Červen 1, 20196 r Předek opravdu nevím. Jen to, co jsem se dočetl, že mají být jednodílné světla uvnitř rozdělené jakoby na dvě. Co se týče zadku z odkazu od Denise, ten by měl být dosti podobný. Samozřejmě se nechme překvapit a uvidíme :-)). Už Golf VIII bude paráda, ale to je na jiné povídání.
Červen 1, 20196 r Na Golfa VIII se těším, v VII i VI jsem toho najezdil dost a vždy byl lepší než Octa. VIII se bude držet tradice C sloupek široký jako ... a předek cca.hodně podobný musí být prostě konzervativní.Stačí co Kabaň dokázal Sup2 a Sup3 úplně jiná káva, O VI si mohou dovolit udělat odvážnou a ve vyšším verzích to bude [emoji106]
Červen 1, 20196 r No jo, my obyčejní smrtélnici se musíme spokojit s vizemi od motoristických periodik. Nám nic jiného než fantazrování a diskuze nezbývá :-). Tak nám to v rámci pravidel a tohoto téma dopřej :-)).
Červen 2, 20196 r Autor Asi tak. Navíc když to řeknu trošku negativně, fotomontáž vypadá docela slušně, žádný "odvaz", ale docela líbivé tvary. Škodovka v poslední době ale jde opačným směrem (snad jen Scala v rámci možností ujde), takže nepochybuji, že to bude opět úplně jinak..
Červen 2, 20196 r O4 jsem tento týden potkal na silnici 2x. Obě byly Combi. Někdy na kraji týdne, nebo koncem minulého byla někde na netu vyobrazená bílá z testů v Alpách. Přesně takto vypadaly oba vozy. Proti O3 velká maska, ale nezabíhá do světel jako u té žluté. Viděl jsem dva typy světel - první jen s proužkou vespod jako O3 před Fl, druhá dva klikyháky alá zadní světla VW. Nevím, jestli to u obou aut byla světla stejná, jen jedno "na denní svícení" a druhé zapnuté, spíš si myslím, že to byly dvě varianty dle budoucí výbavy. Boky byly velmi šikovně kamuflovány plastovými panely v barvě karoserie, zadek částečně také. Faktem je, že zadek byl poměrně dost "hranatý" alá Toyota, samozřejmě nevím, kolik to dělá ta kamufláž. Já se s nimi neměl potřebu honit :). Vzadu bylo vše v jedné barvě, pokud by to bylo tak v sérii, tak červená vypadala dost blbě, modrá docela dobrá a to mám rád "vše v barvě". Faktem je, že zadek hodně skreslovala kamufláž a tím pádem malá zadní světla - pokud by byla a asi budou protažená jako u Supa, pak se to hodně změní, takto to evokovalo vysokou úzkou siluetu. Zadní sloupky (C) byly poměrně úzké. H
Červen 4, 20196 r http://www.autoforum.cz/predstaveni/nova-skoda-octavia-iv-nafocena-zblizka-kombik-dal-zkousi-mast-hrbem-na-zadech/
Červen 4, 20196 r Autor A tak uvidíme, nevypadá to na pohled úplně zle, proti OIII to třeba bude mít zase nějaké tvary.
Červen 5, 20196 r nadobudam pocit ze v zasade pojde o radikalnejsi facelift nez o uplne nove auto ... ale kazdopadne akykolvek posun od dizajnovej nudy 3ky a svetlo-experimentu 3FL k dizajnu ala superb a scala bude fajn
Červen 6, 20196 r Zde kvalitní foto zblízka: https://www.idnes.cz/auto/zpravodajstvi/skoda-octavia-combi-maskovani-prototyp.A190604_143003_automoto_fdv/foto Je vidět, že je na tom hodně maskování... Upraveno Červen 6, 20196 r od tom01
Červen 6, 20196 r luky-007: podle fotek to už delší dobu vypadá, že opravdu půjde o "upgrade" na stávajících základech. rozvor podle všeho zůstává, možná se změní v řádu jednotek mm. vnější rozměry o pár centimetrů natáhnou a je to. docela by bylo dobré, když by dostal upgrade interier..
Červen 6, 20196 r tak jasne interier potrebuje poriadny upgrade z toho plasťáku .... verim ze pojde v style scaly
Červen 6, 20196 r Boleslavák:Volič automatu bude joystik anebo klasika ? El.parkovačka s AUTOHOLDem bude ne ?
Červen 15, 20196 r Na instagramu je pod #skodaoctavia2019 k nalezeni prispevek od uzivatele suvoltos.laszlo, na kterem je videt zadni cast Octavie IV z nejakeho propagacniho videa na bezpecnostni system asi. Nove rendery tento tyden prinesl take AutoBild, ktery se vestinou neplete, a bohuzel, oproti puvodnim obrazkum jejich prestavy vyrazne zosklively.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.