Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím...odešla mi asi ridici jednotka xenonu na s2,musí světlo ven abych ji vyměnil? Dekuju za odpověď...

Ano, bez demontaže světla to vyměnit nejde. Jednotky jsou na spodku světla

Sent from my iPhone using Tapatalk

• 5 měsíců později...

Aj po vymene xenonovej vybojky svetlo stale nesvieti problem bude ta riadiaca jednotka? alebo kde moze byt chyba?

• 2 měsíce později...

Zdravim kde moze byt chyba ked pocas jazdy zhasli asi na 1 sekundu xenony a znovu sa rozsvietili? 

Ak zhasili oba naraz, tak to tipujem na odchazajuci spinac svetiel na palubke. Na alhambre mam uz asi treti. Vzdy sa to zacalo prejavovat takto - sporadicke vypadky.

Tohle mam jednou za cas u SII. Ostriknu okno a obcas problikne cele podsviceni jak palubka,tak svetla.  Ale udela mi to tak 4x do roka :D

U mě přesně to samé a taky vše problikne. Naposledy zrovna minulý týden a shodou okolností jsem dojížděl manželku...a proč jsem prý na ní bliknul :) 

Za ty roky co s SII jezdím jsme měl alepoň 3x pocit, že mi večer mrkla světla - xenony
(opravdu rychle, mnohem méně než 0,5 sek) .... přístrojovka bez výpadku.

No já u té přístrojovky si úplně jistý nejsem a měl jsem pocit bliknutí osvětlení u nohou.Ale je to opravdu takový mžik a stává se to tak vyjímečně, že se na to nejde soustředit.

Jak jsem psal. Stava se mi to taky a to vsechny svezla. Vsimnes si toho nejvic u osvetleni nohou. Jelikoz predni sklo mam od ostriku. A dela to jen u ostriknuti skla. Nikdy jindy :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.