máša Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 Mam rádio Blaupunkt modena cd 51 4x45w.Chtěl bych k tomuto rádiu nějaký 2pásmoví komponentní reproduktory 16,5 ale nevím jaké parametry by stačili ktomuto víkonu rádia .Jedná se mi o zatížení RMS,maximální výkon a citlivost dB.Chtěl bych to dát na zadní plato bez zesilovače ale rádio mít uplně na plno a aby to ty reproduktory stíhali. mockrát děkuji . MÁŠA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 Na zadní plato, pokud neuvažuješ o doplnění o zesilovač a woofer, bych spíše doporučil repro 6x9, které ti vyloudí i nějaké basy. Pro tu variantu ti mohu nabídnout repro Hertz DCX-690 za 1990,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
máša Vloženo 3. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 Tyto 3pásmová repra budou hrát lépe než 2pásmové komponentní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RyVeS Vloženo 4. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 Tyto 3pásmová repra budou hrát lépe než 2pásmové komponentní. to se neda rict co bude hrat lip. Kazdy je na neco jinyho. Kompa jsou lepsi, protze muzes smerovat vejsky ale do plata stacej i ty ovaly. Vejsky ti pujdou odrazem od skla a hlavne je mas ve predu a ovaly budes mit hlavne na basy. Dobry ovaly jsou treba tyto: http://www.ryves.cz/reproduktory/6x9/powerbass-pb-b693x.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
máša Vloženo 4. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 kompa jsem už měl ,poslech moc pěknej ale nemohl jsem pustit rádio uplně na plno.Středobasy to nestíhali-ZATÍŽITELNOST 180W RMS neznám,45-5000hz a citlivost 89dB tak bych potřeboval poradit jestli bych potřeboval ještě silnější W nebo citlivost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RyVeS Vloženo 4. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 kompa jsem už měl ,poslech moc pěknej ale nemohl jsem pustit rádio uplně na plno.Středobasy to nestíhali-ZATÍŽITELNOST 180W RMS neznám,45-5000hz a citlivost 89dB tak bych potřeboval poradit jestli bych potřeboval ještě silnější W nebo citlivost. No hlavni problem bude v tom, ze ti zkresluje zesilovac v radiu. Takze s reproduktorama to moc nevyresis. Jinak koukej na citlivost ale neni citlivost a citlivost :-). Vetsinou sem meri pri vykonu 1W. Hertz meri citlivost tusim na 2,5W, takze pak je daleko vyssi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
máša Vloženo 4. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 takže bych spíš potřeboval přidat zesilovač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 4. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 Byl by ideální... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
máša Vloženo 5. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 stačil by k 2pásmovému komposystému 2kanálový zesilovač,popřípadě jakých hodnot. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 Ano stačil by 2ch zesilovač.Mohu ti nabídnot carpower HPB-602 (1990,-) 2 x 70W/RMS při 4ohm nebo kdyby jsi koupil 2ohm repro tak 2 x 100W/RMS.Při nižší impedaci je možné dostat ze zesilovače vyšší výkon. Ty repro by mohly být JBL GTO 607C (2990,-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.