bladeus Vloženo 7. Duben 2017 Sdílet Vloženo 7. Duben 2017 Zdravím všechny čtenáře, Mám vůz octavia 3, stáří cca 10měsíců, tj v záruce, začala se mi objevovat chyba start-stop systému, dal jsem vozidlo do servisu škoda, ale tam si nevědí rady, prý se vozidlo bude posílat k výrobci do škoda MB, je to tak normální postup? jsem bez vozu již 14dní, díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 7. Duben 2017 Sdílet Vloženo 7. Duben 2017 Muze byt. A mozna lepsi odeslani k vyrobci, nez kdyby se v tom hrabali sami. Jinak bys mel mit narok na nahradni vuz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bladeus Vloženo 7. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2017 děkuji za odpověď, takže mám nárok od servisu na náhradní vozidlo? to mi popravdě ani nenabídnuli, jsem zvědavý jak dlouho bude vůz u výrobce, jestli na to mají nějakou lhůtu nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 7. Duben 2017 Sdílet Vloženo 7. Duben 2017 Každá záruční oprava max. 30 dnů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba26 Vloženo 7. Duben 2017 Sdílet Vloženo 7. Duben 2017 Nemyslim si ze mas narok na nahradni vozidlo. Kdyz pujdes reklamovat napr. rozbitou televizi, tak na to maji 30 dnu a jinou ti zatim nepujci. Stejne s tvym vozem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.