Habi001 Vloženo 13. leden 2017 Sdílet Vloženo 13. leden 2017 (editace) . Editováno: 30. Květen 2018, autor: Habi001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 14. leden 2017 Sdílet Vloženo 14. leden 2017 V 12. 1. 2017 at 23:30, Kane13 napsal: A to bude až 22. kalendářní týden 2017 Zpravidla se ceníky mění v průběhu dubna kdy už jsou vyprodány kapacity do konce 21KT. Kdo objedná dřív podle starých prodejních programů a auto je vyrobené od 22KT včetně, ten už dostává nový modelový rok. A není mu nijak (a ani být nemůže) navyšována cena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamca1 Vloženo 22. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2017 Umí audiosystém potlačit hluk pocházející z venčí do vnitřku vozu někde jsem o tom četl a nemůžu to najít... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 26. Květen 2017 Sdílet Vloženo 26. Květen 2017 Mel jsem moznost testovat s CarPlay, Trailer a Area View. Kamery kolem dokola jsou super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 29. Květen 2017 Sdílet Vloženo 29. Květen 2017 (editace) CarPlay pěkné.... Editováno: 29. Květen 2017, autor: viewer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 29. Květen 2017 Sdílet Vloženo 29. Květen 2017 (editace) Jak mám vyzkoušet Carplay? Ten ale asi není na Android, nebo ano? Díky. Editováno: 29. Květen 2017, autor: jindrous Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 29. Květen 2017 Sdílet Vloženo 29. Květen 2017 Android ma myslim "Android auto". Staci pouze propojit kabelem s telefonem a na mobilu povolit hlasku o pripojeni. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 29. Květen 2017 Sdílet Vloženo 29. Květen 2017 Aplikaci Android Auto nemohu na google play najít, skutečně se tak jmenuje ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 29. Květen 2017 Sdílet Vloženo 29. Květen 2017 To neni aplikace. Ma to myslim automaticky kazdy android od verze 7. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 30. Květen 2017 Sdílet Vloženo 30. Květen 2017 Jak Androit nevím ale Apple CarPlay,... popravdě, čekal jsem o toho trochu víc....jo, kdo nemá navigaci tak to má význam, jinak si ale vystačím na volání a muziku jen s BT, ale každopádně to funguje a je to pěkné.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 30. Květen 2017 Sdílet Vloženo 30. Květen 2017 Android auto nenajdeš v českém Google storu. Pokud ji chceš, musíš mít mobil v angličtině a nebo si z netu stáhnout rovnou .apk soubor a doinstalovat ho ručně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 30. Květen 2017 Sdílet Vloženo 30. Květen 2017 Zajimave, myslel jsem ze to ma defaultne kazdy android. U iOS se nic instalovat nemusi. Jen se propoji kabelem, potvrdi a jedeme... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 5. Červen 2017 Sdílet Vloženo 5. Červen 2017 Android Auto je aplikace, kterou bohužel zatim stale Google neuvolnil pro nas trh.Ale nainstaluje se úplně v pohode na jakýkoli Android 5 výše. Ke stazeni zde:http://www.apkmirror.com/?post_type=app_release&searchtype=apk&s=Android+auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eTeBe Vloženo 13. Červen 2017 Sdílet Vloženo 13. Červen 2017 .apk balíček Android auto na starším telefonu nainstalovat a spustit šel, fungovalo to dobře. Dokonce to i po kliknutí na Columbuse četlo sms nebo zprávy z messengeru v češtině, hlasové ovládání taky fajn. Po pořízení Galaxy S8 nejde spustit ani po instalaci .apk souboru, brání se použití v CZ. Škoda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horamil Vloženo 15. Červen 2017 Sdílet Vloženo 15. Červen 2017 dovolil bych si trošku přihodit téma do diskuze. Zkoušel někdo mirrorlink a s jakým výsledkem ? U supa mám poměrně dobře odladěné, u Kodiaqa u stojícího vozidla chodí jak z praku, u pohybujícího trošku problém. Zkoušel někdo? Koukněte na mé video zde : 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horamil Vloženo 8. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2017 (editace) ...tak snad definitivně prolomené i za jízdy Kodiaqu.... Editováno: 8. Červenec 2017, autor: horamil 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 9. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2017 Snad nebo určitě? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horamil Vloženo 9. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2017 ...od několika uživatelů pro datum výroby 5-6/2017, že to podle mého návodu rozchodili a funguje jim to. Já sám jsem měl možnost testování asi 4 km, taktéž to chodilo, ale s opatrností na otvírání dalších překryvných oken. Takže uvidíme, až bude k dispozici větší statistický vzorek :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 9. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2017 Na 8palcovou navigaci Columbus je to tedy ok i za jízdy ? Mám Kodiaqa vyrobenýho ve 20 KT 2017. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horamil Vloženo 9. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2017 podle zpráv, co mám k dispozici, i co jsem sám zkoušel tak ano. Musíte ale počítat s tím, že na začátku budete muset možná připojení 2 až 3x opakovat, než se "to chytí", pak už to obvykle drží s minimem výpadků ( pokud se řídíte pokyny a neděláte, co nemáte :-)) Minimem výpaddků je myšleno třeba 1 za 3-4 hodiny jízdy, pokud je máte tak dlouhé :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horamil Vloženo 10. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2017 pro zájemce o dění kolem MirrorLinku - dovolil jsem si založit facebookovou skupinu: https://www.facebook.com/groups/1284093011720537/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TorpedoPluto Vloženo 3. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2017 Má z vás už niekto nový 9,2" Columbus? Poprípade pridajte fotky a napíšte nejaké postrehy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klakson23 Vloženo 22. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2018 Zdravím všechny, 1 - můj dotaz směřuje k navigaci. Mám neomezenou datovou simku a na youtubu jsem viděl, že se dá navigovat i přes googlemaps Já teda bohužel nikde v nabídce (columbus) nenašel navigovat přes google mapy. 2 - Dále jsem nikde nezjistil, kde si mohu nastavit preferované čerpací stanice. Teda je jich tam mnoho, ale moje Benzina tam není 3 - A dále se chci zeptat, zda se dají nastavit i jiné on-line zprávy na čtení, než jenom ty v angličtině? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klakson23 Vloženo 22. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2018 ad 2 - celkem vopruz, že si nemohu zadat Benzinu, kterou preferuji díky ad1 a ad3 vyzkouším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BirK Vloženo 22. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2018 S tou čerpací stanicí jsem to řešil taky u svého Karoqa. Stejně jako ty preferuji Benzinu, která tam s podivem chybí. Zřejmě se jedná o sponzorovanou službu, jinak si neumím vysvětlit, proč by tam nebyla. 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.