Publikováno Prosinec 4, 201113 r Zdravím Chtěl bych se zeptat,mám špatný přední levý parkovací čidlo a zajímá mě jestli je potřeba vyměnit všechny přední a nebo jenom to vadný čidlo.Zajimavý je že už se mě stalo parkrát,když hodně pršelo že senzory šlapaly.Díky za odpovědi. Škoda octavia 2 combi,1.9 TDI 77KW,rv 2007.
Prosinec 4, 201113 r A budeš měnit všechny žárovky,když praskne jedna?Já tedy ne a proto bych vyměnil jen jedno čidlo...
Prosinec 4, 201113 r Autor Ptám se protože v servisu škoda mě řekli že musí nárazník dolu a všechny čidla se musí vyměnit jakoby sadu za sadu..Dík za odpověd.
Prosinec 4, 201113 r Změň servis asi tě chtěj okrást,jinak by ti nemohli říct takovou blbost.Jedno čidlo v servisu stojí asi 1500Kč a ty by si jim zaplatil 4x víc.
Prosinec 4, 201113 r Autor Nevíte někdo číslo dílu parkovacího čidla předního.Octavia 2,1.9 tdi,2007,combi.Díky.
Leden 10, 201213 r Autor Dá se dostat k přednímu levýmu senzoru bez sundání nárazníku abych ho vyměnil ?
Leden 10, 201213 r No já mám takovej pocit, že pokud je to domontovaná sada (byť z originálního příslušenství), tak se to mění celý, pač je to jeden díl, pokud je to z fabriky jde to po jednom. Pokud někdo dodělal to z fabriky tak to jde taky po jednom......... pochopitelně Nebo se pletu?
Leden 10, 201213 r Autor Já mam origo a potřebuju vyměnit levý čidlo a nárazník se mě sundavat moc nechce,náhradní čidlo mam taky..Zajímalo mě jestli to jde třeba přes mlhovku když jí vyndám atd..........
Červen 14, 201213 r a ještě dotaz jde takto vyměnit i střední čidlo přes mlhovku? teď ale nevím zda to pravé nebo levé to bych jestě přeskenoval znovu ale na 100% jeto to blíže ke středu.
Prosinec 28, 201212 r Zdravím, já už třeba pro 1 nefunkční musel vyměnit všechny 4ks za originál a samozřejmě za měsíc přestaly opět přední senzory fungovat čímž se vyřadily i zadní. Musím tedy znovu najít a koupit vadný senzor. Spíš mě rozčiluje, když koupím originál, že opět po čase nefunguje a že se automaticky při nefunkci předních vypnou i ty zadní. :-(
Únor 27, 201510 r Dobry den nevite na kolik vyjde predni levy parkovaci senzor na skodu octavii 2 rok 2005. Dik
Březen 13, 20178 r Zdravim, po umyti auta v mycke (s program umytia podvozku auta) mi prestali fungovat parkovacie senzory. Zapnu sa len obcas, asi raz z 15 pokusov. Inac zaznie len dlhy ton a tlacidlo parkovacích senzorov blika. Napojil som si auto na diagnostiku a vypisuje chybu na vsetkych 4 predných senzoroch: Skrat na kostru. Zadne senzory podla diagnostiky su bez chyby. Stretol sa uz s tym niekto? Kde hladat chybu? Kde najdem riadiacu jednotku pre predne senzory? Dakujem za rady. Matus O2 Combi 2008, pred FL, predne + zadne parkovacie senzory
Březen 13, 20178 r Jednotka je jen jedna a je nad zadním levým kolem v kufru. Hledal bych chybu v kabeláži co je v předním nárazníku nebo v samotném konektoru co je u nádržky pro ostřikovač kde je spoj pro čidla do nárazníku..
Březen 14, 20178 r Ahoj h2o, dakujem za odpoved. Dnes rano som narychlo pozrel kde sa nachadza ten konektor ktory je u nadrzky pre ostrekovac pre predne senzory, ale nejako som ho nenasiel... je volne viditelny, alebo je niekde skryty? Urobil som par foto. Je ho na nich vidiet? Dakujem.
Březen 14, 20178 r Bohužel ne, je ze předu na nádržce mezi motorky pro ostřikovače. Je třeba dát dolu nárazník ani od podběhu se tam nedá dostat.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.