Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 4 týdny později...
Vloženo

goldman5: Někdo určitě ano – je v seznamu testovaných uživateli. Tzn. ačkoliv nepatří mezi přímo podporované (testované vývojáři), plná funkčnost aplikace na tomto motoru je potvrzena někým z uživatelů. Stačí takto? Jestli tě zajímá něco konkrétnějšího, musíš se konkrétně zeptat.

• o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
Vloženo (editace)

Zdravím zde všechny. Vlastním 14 dnů Octavii II r.v.2011 najeto 195 tisic motor comonrail 2.0 TDI 103 kW a chtěl bych se zeptat v jakém stavu je DPF filtr v autě viz foto. Regenerace probíhá cca 300-350 km což mi přijde nějak málo. Ve voze je už přehraný software kvůli emisím. Přepočte mi někdo ty litry na gram usazení filtru. Díky za informace.

Screenshot_20190412-213932.jpg

Editováno: , autor: miruna1075
Vloženo (editace)
před 35 minutami, sk0d@ napsal:

Vynasob 400

Díky za info. Vynásobím tedy x 400. A ostatní hodnoty jsou O.K? 

Dá se nějak změnit to nastavení aby to neukazovali v litrech ale v gramech?

Editováno: , autor: miruna1075
Vloženo

Dnes přijel kamarád s trojkovou Octavií RS v naftě a když jsem u něj napojil jak má zaplněný filtr DPF tak u něj mi zanesení ukazovalo v gramech a u mě u dvojkový Octavie to ukazuje v litrech jak je možné že to ukazuje u každého auta jinak? Je možné to u mě nějak nastavit aby to ukazovalo v gramech a ne v litrech? Jemu to ukazovalo i najeté km mě to neukazuje. To se dá taky nějak nastavit? Děkuji za rady

Vloženo

Najnovsia odomknuta verzia 2.32.9

Ak ma mate radi, zasypte ma lajkami, som attention whore.

https://uloz.to/!aHUAspW5xS2i/nmsbkddkduisoouemebkduskj983638ndnfbj-zip

Zmeny podla Google Play:
2.32.9:
- added CCWA engine with partial support
- added DGDA engine (thanks Robert)
- added DLUB engine (thanks Frank)
- moved DFHA engine from group 12 to group 14 (thanks Joe Hung)
- corrected regen duration time for engines of group 14

2.31.9:
- corrected multiplier for "Regen Duration" field for groups 0,2,3,4,9,10,11,12,14 (many thanks Artur)
- added DGTE engine with partial support (thanks Ninoslav)

• Líbí se mi 1
  • Díky 1
  • Pozitivní 1
Vloženo (editace)

@janci47 skús nabudúce kliknúť na obrázok filtra a bude ti to aktualizovať automaticky, netreba stláčať refresh. Ukážu sa ti také zelené šípky v tom obrázku.

Editováno: , autor: mioa701
Vloženo

Nebo ještě líp zaškrtnout v nastavení "Enable auto-update function on start". Jelikož "Auto connect on start" je myslím zapnuté ve výchozím stavu, stačí VAG DPF spustit a všechno jede automaticky. Pokud by bylo potřeba z nějakého důvodu auto-update vypnout, potom stačí ťuknout na obrázek filtru...

Screenshot_2019-04-19-01-54-35-105_com.applagapp.vagdpf_upr.png

• o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...