Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 9 měsíců později...
  • o 1 rok později...
Vloženo

Dobry den.je tu nekdo kto muze mi poradit s spacim paketom ale jen zvlast hlavova operadla do 2.rad krajne sedadla v autosalone mi rékli -zé to se samostatne neprodava. Diky za info.

Vloženo

Ako príslušenstvo sa to nepredáva, len ak si objednáš opierku ako náhradný diel (podľa nejakého auta, ktorý má interiér áko Ty, ale vozidlo bolo vybavené z výroby spacím paketom) cena za jednu opierku cca 250-280,-€

• Líbí se mi 1
  • Pozitivní 1
Vloženo (editace)

Ahoj .diky za radu.ked sme  si obkednali autó vtedy sme nechceli.potom manzelka to uvydela a uz by sme chceli???? tak že stači objednat ako nahradny diel ? Na moje auto?jaj Už rozumiem  musim haladat táke autó ktory ma interier ako ja. A ma spacie packet. Huj to ne bude jednoduhe. Ale aj tak dakujem.

Editováno: , autor: 4jani
  • o 9 měsíců později...
Vloženo

@4jani  podařilo se ti to tehdy vyřešit s tou spací opěrkou?  Cena je obrovská, snad se to sežene levněji. Divné je, že to nenabízejí nějací tuning výrobci, rozteče by snad pro koncern měly být stejné..

• o 3 týdny později...
  • o 7 měsíců později...
Vloženo (editace)

Orig. hlavové opěrky s výklopnýma 'ušima' na zadní sedadla jsem před vánocema dokupoval v AZ Servisu jako náhradní díl za nekřesťanské peníze. Nevím kolik variant je, ale mám SportLine interiér, kde jsou tmavé sedačky v kombinaci kůže / alcantara s šedým prošíváním. U RS interiéru je prošívání červené. Číslo dílu je 565 885 901 G

IMG_20201201_173851.thumb.jpg.64651d31e29aab9d96d59d4846f5e09c.jpg

Editováno: , autor: Jekyll

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...