Přejít na obsah

komponentní reproduktory

Doporučené příspěvky

Mam rádio Blaupunkt modena cd 51 4x45w.Chtěl bych k tomuto rádiu nějaký 2pásmoví komponentní reproduktory 16,5 ale nevím jaké parametry by stačili ktomuto víkonu rádia .Jedná se mi o zatížení RMS,maximální výkon a citlivost dB.Chtěl bych to dát na zadní plato bez zesilovače ale rádio mít uplně na plno a aby to ty reproduktory stíhali. mockrát děkuji . MÁŠA

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tyto 3pásmová repra budou hrát lépe než 2pásmové komponentní.

to se neda rict co bude hrat lip. Kazdy je na neco jinyho. Kompa jsou lepsi, protze muzes smerovat vejsky ale do plata stacej i ty ovaly. Vejsky ti pujdou odrazem od skla a hlavne je mas ve predu a ovaly budes mit hlavne na basy.

Dobry ovaly jsou treba tyto: http://www.ryves.cz/reproduktory/6x9/powerbass-pb-b693x.php

Odkaz ke komentáři

kompa jsem už měl ,poslech moc pěknej ale nemohl jsem pustit rádio uplně na plno.Středobasy to nestíhali-ZATÍŽITELNOST 180W RMS neznám,45-5000hz a citlivost 89dB tak bych potřeboval poradit jestli bych potřeboval ještě silnější W nebo citlivost.

Odkaz ke komentáři

kompa jsem už měl ,poslech moc pěknej ale nemohl jsem pustit rádio uplně na plno.Středobasy to nestíhali-ZATÍŽITELNOST 180W RMS neznám,45-5000hz a citlivost 89dB tak bych potřeboval poradit jestli bych potřeboval ještě silnější W nebo citlivost.

No hlavni problem bude v tom, ze ti zkresluje zesilovac v radiu. Takze s reproduktorama to moc nevyresis. Jinak koukej na citlivost ale neni citlivost a citlivost :-). Vetsinou sem meri pri vykonu 1W. Hertz meri citlivost tusim na 2,5W, takze pak je daleko vyssi.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...