Březen 6, 20214 r On 3/5/2021 at 11:47 AM, paepass said: Ahoj, nevíte kdy skutečně bude Areaview? Co mam aktulane info od lokalneho predajcu tak Areaview by mal byt az v KT25.
Březen 6, 20214 r Z jiného fóra od prodejce - se uvidí časem Během března dojde finální verze softwaru pro všechny auta s MIB3. Takže jakmile začnou uvolňovat Enyaq pro zákazníky, tak ti napíšu a můžeš jet do servisu vstříc svému štěstí. ID3 už ho dostává od 8KT.
Březen 9, 20214 r Náhled oranžové Phoenix https://www.autoforum.cz/predstaveni/klicova-novinka-skody-plne-odhalena-nova-octavia-pro-ji-ma-vratit-zpet-na-vysluni/?fbclid=IwAR0un4ez0NU7PW-X9OR4akE-qu-9FjhsJNOR_ABO05rFI86t3P_N0DvRLek
Březen 13, 20214 r To ano, tomu rozumím, ale SIII je už jiná třída. V rámci své třídy OIV snad nemá ani konkurenci, co se do místa vzadu týče. Upraveno Březen 13, 20214 r od LukášCBR
Březen 13, 20214 r V OIII mi připadá místa vzadu více než dost. Znamená to tedy, že v OIV je toho místa vzadu méně?
Březen 13, 20214 r Trida netrida, staci detska sedacka a hned by se hodily dalsi 4cm. Je to skoda, ze nedoslo mezigeneracne k posunu, kdyz uz to pro Cinu konstruovali. Ale chapu, nestacilo by mit jednu verzi platformy pro celou rodinu.
Březen 13, 20214 r Ale to len preto ze ti na tom prednom sedadle niekto sedi ze.? Lebo inac ked to posubies dopredu tak tam musi byt kopa miesta.
Březen 13, 20214 r Kluci, já to nemyslím nějak zle, jakože jasně, místo tam je, není to jako jedničková Octavia, kde jsem za sebe nedal ani tašku, ale já přesedlal ze Superba (2 Facelift) a tam prostě bylo místo. Mám 190 cm a když jedeme ve více lidech, tak se musím posunout dopředu.
Březen 14, 20214 r Ahoj, víte někdo zda se plánuje doplnění nějakých dalších barev pro O4? Modrá titan zmizela, modrá Race je všude, a ty tmavé odstíny se mi osobně moc nelíbí. Bílých aut jsem měl hodně a chce to změnu 🙂 druhá otázka, zda se teď bude nějak měnit modelový rok, nebo třeba jestli máte info co by mohlo být v té edici 120let motorsportu. Jde o to jestli s objednávkou do výroby se vyplatí počkat. Děkuji všem
Březen 14, 20214 r V MY 2022 bude Oranžová Phoenix a zelená Mamba. Pěkná předváděčka: Nové vozy ŠKODA ihned k dodání | ŠKODA AUTO a.s. - NOVÁ OCTAVIA COMBI RS (skoda-auto.com) Akorát,že se tam nedostanu ji projet. :-(
Březen 14, 20214 r před 2 hodinami, Roman Kušnír napsal: Ahoj, víte někdo zda se plánuje doplnění nějakých dalších barev pro O4? Modrá titan zmizela, modrá Race je všude, a ty tmavé odstíny se mi osobně moc nelíbí. Bílých aut jsem měl hodně a chce to změnu Informace z infolinky ohledně zvláštního lakování
Březen 14, 20214 r Žádná příprava, prostě verze pro Čínu, Karoq tam má taky protáhlý rozbor proti naší verzi...
Březen 15, 20214 r Ahoj, nevíte, zda ve verzi 110kW TDI DSG 4x4 je k dispozici launch control, nebo je to jen pro RS? Díky.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.