Sdílet Vloženo 21. leden 2018 Ja myslim, ze bez poskozeni svetlometu se k nim neda dostat. Take se mi nelibi, ze sviti nazloutle. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3434 Vloženo 21. leden 2018 Sdílet Vloženo 21. leden 2018 Mě se jen nelíbí, že nesvítí jako ledky, mám půl roku starý auto a kdejaká KIA ledky má komplet několik let. Proto jsem si myslel, že si tam led žárovky dám sám.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 21. leden 2018 Sdílet Vloženo 21. leden 2018 No ja nemam predni mlhovky, tak spise premyslim, ze bych koupil LED denni svetla misto prednich mlhovek a ty v hlavnim svetlometu odpojil a napojil ty misto mlhovek. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 21. leden 2018 Sdílet Vloženo 21. leden 2018 BCM Ti vyhodí chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 21. leden 2018 Sdílet Vloženo 21. leden 2018 To by hazelo chybu i pri vymene zarovek za LEDky v hlavnim svetlometu ne? A da se to nakodovat ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 21. leden 2018 Sdílet Vloženo 21. leden 2018 Nakódovat ne,změnit parametrizaci v BCM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3434 Vloženo 22. leden 2018 Sdílet Vloženo 22. leden 2018 No, tak se na to vy..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malé zvíře Vloženo 26. Květen 2018 Sdílet Vloženo 26. Květen 2018 Dovolím si využít toto téma Dovezl jsem si domů nového - ojetého - Yetiho a dnes jsem při hlubším zkoumání zjistil že nemám vůbec nic z povinné výbavy (a to jsem s ním jel přes půl republiky). Už několik hodin koukám do internetu a nemůžu najít krabičku se správnými žárovkami. Mám Yetiho facelift, Xenony s LED, mlhovky, vzadu obyč žárovková světla. Můžete mi někdo poradit co mám koupit za krabičku žárovek aby tam bylovše co potřebuji a zároveň abych musel vyhazovat co možná nejméně zbytečných žárovek? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 26. Květen 2018 Sdílet Vloženo 26. Květen 2018 (editace) https://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/sada-zarovek-pro-yeti/p/BDB630002 Editováno: 19. Říjen 2020, autor: osobne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janikbeata Vloženo 26. leden 2019 Sdílet Vloženo 26. leden 2019 V 30. 12. 2016 na 15:47, havrda napsal: No tak já mám v potkávacích světlech H7, v dálkových H7, v mlhovkách by měli být H8, denní svícení nevím, tam jsem nekoukal. Ve světlech jsem si dal tu práci a vytáhnul jak potkávací, tak dálkovou. Že by po faceliftu dělali jedny světla s H7 a jedny s H4? To se mi nechce věřit. Ja mám H7 H7 a nikde neviem zistiť,aké idú skutočne do denných svetiel na FL rv 2015. Poradte,kto viete. Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janikbeata Vloženo 28. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2019 Idú tam s päticou PW13W. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xegiie Vloženo 6. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2019 ahoj není to patice P13W ? PW13W jsem dlouze marně hledal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 8. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2019 https://www.obautodily.cz/skoda-yeti-led-zarovka-p13w-do-denniho-svicenni-super-led-1-kus-4951cz2412/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
italik Vloženo 7. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2020 Nevíte na jak dlouho v servisu je vyměna žarovky v denním svícení u Yeti 2015. To je zase opruz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 7. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2020 proč si ji nevyměníš sám ? nevím jak tvůj rok výroby, ale měnil jsem na 2010 a nebylo to tak hrozné, trochu ježek v kleci, ale pokud si pamatuješ jak je původní, jde to v pohodě P.S. byly to xenony, u jiných je to snad podobné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.