p2p Vloženo 5. Červen 2022 Sdílet Vloženo 5. Červen 2022 (editace) Ahoj všichni... Pls přední destičky origo škoda... Co znamena to označení CV, CX, CW. Je mi jasná montáž... I to vybraní ale ta zkratka označení je mi záhadou.... Dík za odpoved Editováno: 5. Červen 2022, autor: p2p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 5. Červen 2022 Sdílet Vloženo 5. Červen 2022 To bude nějaké označení pro směr otáčení. viz https://www.ferodo.cz/blog/directional-brake-pads.html nebo https://www.bremboparts.com/europe/cs/podpora/montáž-a-údržba/směrové-brzdové-kotouče-138418 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 5. Červen 2022 Sdílet Vloženo 5. Červen 2022 O tom pulmesici vim... maji se montovat na vnitrni stranu brzd... Ale potom mne zarazi ze pulmesic je jenom na jedne dvojici. Tvuj popis resi pulmesic na obe desky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 5. Červen 2022 Sdílet Vloženo 5. Červen 2022 Deska s půlměsícem se dává na stranu k brzdovému válci. A protože válec je jen u vnitřní desky ..... ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 5. Červen 2022 Sdílet Vloženo 5. Červen 2022 jj to vim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajky Vloženo 5. Červen 2022 Sdílet Vloženo 5. Červen 2022 Ako pozeram tie dosticky tak je to index,pozri ze tie ktore maju rovnake cislo dielu maju aj rovnaky Index CV.potom jedna je CW ta ma koncovku BN,nasledne posledna ma koncovku BP a index na nej je CX.Podobnym sposobom sa znacia aj pruziny myslim priamo vo vyrobe.Je dost mozne ze platnicky sa malicko odlisuju zmesou,alebo nejakou inou drobnou upravou,alebo iba vyrobcom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 7. Červen 2022 Sdílet Vloženo 7. Červen 2022 Aký máš kotúč mm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 7. Červen 2022 Sdílet Vloženo 7. Červen 2022 V 1. 5. 2022 na 22:37, Deliberator napsal: predek pujde 4pistek Porsche od Bremba s 375mm kotouci a Porsche deskami, zadek 356mm. jak s kolama? budes davat podlozky? nebo menis? mas to nejak promyslene? ja to vidim ASI na 357mm ... kvuli problemum "okolo" ... (zadek by tim padem zustal .. ) ty 340 jsou temer ok ... ale kdyby sel clovek s vykonem nahoru, byly by ty 375mm s nejakou rezervou ... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romiiken Vloženo 7. Červen 2022 Sdílet Vloženo 7. Červen 2022 Inak ma tu niekto skusenosti ako sa potom riesi kodovanie ESP ? Lebo podla mojich poznatkov musi ESP vediet ake ma brzdy. V opacnom pripade si myslim, ze nemoze pouzit spravnu brzdnu silu v pripade smyku. Ak sa mylim rad si to necham vysvetlit. Lebo tiez by som bral aspon 2 piest z 8R golfa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 18. Červen 2022 Sdílet Vloženo 18. Červen 2022 Je to niekde tu pridával som to tu, alebo do sekcie kódovania. Nakodujes predok aj zadok v abs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 18. Červen 2022 Sdílet Vloženo 18. Červen 2022 ja myslim, ze dotaz znel na jine kombinace kotoucu (vetsi prumery) nez se na superba davaly. .. pokud vim, psalo se tu o kombinacich do 340-310 ... (coz bude uzitecne pro toho, kdo si po me pak koupi trmeny s drzaky na 340mm :) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 18. Červen 2022 Sdílet Vloženo 18. Červen 2022 No tak na väčšie nakodovat 340/310 pripadne vymeniť abs jednotku ale to už skúsenosť nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo 23. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2022 @hamoun vejde se to na 19palcu, to mam zimu, leto mam 20ky. podlozky mam taky 1,5cm. melo by to byt plug&play Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 23. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2022 (editace) @Deliberator : diky ... ! ono prave s tema podlozkama to asi pomuze ! ja budu davat ty 356mm. uz jsem to nejak stravil, ze to stoji balik za "male" zvetseni. jen cekam na sjeti soucasnych brzd. nechce se mi ty clubsporty davat pryc .. jsou fajn :) Editováno: 23. Červenec 2022, autor: hamoun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo 23. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2022 @hamountoz pokud uz mas clubsporty, tak bych to nemenil, to da rozum... ja tam mam prave serii, navic jeste na pravem kole asi upadlou/seklou desticku zevnitr. Brzdy na tom aute jsou proste od vyroby kram, a pokud uz mam neco koupit, tak tam dam ty porsche, a mam klid a pohodu. Strasne mi chybi ta jistota pri brzdeni. Ted to tak nejak brzdim ocima, az jsem zacal jezdit duchodcovsky. ze by bylo potreba podlozky si nicmene jisty nejsem. Ale stejne je mam. Tobe se vlezou 2cm, ja mam divnou konfiguraci eibach + 20 palcova 8J kola, a to uz skrtalo plastovy drzak narazniku na podbehu... tak jsem musel na 15mm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 24. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2022 @Deliberator clubsporty fakt funguji dobre .. ale je obrovsky rozdil proti jizde sam nebo 4 lidi (vsecko velci chlapi) (DOST dynamicka jizda - dalnice) nebo jinak. necitil jsem problem, zeby vadly ... ale byly pri plnem aute fakt hodne slyset ... bzdeni samotne v pohode ... kolega hlasil, ze mam v haji brzdy, tak jsem mu jen rekl, ze derovane proste kraval delaji ... ale fakt to hucelo dost nahlas ... vetsi budou lepsi .. :) i kdyz ty eRkove brzdy budou teda stejne hlasite .. je to to same :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo 24. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2022 @hamoun to bych nedal, nejake zvuky... proc tam nedas ty porsche? Nestoji randal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 24. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2022 (editace) hele .. fakt jedine, co jsem nasel bez nutnosti podlozek nebo potencionalni vymeny kol, jsou jen ty z R golfa (8) ... u vseho jineho ctu, ze je pravdepodobne potreba davat podlozky nebo menit kola .... jinak bych sel do Seat Leon Cupra Performance Pack (370mm) ... to uz je pekne (4 pisty, narozdil od 2pistu z Golfa) Editováno: 24. Červenec 2022, autor: hamoun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 3. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2022 (editace) Pocitovo na diaľnici sú tie origo 312 sracky. Strasne slabo to brzdí. Rozmýšľam ci spravia 340mm veľky rozdiel. Ma niekto skúsenosť? Je to síce len 110kw TDI ale nie som s nimi spokojný a mam nove origo dosky a kotúče od jari. Nová kvapalina a boli 2x odvzdusnene. A pod R19 vyzerajú komicky smiešne. Editováno: 3. Srpen 2022, autor: dfga Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 3. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2022 ano, kombinace 340 + vetrane 310 vzadu je uplne ok pro 99procent ridicu i na vozech, kde je standardne dodavaji :) na 110kW bude tato kombinace vzdy naprosto dostacujici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSvoboda Vloženo 3. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2022 Muze pls nekdo napsat co ho to realne stalo predelat na ty vetsi brzdy? Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 3. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2022 před 4 hodinami, dfga napsal: Pocitovo na diaľnici sú tie origo 312 sracky. Strasne slabo to brzdí. Rozmýšľam ci spravia 340mm veľky rozdiel. Ma niekto skúsenosť? Je to síce len 110kw TDI ale nie som s nimi spokojný a mam nove origo dosky a kotúče od jari. Nová kvapalina a boli 2x odvzdusnene. A pod R19 vyzerajú komicky smiešne. chcel by som vedieť čím to je , či len šmejd materiálmi alebo aj konštrukčne , si vezmi že SII jazdí 95% 312 + 282 mm a nikdy tomu nič nebolo , brzdilo to , nehnilo , netriaslo a vydržalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 3. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2022 Sak ja som mal na O2 RS brzdy 312/286 a brzdilo to neskutocne, jasne, ze octavia je lahucka ale toto je normalne jak prisrate, brzdim ocami, asi nahovno cely system brzd ten novy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 3. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2022 Me brzdi normalne. Jestli to nebude prave tema origo kotoucema a deskama. Dal sem vsechno ATE a brzdi vpohode a urcite to nerezne tolik jako origo kotouce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSvoboda Vloženo 3. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2022 Zatim mam jen v zadu komplet ATE. Vpredu asi origo jeste. Jinak se mi zda ze to brzdi hure nez muj bejvalej S2. Jako by na to musim vic slapat a seslapnuti pedalu je malo citlive. Prisuzoval jsem to vaze auta. Kazdopadne by to brzdit lip urcite mohlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.