tom13 Vloženo 6. Březen 2021 Sdílet Vloženo 6. Březen 2021 On 3/5/2021 at 11:47 AM, paepass said: Ahoj, nevíte kdy skutečně bude Areaview? Co mam aktulane info od lokalneho predajcu tak Areaview by mal byt az v KT25. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 6. Březen 2021 Sdílet Vloženo 6. Březen 2021 Z jiného fóra od prodejce - se uvidí časem Během března dojde finální verze softwaru pro všechny auta s MIB3. Takže jakmile začnou uvolňovat Enyaq pro zákazníky, tak ti napíšu a můžeš jet do servisu vstříc svému štěstí. ID3 už ho dostává od 8KT. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 8. Březen 2021 Sdílet Vloženo 8. Březen 2021 Octavia IV v edici 120 let Motorsport bude v květnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 9. Březen 2021 Sdílet Vloženo 9. Březen 2021 Náhled oranžové Phoenix https://www.autoforum.cz/predstaveni/klicova-novinka-skody-plne-odhalena-nova-octavia-pro-ji-ma-vratit-zpet-na-vysluni/?fbclid=IwAR0un4ez0NU7PW-X9OR4akE-qu-9FjhsJNOR_ABO05rFI86t3P_N0DvRLek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 9. Březen 2021 Sdílet Vloženo 9. Březen 2021 Ve větším: 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 12. Březen 2021 Sdílet Vloženo 12. Březen 2021 Ta čínská barva by šla .. 3 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 12. Březen 2021 Sdílet Vloženo 12. Březen 2021 Tak ta je parádní 👍 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 12. Březen 2021 Sdílet Vloženo 12. Březen 2021 Já bych to uvítal kvůli velikosti, vzadu je toho místa fakt málo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 12. Březen 2021 Sdílet Vloženo 12. Březen 2021 Wow, málo místa vzadu v nové OIV? Co přesně tě vzadu omezuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 12. Březen 2021 Sdílet Vloženo 12. Březen 2021 Zkus Superb a uvidíš, co tě omezuje :-) 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 13. Březen 2021 Sdílet Vloženo 13. Březen 2021 (editace) To ano, tomu rozumím, ale SIII je už jiná třída. V rámci své třídy OIV snad nemá ani konkurenci, co se do místa vzadu týče. Editováno: 13. Březen 2021, autor: LukášCBR 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 13. Březen 2021 Sdílet Vloženo 13. Březen 2021 V OIII mi připadá místa vzadu více než dost. Znamená to tedy, že v OIV je toho místa vzadu méně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 13. Březen 2021 Sdílet Vloženo 13. Březen 2021 To asi prijde ze tam je malo mista jen @Pawlisko 😄 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 13. Březen 2021 Sdílet Vloženo 13. Březen 2021 Trida netrida, staci detska sedacka a hned by se hodily dalsi 4cm. Je to skoda, ze nedoslo mezigeneracne k posunu, kdyz uz to pro Cinu konstruovali. Ale chapu, nestacilo by mit jednu verzi platformy pro celou rodinu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 13. Březen 2021 Sdílet Vloženo 13. Březen 2021 Ale to len preto ze ti na tom prednom sedadle niekto sedi ze.? Lebo inac ked to posubies dopredu tak tam musi byt kopa miesta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 13. Březen 2021 Sdílet Vloženo 13. Březen 2021 Kluci, já to nemyslím nějak zle, jakože jasně, místo tam je, není to jako jedničková Octavia, kde jsem za sebe nedal ani tašku, ale já přesedlal ze Superba (2 Facelift) a tam prostě bylo místo. Mám 190 cm a když jedeme ve více lidech, tak se musím posunout dopředu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Kušnír Vloženo 14. Březen 2021 Sdílet Vloženo 14. Březen 2021 Ahoj, víte někdo zda se plánuje doplnění nějakých dalších barev pro O4? Modrá titan zmizela, modrá Race je všude, a ty tmavé odstíny se mi osobně moc nelíbí. Bílých aut jsem měl hodně a chce to změnu 🙂 druhá otázka, zda se teď bude nějak měnit modelový rok, nebo třeba jestli máte info co by mohlo být v té edici 120let motorsportu. Jde o to jestli s objednávkou do výroby se vyplatí počkat. Děkuji všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 14. Březen 2021 Sdílet Vloženo 14. Březen 2021 V MY 2022 bude Oranžová Phoenix a zelená Mamba. Pěkná předváděčka: Nové vozy ŠKODA ihned k dodání | ŠKODA AUTO a.s. - NOVÁ OCTAVIA COMBI RS (skoda-auto.com) Akorát,že se tam nedostanu ji projet. :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 14. Březen 2021 Sdílet Vloženo 14. Březen 2021 @Dixik2 budou dostupné i pro klasické výbavy, nebo jen RS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 14. Březen 2021 Sdílet Vloženo 14. Březen 2021 V německém katalogu jsou jenom u RS.U normální nejsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 14. Březen 2021 Sdílet Vloženo 14. Březen 2021 Němci už mají náhled barvy, oranžová později s Enyaq, Fabia, Kamiaq a Karoq Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 14. Březen 2021 Sdílet Vloženo 14. Březen 2021 před 2 hodinami, Roman Kušnír napsal: Ahoj, víte někdo zda se plánuje doplnění nějakých dalších barev pro O4? Modrá titan zmizela, modrá Race je všude, a ty tmavé odstíny se mi osobně moc nelíbí. Bílých aut jsem měl hodně a chce to změnu Informace z infolinky ohledně zvláštního lakování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emil-Z Vloženo 14. Březen 2021 Sdílet Vloženo 14. Březen 2021 Verze Pro? Není tohle příprava na konec Superbu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 14. Březen 2021 Sdílet Vloženo 14. Březen 2021 Žádná příprava, prostě verze pro Čínu, Karoq tam má taky protáhlý rozbor proti naší verzi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
freebsd Vloženo 15. Březen 2021 Sdílet Vloženo 15. Březen 2021 Ahoj, nevíte, zda ve verzi 110kW TDI DSG 4x4 je k dispozici launch control, nebo je to jen pro RS? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.