Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Já jsem tedy zvědavý na FL. Jak ty co oznámí letos, tak OIV FL.

Klidně to můžou být i jen jiné plasty a pár drobností.

S dodáním FL místo předFL bych viděl problém hlavně v občanském zákoníku. Samozřejmě pro mnoho lidí to může být plus, ale některým se to líbit nemusí.

• 2 týdny později...

Vypada to, ze pridaly 3 dalsi specialni laky.

jsem zvedav jak rychle budou takova aura dodavat?

Rok po FL?

• 1 měsíc později...

Jsou ty "nové" barvy Červená Cinnamon a Červená Rallye metalické?

Rallye metalíza nebude přestala se stříkat s nástupem modelu 2003 a byla to pastelová barva.

Rallye je nemetalická, nahradila ji nemetalická Corrida, po letech už taky vyběhlá. Oproti Rallye není tak do oranžova. Mívali to lidi z Metrostavu. Pokud někdo nezná kontext, nevšimne si toho.

Cinnamon je metalíza, dřív se taky dělala, např. na Yetiho.

Ceník od 19.5.

22e810a3-531e-4715-8a9c-76192b50232a

Upraveno od Jan R.

V ceníku nevidím žádné změny, kromě designu... Každopádně k tomu FL. Hlavní je, že se Octavia teď vyrábí aktuálně naplno. Takže bude docházet konečně ke zkracování dodávek... Takže než bude FL, pokud se zas nic nestane, by čekací lhůty mohly být normální...

• 1 měsíc později...

Style Exclusive - zákazník ušetří 62.300,-

22e810a3-531e-4715-8a9c-76192b50232a

Tu metalízu mohli aspoň přidat.

IMG_3570.jpg?ver=0

Upraveno od Jan R.

Hmm u Style Exclusive je zmíněný panoramatický kamerový systém. Žeby už byl fakt zase dostupný a nebo je to zase chyba ceníku…

Jinak, netuší někdo jestli ten “asistent pro předjíždění” je jen přejmenovaná “Asistovaná změna jízdního pruhu” vrámci Travel Assistu (tedy auto po vyhození blinkrů změní samo pruh) a nebo je to nějaká novinka?

Upraveno od iphonik4

před 3 hodinami, Jan R. napsal:

Tu metalízu mohli aspoň přidat.

IMG_3570.jpg?ver=0

A navíc kromě oranžové Phoenix z konfigurátoru zmizela i Modrá Lava. Ale za mě hodně povedená akce. Už jsme byli skoro rozhodnutí pro některou z předváděcích Sportline a Škodovka nám do toho takhle hodila vidle 😊

Lava uz zmizela hodne davno😅

• 4 měsíce později...

Zdá se mi to, nebo spousta motorů (a 4x4) zmizelo z konfogurátoru.... RS, 4x4, 2.0 TSI 140kW atd?

@bouchy_temp To ses do konfigurátoru a ceníků nedíval hodně dlouho 😁 Od ledna to je takto 🙂 S faceliftem by se toho mělo dost vrátit zpět.

Nemáte někdo info právě k výše uvedenému ořezání konfigurací (hlavně mi jde o 2.0TSI a 4x4), kdy by se měly zase vrátit do nabídky? Opravdu až s faceliftem? Pokud ano, kdy by měl být facelift představen?

Ano, s O4 už bylo hlášeno, že se to nevrátí. On facelift by měl být uvedený snad hned z kraje příštího roku a na trh by potom měl jít ještě do konce první poloviny roku, takže to už ani nedává smysl, aby nějak měnili konfigurátor a tak.

Jj, díky. Našel jsem tenhle "jízdní řád" a evidentně to odpovídá, takže snad se větší výběrová nabídka vrátí právě s FL.

image.thumb.png.5a54d0323e53c7e726f75ee0b6021321.png

Je dost mozne, ze jim nebude vychazet emisni mix a brzy to zase stahnou.

• 4 měsíce později...
  • 4 měsíce později...

Bude O4 TDI 4x4?Ani FL nieje iba TSI

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.