Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Nevíte prosím, jak je to se vzájemnou zaměnitelností dveřních jednotek co jsou na motorech stahovaček?

Mám 01 99 SLX + central a do řidičovýh dveří mi nejspíš zateklo a při zamknutém autě mi pořád jde do LP jednotky nějakých 200mA. Jiný problém se stahováním a centrálem nemám. Na nějakou dobu bych použil jednotku ze zadních dveří s tím, že bych by se dveře neotevíraly a nestahovalo sklo.

Nechce se mi to pracně zkoušet když nevím jestli to půjde..

díky za info

Editováno: , autor: Radim205D
  • o 6 let později...
Vloženo

Zdravim všechny. Nemáte někdo seznam jaké dveřní jednotky komunikují s komfortní jednotkou a přehled generaci?

Mě například odešla ve dveřích řidiče má označení 

104411-302 sehnal jsem 104417-301 a na tu centrál nereaguje, jen když hybam zrcatky, tak cvaka v zámku.

Mám možnost sehnat 101446-302, ale nevím zda bude fungovat v mém autě.Na vrakacich mi říkali, že je důležité to číslo za pomlčkou na ostatních nezáleží.A že 302 by měla s 301 fungovat Moc se omlouvám jestli se to tu řešilo,  ale já poradne vysvětlení nenašel, ani v dílenskych priruckach. DEKUJI VSEM ZA RADY

Vloženo

Tohle nejsou čísla dveřních jednotek.Ty jsou na motorku.

komfort 2,5 generace do roku 2001-kulatý klíč měl index B,od 08/01-vystřelovák měl index D

Celé číslo nevím,ale koncové bylo:

801 B/D- LP

802 B/D-PP

811 B/D LZ

812 B/D PZ

Vloženo (editace)

Takže vůbec nemám koukat co je na té řídící jednotce, ale co je za číslo na moturku?  na motoruku a podle Etky mam 1U4 959 801D 03P. Takže musim sehnat moturek s timto kodem, nebo muže byt i jiny, ale musí koncit index  D?

Editováno: , autor: pavel3.0.9
  • o 2 roky později...
Vloženo

Dobrý den, měla bych obrovskou prosbu, nebo spíš dotaz, jelikož líná huba, holí neštěstí. Zateklo mi do řidičových dveří, a bohužel jednotka si začla dělat co chce. To, že nefunguje stahování oken, vem čert, ale když si vyjedete s rodinou, a ono se auto odmítá odemknout někde 100km od domova, není vůbec vtipné. Bohužel dveřní jednotka s označením 104413-302 Brose se nedá v autorizované prodejně sehnat, prý již není potřeba, aby ji vyráběli. Tak jim teda pěkně děkuji, a proto se obracím s prosbou na Vás Škodováky, zda se někomu ňáka funkční dveřní jednotka 104413-302 Brose  nepovaluje doma pod ponkem. 
Děkuji za kontakt

Luca

Vloženo

tohle není objednávací číslo

to je na papírové nálepce na motorku dveřní jednotky

jde načíst i diagnostikou pod adresou 46 kde budou dveřní jednotky vypsány v "EXTRA" pod číslem dílu

pokud se řidičova nenačte tak jde použít spolujezdcovo označení jen nebude xxx xxx 802x ale bude xxx xxx 801x

• o 1 rok později...
Vloženo

Dobry den, p.Vaša bylo by možné se s vama skontaktovat? Klidne napiste na mail nemeckovalucie@seznam.cz problem stále přetrvává a ja jsem uz vazne bezradna :(

dekuji Němečková 

• o 8 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...