littlewonder Vloženo 14. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2020 Ahoj, dotaz pro ty co už jezdí. Mám objednáno TDI 110 s DSG a vrtá mi hlavou jedná věc. U mého současného auta Sup 3 je možnost ručního řazení DSG pádly pod volantem nebo pákou po vychýlení do prava v kompletně ručním režimu..Jak tohle funguje u té kolébky u čtyřky? Podle fotek je tam jen R,N,D/S ale chybí ruční režim. objednal jsem si pádla pod volant a doufám, že mě to nechá řadit stejně jako v Superbu kompletně manuálně a ne jen možnost si odřadit v aut režimu když je motor brutálně podtočenej ( díky VW za 5ku ve městě v padesáti na D ) nebo při předjíždění. Prosím podělte se o zkušenosti. Díky předem.. Snad jsem to popsal aby to bylo k pochopení.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 14. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2020 ano, radit tim jde normalne. (nicmene, proc bys tim mel radit pri predjizdeni?) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
littlewonder Vloženo 14. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2020 (editace) Třeba když mi ten krám v devadesáti drtí na déčko šestku, tak si i v automatu pádlem před předjížděním podřadím, abych měl "na noze" výkon hned a nečekal než to podřadí dolů. Druhá možnost kopnout do S. Typicky okreska a auto od naproti, sice daleko ale.. Zpět k mojí otázce, jak aktivuju ruční režim ve čtyřce? U mě dám páku do prava a je to.. Editováno: 14. Listopad 2020, autor: littlewonder Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 14. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2020 ale tak na to staci jenom intenzivnejc zarazit pedal plynu, a to auto si vzapeti o stupen, dva podradi samo. pripadne staci dat S rezim, kdy jde auto za plynem hned brz eko prodlevy. a navic pri prepnuti do s rezimu rovnou o stupen podradi. ale tak proti gustu ... :) 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
littlewonder Vloženo 14. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2020 Vždyť to píšu o tom S.. Bylo to přirovnání kvůli pochopení o co mi jde.. Točíš se na tom, ale odpověď na otázku nikde.. Takže.. Jak dám ruční režim v O IV? V Superbu páka do prava, tady? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 14. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2020 Co návod asi je to pochopitelný 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
littlewonder Vloženo 14. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2020 (editace) 50 minutes ago, Jan R. said: Co návod asi je to pochopitelný Díky, auto ještě nemám, je objednané.. Edit.. Takže změna je v tom, že eSko nespadne po chvíli zpět do automatu tak jak teď u Supa.. To leccos vysvětluje.. Editováno: 14. Listopad 2020, autor: littlewonder Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 14. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2020 (editace) Odpovim ti jednoduše na tvoji otázku, to co šlo u O3, S3 klackem doprava od sebe sekvenční řazení u O4 nejde, pouze manualní řazení pádly na volantu.😎 Editováno: 14. Listopad 2020, autor: kacer1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
littlewonder Vloženo 14. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2020 Kacer1 díky.. To je to co sem chtěl ( teda vlastně nechtěl ) slyšet :-).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 14. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2020 před 2 hodinami, littlewonder napsal: Díky, auto ještě nemám, je objednané.. Já taky objednané, ale na webu škodovky jsou návody od r... a člověk aspoň může kouknout co ho čeká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 16. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2020 Nové verze 1.5 G-Tec 96kW man - 2.Q 2021 2.0TSi 140kW DSG 4x4 Scout - 1.Q 2021 2.0 TDi 110kW 4x4 DSG - 1.Q 2021 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 16. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2020 V aktuálním Světě motorů podrobné vysvětlení i měření iV i G-Tec ( zhruba 7l/100km kombinace a 3,7kg/100km CNG). Matrix trvale v dálkovém režimu - základ pro RS, Scout + 24.300, Style + 20t. Středový airbag RS, Scout základ, pro Style 17900,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horza Vloženo 16. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2020 (editace) https://www.youtube.com/watch?v=IH-ut5s1O78 1.5 TSi e-TEC a zamlžená přední světla Editováno: 16. Listopad 2020, autor: Horza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 17. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2020 S koly Ratikon z Karoqu, jen to ET nesedí, vypadá to lépe než s origo Rotare 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 18. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2020 Hezké, ve srovnání s origo paletou nebe a dudy. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martyvob Vloženo 19. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2020 Majitele OIV, jakou máte aktuální verzi systému? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 19. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2020 Video z výroby: 5 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 19. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2020 @martyvob převzato z FB 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drincek Vloženo 19. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2020 V 16. 11. 2020 na 7:53, Jan R. napsal: Nové verze 1.5 G-Tec 96kW man - 2.Q 2021 2.0TSi 140kW DSG 4x4 Scout - 1.Q 2021 2.0 TDi 110kW 4x4 DSG - 1.Q 2021 ja sa te 110kw 4x4 asi nedockam zas to posunuli dufam ze aj kombi bude automaticky.Dufam ze bude aspon cena dobra oproti 147kw 4x4.Som zvedavi ked objednam ako budem dlho cakat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 20. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2020 (editace) Dnes jsem absolvoval zkušební jízdu v Auto Heller Ostrava s touto Octavii s motorem 1.5TSi v manuálu. Jedná se o docela pěkně vybavené auto - panorama, parkovací asistent, head-up, roletky v zadních oknech, 3-zónová klimatizace, výhřev zadních sedaček. Zajímala mě hlavně motorizace a její chod/kultivovanost, včetně rychlosti zahřátí. Musím říct, že mě motor jednoduše překvapil, možná až nadchnul. Žádné cukání se při rozjezdu neprojevalo a motor byl úžasně tichý a pružný. Převodovku bych přirovnal k převodovce z FI MR 2005. Krátší řadící páka a přesná kulisa řazení. Jedná se o výrobu 03/2020 Další věc, která mě mile překvapila byl podvozek. Byl sériový a pěkně se přenášel přes nerovnosti bez jakéhokoliv bouchnutí. Možná to je i zásluha toho “batohu” za zadními koly a nebo jednoduše tím, že se jedná o nové auto. Editováno: 20. Listopad 2020, autor: LukášCBR 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 21. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2020 Trinity 18 ze Superbu 2 v Rusku ET o 2 čísla nesedí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 24. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2020 Ta chrom lišta vypadá hezky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 24. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2020 Netušíte někdo kdy se zhruba můžeme těšit? Nemyslím verzi RS, ale klasiku 2.0 TSI se 140 kW. A o ceně asi taky nikdo nemá tušení, nebo že by? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2020 Už jsi tady dost dlouho na to, abys věděl, že motorová sekce je technickou sekcí, kde se rozhodně nebude řešit cena auta apod. Přesunuto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 25. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2020 Zdarec, včera to ještě moc nefungovalo ale dnes již přibývají lidé, takže si zjistěte dle VIN jestli se vás týká svolávačka... https://recall.skoda-auto.com/260/cs-cz?fbclid=IwAR0o6btmSgd6UHBTSRXMUiotwOHZPUdh2kPI1Ws6V0ALlGou9mY5EbWU4qs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.