ViTeCZeK Vloženo 1. Březen 2017 Sdílet Vloženo 1. Březen 2017 Zdravím. Chtěl bych poradit od Vás, kdo se v tom vyzná, pač už mi to vrtá nějakou dobu hlavou a snažím se něco najít, ale marně. Mám už skoro rok Rapida spaceback v Monte Carlu a nejvíc mě sere autorádio, kde musím stále pálit CD. Nemám tam BT (ikdyž volant je na to stavěnej) a ani USB (pouze aux). Chci se zeptat: 1, Když je na volantu sluchátko, je auto připravene pro hovor. (je v autě někde zabudovaný mikrofon) 2, V nastavení maxidotu nikde není nic o BT(tedy chápu dobře, že ho tam asi nemám), vyřeší to výměna autorádia, nebo budu muset montovat nějakou BT jednotku? 3, Jaká origo autorádia mi budou pasovat do mého Rapidu? Díky moc za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 24. Duben 2017 Sdílet Vloženo 24. Duben 2017 Záleží na roku výroby.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 24. Duben 2017 Sdílet Vloženo 24. Duben 2017 Mikrofon je montován do stropní lampičky. Vyndat ze Stropnice a kouknout jestli tam je . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 25. Duben 2017 Sdílet Vloženo 25. Duben 2017 ak nemá rádio s BT, tak zbytočne podľa mňa rozoberať, nebude tam ani predpríprava...volant mám tiež s telefónikom, no BT v aute nie je, teda je to ovládanie deaktivované. výmena je možná za Swing s BT (jednotka by mala byť priamo v rádiu, keďže aspoň pri F3 je to jeden kus), Bolero, Amundsen. pri Bolero/Amundsen to bude asi komplikované, keďže (opäť platí aspoň pre F3) je display a jednotka (elektronika) oddelene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 25. Duben 2017 Sdílet Vloženo 25. Duben 2017 Nebo si domontuj usb a nemusis palit cd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 8. Červen 2017 Sdílet Vloženo 8. Červen 2017 V 1. 3. 2017 na 1:11, ViTeCZeK napsal: 3, Jaká origo autorádia mi budou pasovat do mého Rapidu? Jestliže máš MR > 2015 tak žádné jiné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strapatý Vloženo 25. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2017 Taky by mě zajímalo jestli je potřeba nějaká dodělávka kabeláže s mikrofonem atd nebo stačí vyměnit rádio SWING s tlačítkem MUTE za rádio s tlačítkem PHONE? Mám Rapid MR2016.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViTeCZeK Vloženo 26. Červenec 2017 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2017 Já už mám, koupil jsem čínu s androidem a jsem nadmíru spokojen. Vše funhuje jak má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 26. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2017 Hezky... Mas na to odkaz ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tasum Vloženo 26. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2017 Tiež som rozmýšľal ako dostať USB a BT do swingu a našiel som toto: http://www.led-taltom.sk/kategoria/digitalny-hudobny-adapter-yatour/vw-audi-skoda-seat/digitalny-hudobny-adapter-yatour-yt-m06-vw12d-12pin/ ale tiež by som privítal to čo má ViTeCZeK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
albatroscz Vloženo 26. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2017 Adaptér Yatour ti na Swingu fungovat nebude, tedy pokud nepřidáš na napájení kondenzátor...a i tak to není žádný zázrak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom.i Vloženo 27. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2017 On 7/26/2017 at 5:35 AM, ViTeCZeK said: Já už mám, koupil jsem čínu s androidem a jsem nadmíru spokojen. Vše funhuje jak má. Taky bych se primlouval za odkaz. Ja mam zalusk nad timto:https://www.aliexpress.com/item/2-Din-9-Inch-Car-DVD-Player-For-VW-Volkswagen-POLO-PASSAT-Golf-Skoda-Seat-Fabia/32815748102.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.obyJGM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elvis78 Vloženo 31. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2017 (editace) řekl bych že zakladatel vlákna zakoupil totok rejdiou tak to je blbost, to je na windowsech takže asi toto androuš Editováno: 31. Červenec 2017, autor: elvis78 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom.i Vloženo 1. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2017 (editace) Sama voda. S @ViTeCZeK jsem si psal par PM's a je to nakonec toto: https://elektro.bazos.cz/inzerat/76608481/7-2DIN-ANDROID-60-autoradio-Skodavw-4G-nejlevnejsi.php Uz jsem si ho taky objednal, ale uz neni to s tim Android6.0, ale Android7.1 za 8000Kc. Borecek celkem seriozni podle emailu, tak doufam, ze pak nestopi penize a nedojde mi postou par cihel Btw.dneska (1.8.2017)dela vetsi objednavku, ktera prijde za 14dni. Editováno: 3. Srpen 2017, autor: tom.i Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.