Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Mate info, jestli 2,0 tdi dostane 7 dsg? Co digit kokpit a HUD? Mam pripravenou objednavku na L&K 2,0tdi 4x4 v podstate bych si pral ten 7kvalt. S tou slabsi prevodovkou to vubec nejede z krizovatky :-))  Diky

Zcela jistě nebude 7DSG ani Acive Info Display dříve, než s faceliftem!

Kdy tak myslite, ze SA finalne oznami konfiguraci 2018?

Upraveno od cippis

Prodejci za měsíc, lidé za dva.

Já měl loni neveřejné informace 9. dubna.

skleněný beztlačítkový Columbus s care connect a s infotainment online už asi víme, bylo to vidět na fotkách interieru ze Ženevy

Mala nemecka napoveda, zatim u Octy. Ale kdo vi...

IMG_6429.PNG

cippis: Jestli mas pocit ze to vubec nejede z krizovatky, nech si prenastavit plynovy pedal z profilu Skoda/Seat/VW na profil Audi a uvidis.

muzu pozad o hlubsi detail? Slysim to poprve. Diky

jedná se o změnu citlivosti/odezvu plynového pedálu, která se mění, pokud máš změnu profilů. Nezmění se nic, ten motor je prostě přidušený, s velkým turbem, kterému trvá, než se roztočí...

• 2 týdny později...

Nějaké nové info ohledně MR 2018?

ještě je brzo, nejdříve za týden. Ale spíš až za dva

V ‎3‎/‎23‎/‎2017 na 17:44, janmatejicek napsal:

jedná se o změnu citlivosti/odezvu plynového pedálu, která se mění, pokud máš změnu profilů. Nezmění se nic, ten motor je prostě přidušený, s velkým turbem, kterému trvá, než se roztočí...

Dovolim si odporovat, reakce se zásadně změní. Odzkoušeno na 110 i 140kW motorizaci

Ahoj rybkap. O takejto moznosti zmenit profil plynoveho pedalu som tiez este nepocul, pritom vyzera velmi zaujimavo. Mozes mi/nam prosim dat trocha detailnejsie info ako a kde sa to da urobit? Dik!

V 7. 4. 2017 na 16:52, Redhawk napsal:

Ahoj rybkap. O takejto moznosti zmenit profil plynoveho pedalu som tiez este nepocul, pritom vyzera velmi zaujimavo. Mozes mi/nam prosim dat trocha detailnejsie info ako a kde sa to da urobit? Dik!

Taky by mě to zajímalo. Standardní verze je fakt nic moc. Nemluvě o tom, když zapomenu vypnout start stop na křižovatce. Nejdřív to nastartuje a pak s prodlevou začne reagovat. 

140kw jede dobře, ale v těchto situacích dochází k tomu, že to sice stihnu, ovšem auto které chci "předehnat" nevidí že se už začínám pohybovat, takže řidič si myslí, že čekám až projede..

.

Upraveno od Habi001

nevypada to vubec spatne,.... konecne, aspon za me neco hezkyho prevzatyho z ciny ;)

Upraveno od Lukason

Ta kola mně naživo připadala hodně zvláštní i bez paketu. No uvidíme.

planovani ke dni 13.4. 2017 ;)

Upraveno od Lukason

tzn. i s vybavami noveho MR? hned jak pujde konfigurator, budu objednavat :-)

je to aktualne tedka, tudiz jeste stary MR17 ..... MR18 jede az od 22KT resp. 21KT bude nabihat. Vsechna auta v KT22. musi byt uz v novem MR18.

Jsem rád, že se potvrdilo to 7DSG :-) 

vid, to ušetříš paliva!!! to budeš jezdit za 4 litry na to 100!

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.