Březen 11, 20178 r Mate info, jestli 2,0 tdi dostane 7 dsg? Co digit kokpit a HUD? Mam pripravenou objednavku na L&K 2,0tdi 4x4 v podstate bych si pral ten 7kvalt. S tou slabsi prevodovkou to vubec nejede z krizovatky :-)) Diky
Březen 12, 20178 r takže s toho co píšou tady http://www.auto.cz/inovovana-skoda-superb-vime-dorazi-priveze-102146 nic podstatného :-(
Březen 13, 20178 r Kdy tak myslite, ze SA finalne oznami konfiguraci 2018? Upraveno Březen 13, 20178 r od cippis
Březen 14, 20178 r skleněný beztlačítkový Columbus s care connect a s infotainment online už asi víme, bylo to vidět na fotkách interieru ze Ženevy
Březen 20, 20178 r O tom se psalo už v lednu: http://www.autoforum.cz/predstaveni/skoda-octavia-2017-do-posledniho-sroubku-technicka-data-nove-fotky-video/obrazek/23 Mě to moc smysl nedává. Každopádně O3 prošla faceliftem, takže u Superba bych 7DSG u TDI čekal později.
Březen 21, 20178 r cippis: Jestli mas pocit ze to vubec nejede z krizovatky, nech si prenastavit plynovy pedal z profilu Skoda/Seat/VW na profil Audi a uvidis.
Březen 23, 20178 r jedná se o změnu citlivosti/odezvu plynového pedálu, která se mění, pokud máš změnu profilů. Nezmění se nic, ten motor je prostě přidušený, s velkým turbem, kterému trvá, než se roztočí...
Duben 7, 20178 r V 3/23/2017 na 17:44, janmatejicek napsal: jedná se o změnu citlivosti/odezvu plynového pedálu, která se mění, pokud máš změnu profilů. Nezmění se nic, ten motor je prostě přidušený, s velkým turbem, kterému trvá, než se roztočí... Dovolim si odporovat, reakce se zásadně změní. Odzkoušeno na 110 i 140kW motorizaci
Duben 7, 20178 r Ahoj rybkap. O takejto moznosti zmenit profil plynoveho pedalu som tiez este nepocul, pritom vyzera velmi zaujimavo. Mozes mi/nam prosim dat trocha detailnejsie info ako a kde sa to da urobit? Dik!
Duben 10, 20178 r V 7. 4. 2017 na 16:52, Redhawk napsal: Ahoj rybkap. O takejto moznosti zmenit profil plynoveho pedalu som tiez este nepocul, pritom vyzera velmi zaujimavo. Mozes mi/nam prosim dat trocha detailnejsie info ako a kde sa to da urobit? Dik! Taky by mě to zajímalo. Standardní verze je fakt nic moc. Nemluvě o tom, když zapomenu vypnout start stop na křižovatce. Nejdřív to nastartuje a pak s prodlevou začne reagovat. 140kw jede dobře, ale v těchto situacích dochází k tomu, že to sice stihnu, ovšem auto které chci "předehnat" nevidí že se už začínám pohybovat, takže řidič si myslí, že čekám až projede..
Duben 11, 20178 r nevypada to vubec spatne,.... konecne, aspon za me neco hezkyho prevzatyho z ciny Upraveno Červenec 19, 20196 r od Lukason
Duben 13, 20178 r je to aktualne tedka, tudiz jeste stary MR17 ..... MR18 jede az od 22KT resp. 21KT bude nabihat. Vsechna auta v KT22. musi byt uz v novem MR18.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.