Publikováno Duben 20, 20178 r Zdravím...odešla mi asi ridici jednotka xenonu na s2,musí světlo ven abych ji vyměnil? Dekuju za odpověď...
Duben 25, 20178 r Ano, bez demontaže světla to vyměnit nejde. Jednotky jsou na spodku světla Sent from my iPhone using Tapatalk
Říjen 13, 20177 r Aj po vymene xenonovej vybojky svetlo stale nesvieti problem bude ta riadiaca jednotka? alebo kde moze byt chyba?
Leden 6, 20187 r Zdravim kde moze byt chyba ked pocas jazdy zhasli asi na 1 sekundu xenony a znovu sa rozsvietili?
Leden 6, 20187 r Ak zhasili oba naraz, tak to tipujem na odchazajuci spinac svetiel na palubke. Na alhambre mam uz asi treti. Vzdy sa to zacalo prejavovat takto - sporadicke vypadky.
Leden 8, 20187 r Tohle mam jednou za cas u SII. Ostriknu okno a obcas problikne cele podsviceni jak palubka,tak svetla. Ale udela mi to tak 4x do roka
Leden 8, 20187 r U mě přesně to samé a taky vše problikne. Naposledy zrovna minulý týden a shodou okolností jsem dojížděl manželku...a proč jsem prý na ní bliknul
Leden 8, 20187 r Za ty roky co s SII jezdím jsme měl alepoň 3x pocit, že mi večer mrkla světla - xenony (opravdu rychle, mnohem méně než 0,5 sek) .... přístrojovka bez výpadku.
Leden 8, 20187 r No já u té přístrojovky si úplně jistý nejsem a měl jsem pocit bliknutí osvětlení u nohou.Ale je to opravdu takový mžik a stává se to tak vyjímečně, že se na to nejde soustředit.
Leden 8, 20187 r Jak jsem psal. Stava se mi to taky a to vsechny svezla. Vsimnes si toho nejvic u osvetleni nohou. Jelikoz predni sklo mam od ostriku. A dela to jen u ostriknuti skla. Nikdy jindy
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.