Neonik Vloženo 16. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2016 Zdarec, mám takový pocit, že od té doby, co jsem si nechal deaktivovat start-stop, tak přestala fungovat zásuvka 230V. Nemůže to být tím, že auto si myslí, že je vysoká potřeba energie a nepustí tedy elektriku do zásuvky? Jak se to dá pořešit? Díky! M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 17. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2016 Nemyslím si že by to měl za následek start stop, to by bylo naopak, pokud má auto málo energie tak se motor nevypne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 17. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2016 Zásuvku spíš vypne spálená pojistka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neonik Vloženo 17. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2016 Ale pak by to neblikalo vůbec ne? Teď ta zásuvka bliká červeně... Jestli jsem to pochopil správně, tak deaktivace start-stop probíhá tak, že auto si po deaktivaci myslí, že potřebuje hodně energie, takže motor nevypíná ne? Takže pak by si myslelo, že potřebuje hodně energie, a proto nepustí energii do zásuvky ne?.. Já nevím, jak to funguje Vám? Za cestu 10 km se mi zásuvka vůbec nesepla. Na dálnici jsem to zkoušel jednou a rozjela se asi po 30km jízdy, to je normální? Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neonik Vloženo 3. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2017 Nemá někdo nějakou zkušenost? Po jak dlouhé době od startu vám zásuvka spíná? Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 4. Únor 2017 Sdílet Vloženo 4. Únor 2017 Tak me funguje i pri vypnutem zapalovani. Me bezi furt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 4. Únor 2017 Sdílet Vloženo 4. Únor 2017 (editace) Me bezi hned po nastartovani, zrovna nedavno,jsem tam pripojoval pajku. Editováno: 4. Únor 2017, autor: bicista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neonik Vloženo 5. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2017 Díky za info! Ale Start-Stop máš asi funkční co? Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 5. Únor 2017 Sdílet Vloženo 5. Únor 2017 Aha sorry, po nastartovani se mi po 5s sam (po uprave) Start-stop sam vypne. Ale muzu zkusit ze ho po nastartovani zase aktivuji - coz mohu a zkusm zda je zasuvka funkcni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neonik Vloženo 5. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2017 A jakým způsobem máš tu deaktivaci provedenou? Já totiž tím způsobem, že auto stále vykazuje vysokou spotřebu energie, což by se sepnutím zásuvky mohlo mít přímou souvislost.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 6. Únor 2017 Sdílet Vloženo 6. Únor 2017 Odpovím ti za Bicistu, má pomocí dvojitého relé otočenou fci tlačítka, tedy po nastartování SS vypnutý a tlačítkem jde zapnout. Ideální stav :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.