Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ked otvorim s DO nastartujem ked klucom tak nie (Fabia II)

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahojte,

prosim vas vedel by mi niekto poradit kde moze byt problem u Skoda Fabia II HTP. Ked pridem k autu otvorim s DO (META system) auto v pohode nastartujem. Ked som sa raz zabudol a otvoril som klucom auto naskocilo a hned asi za 1s zhaslo. Skusil som to viac krat a problem je stale rovnaky. Povedal by som ze problem moze byt s imobilizerom ale nechapem to spravanie s a bez DO.

Dakujem velmi pekne za rady.

já bych to spíše tipoval na vlastnost DO META systému, že to mají ošetřeno, že pokud se neotevře dálkáčem, že to má blokovat zapalování

• Autor

To by znamenalo ze ak sa mi vybiju baterky v DO resp. stratim DO auto je nepouzitelne? Si si prosim ta isty s tym ze to je takym sposobom osetrene v META systeme? Dakujem

jistý si nejsem, jen tipuji. Máš nějaký návod k tomu, popř.na netu?

• Autor

Este ma napadla jedna vec co vyskusam. Ci to nefunguje nahodou tak ze cim auto zamknem, musim tym aj otvorit. Cize skusim auto otvorit klucom/zatvorit klucom a znova otvorit klucom a potom nastartovat.

jj, goog idea ... pokud to tak půjde, pak by to potvrdilo moji myšlenku

• Autor

Ahoj, tak som to vyskusal a vyzera to tak ze to bude sposobene tym ze som auto zamykal DO a otvaral klucom. Na to aby auto startovalo po otvoreni klucom musi byt auto zamknute klucom ale nejaky cas. Ked som to urobil tak ze hned zamkol a odomkol tak to neslo. Ked som zamkol klucom a po 2 hodinkach odomkol klucom tak som nastartoval.

Dakujem ti ze si reagoval v tejto diskusii a naviedol ma.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.