Září 28, 20177 r Díky za info; zřejmě mají Corridu výhradně pro RS (.. i když na druhou stranu Corridu ve fleetu Superba objednat asi jde).
Leden 15, 20187 r 27KT nábeh do výroby, myslel som prvé predstavenie cez média, oficiálne na živo RS + L&K predpokladám Ženeva v marci (březen). Pred rokom Kodiaq Scout takto poprvý krát predstavili 26.01.2017 a Spotline 27.01.2017
Leden 18, 20187 r Nemáte někdo odhad, kolik může být základní cena u RS? Bohužel mi to připadá jako jediná rozumná náhrada za současnou OIII 2.0 TDI 110 kW. Všechny ostatní motorizace jsou línější.
Leden 18, 20187 r Zakladni cena je celkem zbytecnej udaj, videl jsem to u Style, zacina na cca 900t a dosypali jsme k tomu cenu Rapida. Myslim si, ze ve slusne vybave to bude taky kolem 1.3mio. Myslel jsem, ze bychom stavajici vymenili za biTdi, menil bych jen kvůli motoru, ale byl jsem varovan, ze mi nejsou schopni zarucit dobu dodani a odhad je koncem roku. Takze jsme to zatím stopnuli. Osobne se mi nelibeji sedacky, nesedeji mi v ramenou, integrovane operky hlavy me také nenadchly, sisatej volant, ten nedavam. Nejvic by se mi z toho libil motor, zbytek bych naopak nechal ze Style vybavy. Ani ty dodane plasty me nezaujaly, asi bych bral jen ta cerna zrcatka, cerne hagusy bych nechtel... Jedine opustit bilou metalizu a v nejake jiné barve bych to dal. Zaruku mame 5 let, najeto asi 8t km, tak si auto ještě rok nejspis nechame :-) J.
Leden 19, 20187 r dodací lhůta na SportLine je momentálně přes 12 měsíců. A cena RS? To jsou zatím velké dohady.
Únor 13, 20187 r RS na Slovenskom trhu až od 48KT/2018. Pri aktuálnych podmienkach môžem napísať "zatiaľ" ?
Únor 15, 20187 r Exteriér oproti Sportline identický (nárazníky, lakované spodné lišty dverí), akurát naviac chrómu, iné kolesá. Ale za mňa v celku jemné, elegantné
Únor 20, 20187 r Samozrejme to nebude luxusné auto za 90.000 € aby tam musela byť koža, no pekný detail aj tak
Únor 20, 20187 r Čekal jsem, že bude možnost volby hnědého interiéru, ale podle toho pdf dokumentu jen černý a béžový.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.