ferda25 Vloženo 18. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2020 Laura ne, zbytek ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 19. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2020 Další možné vylepšení - posunutí ACC na 210 km/h To mi nepřijde jako dobrá věc, ten radar vidí na malou vzdálenost. Já mám origo do 210 a nad 160 se mi to jeví nepoužitelné. Prostě pokud se přibližuju rychlosti 210km/h k autu který jede 100km/h. Tak v okamžiku, kdy ho radar spatří, tak je to na krizový brzdění. Jirko, nevíš jestli je víc druhů radarů? Jestli u RS mr18 kde je ve výbavě 210km/h je nějaký jiný radar, nebo jestli to je pouze SW? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 19. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2020 (editace) Z mého pohledu to není o využití při mezních 210 km/h, ale určitě bez ztráty komfortu do 180 max 190 km/h(tj. možná komfortní jízda oproti max. 160 km/h o 20 až 30 km/h vyšší). Nemluvě o x-krát řešeném faktu, že původních 160 km/h není skutečných 160 km/h). Jinak samozřejmě, že lze ACC aktualizovat. Protože se množí i dotazy směrem k aktivaci ACC pokud má vůz jen Front asistent... ACC lze rovněž aktivovat - zde je nutné dát nové páčky u volantu + spodní krycí plast(k samotné aktivaci ACC bez funkce pACC není nutnost navigace ani velké kamery ve voze). Editováno: 19. Červenec 2020, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xantrix Vloženo 19. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2020 (editace) @ferda25, ten prediktivní acc je čistě SW úprava nebo je třeba i nějaká změna HW? Předem díky za odpověď. Editováno: 19. Červenec 2020, autor: Xantrix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 19. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2020 Nejedná se o HW úpravu pokud vůz má vše co jsem již zde psal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 23. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2020 Ten prediktivni tempomat lze i na Kodiaqa s Maxi dotem bez digitálních budíků? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 23. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2020 Ano. Nutné předpoklady pro úspěšnou aktivaci jsem zde již uvedl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 24. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2020 V 17. 7. 2020 na 15:15, soray napsal: Kodiaq & prediktivní ACC. Děkuji Ferdovi za perfektní práci ? Tech 45km/h je navoleno nějakou rychlostní hladinou a nebo to takhle odhaduje auto? Podle fotky je ta rychlost děsivě nízká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pumpy Vloženo 24. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2020 dnes jsem byl na první garančce, tak jen pro info ohledně záruky a kódování. Samozřejmě se záruka nevztahuje na jednotky, které by byly upravované, ale nemělo by to mít vliv na ostatní díly / jednotky, pokud se teda nezjistí přímá souvislost s úpravou. Každá úprava je prý logovaná a i při návratu zpět k původnímu nastavení je o tom záznam, tedy je to prokozatelné. Nicméně mě to asi neodradí a k Ferdovi se objednám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 24. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2020 Logování úprav je až s příchodem SFD, tj. první vůz Octávia4. Do té doby je to maximálně zbožné přání, ale nic víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Štěrba Vloženo 24. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2020 V 19. 7. 2020 na 11:49, ferda25 napsal: Z mého pohledu to není o využití při mezních 210 km/h, ale určitě bez ztráty komfortu do 180 max 190 km/h(tj. možná komfortní jízda oproti max. 160 km/h o 20 až 30 km/h vyšší). Nemluvě o x-krát řešeném faktu, že původních 160 km/h není skutečných 160 km/h). Jinak samozřejmě, že lze ACC aktualizovat. Protože se množí i dotazy směrem k aktivaci ACC pokud má vůz jen Front asistent... ACC lze rovněž aktivovat - zde je nutné dát nové páčky u volantu + spodní krycí plast(k samotné aktivaci ACC bez funkce pACC není nutnost navigace ani velké kamery ve voze). Zdravim, da nejak napsat Ferdovi 25? Zkousel jsem primo Na Sz a pise mi to ze zpravy neprijma. Diky Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soray Vloženo 24. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2020 před 15 hodinami, bojler napsal: Tech 45km/h je navoleno nějakou rychlostní hladinou a nebo to takhle odhaduje auto? Podle fotky je ta rychlost děsivě nízká. Rychlost si to upravuje samo a je to většinou tak akorát. Tahle zatacka byla dost ostra, proto 45kmh 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Redfish Vloženo 25. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2020 V 19. 7. 2020 na 0:30, ferda25 napsal: Laura ne, zbytek ano. Musim prijet nebo se to da zvladnout na dalku? Myslim zprovozneni pACC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 26. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2020 Nelze na dálku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 26. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2020 A jak se ten prediktivni ACC zobrazuje když je aktivní při jízdě na Maxi dotu? Všude jsem viděl jak to vypadá v akci jen na digitální přístrojovce.. Nebo se to ukazuje na velké navigaci ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 26. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2020 Vše se odehrává na displeji v Maxi-Dotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 26. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2020 Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 2. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2020 V 26. 7. 2020 na 13:20, ferda25 napsal: Nelze na dálku. Ani s originalnim VCP? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 25. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2020 Drobná zmena na digi budíkoch ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tateco Vloženo 3. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2020 Zdravím mám vcds 16 a stala sa mi taká vec že kábel program nájde všetko ok len keď dám reset servisného intervalu tak vypíše že z prístrojovú doskou nenadviazalo komunikaciu. Ani k ostatným jednotkám nejde pripojiť. Ale pri teste káblu je test ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-man Vloženo 5. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2020 VCDS 16 Kodiaq neumi, to umí až někde od verze 19 myslím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndrejK1 Vloženo 16. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2020 Pozdravujem. Chcem sa pýtať o dokódovanie lane assist spolu s Traffic jam a odblokovaním obrazu Amundsena MIB 3 modelového roku 2021. Má s tým niekto skúsenosti pre MR 2021? Ď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo78 Vloženo 27. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2020 Chtěl bych se zeptat, zda se dá Coming home/leaving home nakódovat, aby se spouštělo, i když není přepínač světel v poloze auto, ale na normální světla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin022 Vloženo 3. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2020 Ahojte , viete mi poradit niekoho na kodovania na slovenku, pripadne mi poslat na neho tel. kontakt alebo ako sa da na niekoho nakontaktovat. Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 3. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2020 Záleží kde na Slovensku, zkus třeba @wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.