Georgius Vloženo 19. Září 2020 Sdílet Vloženo 19. Září 2020 před 8 minutami, Martab napsal: Octavia má asistenta odbočování. Ahoj. Ten asistent zabrzdi jen na protijedouci a ne na ty co jedou z boku. Uz se to nekolikrat zminovalo. Tohle byl jeden z hlavnich duvod “zahajeni prodeju” v 2019. Pokud by prisla na trh 2020 uz by nedostala 5 hvezd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 19. Září 2020 Sdílet Vloženo 19. Září 2020 @Georgius Však na auta zboku má snes asistenta snad jen S-class a A8, jinak to jsou všechno jen systémy co reaguji na zkřížení dráhy protijedoucímu autu. @Petr AMF Od MR21 jej může mít i OIV, RS jej má myslím standardně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 21. Září 2020 Sdílet Vloženo 21. Září 2020 iV na okruhu, na sport a řezání zatáček to opravdu není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vitek Vloženo 21. Září 2020 Sdílet Vloženo 21. Září 2020 Podle videa co jsem videl to nebylo iV, nebo testovaci auto nema klapku pro nabijeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 21. Září 2020 Sdílet Vloženo 21. Září 2020 Zdá se to jenom mi nebo je volant ve středové pozici úplně gumovej? Že v malých rychlostech může být i nepatrně pootočený a auto jede i tak rovně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 22. Září 2020 Sdílet Vloženo 22. Září 2020 Taky mám ten pocit. Kola jsou taky jiná než ŠA nabízí že by další rozšíření? jedny mi připadají jako na audinách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 22. Září 2020 Sdílet Vloženo 22. Září 2020 @kacer1 jak jine kola? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 22. Září 2020 Sdílet Vloženo 22. Září 2020 před 13 hodinami, RDMBR napsal: Zdá se to jenom mi nebo je volant ve středové pozici úplně gumovej? Na reálným autě? Že by nějaké "antiprogresivní" řízení? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 22. Září 2020 Sdílet Vloženo 22. Září 2020 @bouchy no na mém autě, a co sem psal i na FB ve skupine Octy tak taky mají ten pocit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 22. Září 2020 Sdílet Vloženo 22. Září 2020 Na tom videu má RS iv jiný kola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
salascz Vloženo 24. Září 2020 Sdílet Vloženo 24. Září 2020 Ve speciálu Světa motorů vyšel článek o Octavii 4 Combi 2.0 TDI od pana Vaculíka (není to uvedeno na obálce, ale je to na 6 stran)svet-motoru-special-03-2020 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 24. Září 2020 Sdílet Vloženo 24. Září 2020 JJ četl jsem, verze auta přes mega. Rozebírají DCC, spotřeby mají fajn. Nadávají na ovládání přes infotraiment. Pro někoho zásadní info, že od nového MR už se zobrazuje teplota oleje na virtual cocpitu. Příští středu bude i test v autosalonu po 9tkm. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.podzimek Vloženo 25. Září 2020 Sdílet Vloženo 25. Září 2020 před 12 hodinami, Jan R. napsal: Pro někoho zásadní info, že od nového MR už se zobrazuje teplota oleje na virtual cocpitu. Za tohle info díky, protože nedat to do nového důležitého auta je fail. Navíc, když ta informace tam je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.podzimek Vloženo 25. Září 2020 Sdílet Vloženo 25. Září 2020 @Jan R. Další MR znamená to co se bude vyrábět po novém roce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 25. Září 2020 Sdílet Vloženo 25. Září 2020 Proč fail? koho (krome lidi, co pisou sem) zajima teplota oleje? Naprosto naprosté většině řidičů je teplota oleje naprosto ukradená :) Ad MR .. pochopil jsem to, že od současného modelového roku - čili auta vyrobená letos od cca konce července. nicměně, nevšiml jsem si toho tam - mam tam jen teplotu chladici kapaliny. 4 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 25. Září 2020 Sdílet Vloženo 25. Září 2020 Ne, nový MR začíná po celozávodní dovolené, což tento rok od druhého srpnového týdne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 25. Září 2020 Sdílet Vloženo 25. Září 2020 před 1 minutou, Tragedie_v_JZD napsal: Proč fail? koho (krome lidi, co pisou sem) zajima teplota oleje? Naprosto naprosté většině řidičů je teplota oleje naprosto ukradená :) Ad MR .. pochopil jsem to, že od současného modelového roku - čili auta vyrobená letos od cca konce července. nicměně, nevšiml jsem si toho tam - mam tam jen teplotu chladici kapaliny. Píší to tam, večer tu část článku vyfotím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.podzimek Vloženo 25. Září 2020 Sdílet Vloženo 25. Září 2020 před 41 minutami, Tragedie_v_JZD napsal: Proč fail? koho (krome lidi, co pisou sem) zajima teplota oleje? Naprosto naprosté většině řidičů je teplota oleje naprosto ukradená :) Protože teplota chladící kapaliny ti neřekne nic o tom, zda je olej v motoru dostatečně zahřátý a maže motor tak jak má. Teplota kapaliny ti řekne zda je motor dobře chlazený. BTW: kdyby absence teploty oleje na digitální přístrojovce nikomu nevadila, jak nám tady podsouváš, tak by to tam kluci ze Škodovky nedávali ;-) Nicméně teď to tam dávají, a je super že jim to došlo. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 25. Září 2020 Sdílet Vloženo 25. Září 2020 Připojuju se k @Tragedie_v_JZD. Teplota oleje většinu lidí vůbec nezajímá. Dlouhou dobu to auta ani neuměla standardně ukazovat a nikdo to neřešil. Nicméně chápu, že pro nějakou část lidí to je důležitý prvek. Berte to tak, že to co je důležité pro vás, tak nemusí být důležité pro jiné. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 25. Září 2020 Sdílet Vloženo 25. Září 2020 Tak on koncern je snad i jediný, kdo to u normálních aut ukazuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 25. Září 2020 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2020 Co to je "normální auto"? Třeba u BMW to mám ve standardu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 25. Září 2020 Sdílet Vloženo 25. Září 2020 Martab: Když jsem měl před 2 roky půjčenou Kii Ceed,tak palubák ukazoval i Teplotu oleje převodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 25. Září 2020 Sdílet Vloženo 25. Září 2020 před 44 minutami, Habi001 napsal: ........................... Berte to tak, že to co je důležité pro vás, tak nemusí být důležité pro jiné. V dnešní době, kdy auta měří, kontrolují a hlídají leckteré chujoviny je zkrátka s podivem, že nová moderní Octavia nezobrazuje/nezobrazovala teplotu oleje, když to umí kdejaká Fabia. Jasně, teplota oleje po jeho zahřátí není úplně důležitý údaj, než se ale dostane na provozní teplotu (a že to může být klidně i prvních 15-20 kilometrů jízdy), tak by jeho teplota měla zajímat snad každého řidiče určitě víc, než třeba teplota vody. 1 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 25. Září 2020 Sdílet Vloženo 25. Září 2020 @_Denis_ nové BMW určitě není auto pro masy :) @Dixik2 zajímavé, já jezdil tak dva roky zpět s Riem 1.0 T-GDI a tam nebyla ani teplota oleje, nebo jsme ji možná jen nenašel :/ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 25. Září 2020 Sdílet Vloženo 25. Září 2020 Pro někoho zajímavá informace dostal se mi do ruky velký TP už z MR 2021 EURO 6d, pouze litrový motor i s tažným objednaný na 16” a má povoleny i 18. Tudíž všichni ( 1.5, TDi) by měli mít možnost jako po staru u F3 dát všechny rozměry kol. 19” palců bude pouze s multilink. Za mě fajn. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.