Červen 1, 20205 r Docela slušný ?. Holt se někdy stane že si vezme někdo větší sousto než by měl. Začínat doba kdy jsou přeci důležitější věci na autě než jízdní vlastnosti. @Jan R. Zase tak jednoduché to není celý ten systém přenastavit a odladit... těch věcí kolem je strašně hodně,ale uvidíme jak se s tím škoda popere.
Červen 1, 20205 r Těžko hodnotit, já jsem ji měl pujcenou na víkend a za mě spokojenost. Každej si asi prostě musí udělat obrázek sám. Jediný co mě znepokojuje je že už teď problémy se softwarem a bůhví co ještě se objeví, auto máme vyrobený ale bohužel pořád stojí v Boleslavi.
Červen 2, 20205 r @RDMBR dle zákulisnich info co mám, jsou ty objednávky dole @bojler Celý je to důsledek toho, že ty auta nejsou hotový. Proto osekaná motorizace, proto chyby v sw. A celý se to dodělává za běhu. Náběh celý týhle řady (Octavia, Leon, Golf, A3) se koncernu moc nepovedl.
Červen 2, 20205 r Hmmm, 2 měsíce bych věřil pouze v případě, že to auto bude totálně osekané a bez výbavy. Máme teď do firmy kupovat přes operák nová auta a na Octavii nám řekli 5 - 6 měsíců!!! Vzhledem k problémům s cestovním paketem, nyní s eCall (dle mne jen zástěrka) bych se klonil spíše k delším lhůtám.
Červen 2, 20205 r Co mám teď obj tak mám nejzašší termín 31.8. to tam započítal i ten problém ecall Ahoj, vidím že jsi objednával u Autodružstva FM. Poskytl prodejce nějakou slevu?
Červen 2, 20205 r Já objednal 31.1.2020 a volali mi že vzhledem k tomu že tam mám cestovní pakte, který jde instalovat až v modelovém roku 2021 jde model do výroby nejdříve 30KT. To je již 3 posun, ale předtím tam jednou byl vliv COVID.
Červen 2, 20205 r před 3 hodinami, RDMBR napsal: Kdy objednáno a kolik ti řekli dobu? 31.1.2020 objednáno, první termín 25.5.2020.
Červen 2, 20205 r před 16 minutami, LukášCBR napsal: Ahoj, vidím že jsi objednával u Autodružstva FM. Poskytl prodejce nějakou slevu? Ahoj, 30000 pres Škofin a 6% z ceny takže dohromady 10% dolu. A za fabku 170 takže sakum prdum za 503 Octavku Upraveno Červen 2, 20205 r od RDMBR
Červen 2, 20205 r Z nejzásadnějších aktivní ACC, kapacitní volant. Oficiálně stránka již není aktivní, ale historie je naštěstí dohledatelná :) https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:vjAx-g2pd5UJ:https://www.skoda-auto.cz/modely/nova-octavia/nova-octavia/nova-octavia-asistencni-systemy+&cd=1&hl=cs&ct=clnk&gl=cz&lr=lang_cs%7Clang_sk&client=firefox-b-d
Červen 2, 20205 r Nejzajímavější je traffic jam assist, kde ACC ve spolupráci s aktivním vedením v pruhu jede v koloně "sám".
Červen 2, 20205 r Teď uvažuju když auto budou vyrábět až v MR2021 jestli se to nějak projevi, třeba vezmou tlumení kapoty nebo co ?
Červen 2, 20205 r před 12 hodinami, T o m napsal: Hmmm, 2 měsíce bych věřil pouze v případě, že to auto bude totálně osekané a bez výbavy. Máme teď do firmy kupovat přes operák nová auta a na Octavii nám řekli 5 - 6 měsíců!!! Vzhledem k problémům s cestovním paketem, nyní s eCall (dle mne jen zástěrka) bych se klonil spíše k delším lhůtám. 5-6 měsíců je totální nesmysl. Aktuální doby dodání jsou 6-8 týdnů pro LB a 12-14 pro combi.
Červen 3, 20205 r Todle je z oficiálního katalogu příslušenství pro Octavii co mi dali, takže buď zásuvka na 12V bude v interiéru nebo si s tím posvítíte v kufru?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.