Kotlick Vloženo 17. Březen 2017 Sdílet Vloženo 17. Březen 2017 Zdravím, mám v Supu II combi elektricky ovládané sedadlo řidiče s látkovým potahem. Je tam i dofoukávání, ale i po úplném vypuštění/vyfouknutí bederní části opěrky zůstává hrb. Nevíte někdo jak se toho zbavit. Při delších jízdách je to nepříjemné, tlačí to do zad v oblasti beder. Díky za info. Kotlick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N@pster Vloženo 17. Březen 2017 Sdílet Vloženo 17. Březen 2017 To je normalni. Tak ho dofoulni. Je pravda,ze u superba II jsem hodne dlouho hledal optimalni polohy sedacky. Rocne najedu 50-70tkm,takze spravne nastavena sedacka u me musi být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Vloženo 17. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2017 Ale já chci aby to bylo rovné. To nemůže být normální. Je to nepohodlné.Odesláno z mého M2 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Vloženo 20. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2017 Dneska jsem seděl ve stejném Supovi jak mám já a stejné sedadlo. Opěradlo bylo po vyfouknuti krásně rovné. Tak kde může být problém?Odesláno z mého M2 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Vloženo 9. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2019 Tak problém s bederním hrbem vyřešen. Před další delší jízdou mi to nedalo a strávil jsem v autě zhruba hodinu nastavováním sedadla. Přišel jsem na to, že když je bederní opěrka ve spodní poloze (blíž sedáku), tak nejde zasunout zcela do opěradla. Metodou pokus omyl jsem zjistil, že je nutné bederní opěrku posunout co nejvíce nahoru, skoro pod lopatky a poté zasunout dovnitř opěradla. Mám krásně rovné opěradlo a jsem fakt happy.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.