Publikováno Srpen 24, 201114 r Zdarec chlapi! Mám v plánu vyměnit zadní tlumiče, už jsou k.o. Jakou značku mi doporučujete a jaká je vaše spokojenost? Předem se omlouvám adminům za založení nového topicu, ale nic jsem o tomto tématu v této sekci nenašel.
Srpen 30, 201114 r Si děláš srandu. Měl jsem od Monroe tlumiče na B5,5, myslel jsem jaká to nebude kvalita. Byli vybírané podle katalogu takže vše ok, po montáži mi auto po cca měsíci kleslo o 5cm a takže byli na vyhození, myslel jsem,že jsem měl hold smůlu, ale na VW föru jsem narazil na dalšího klubáka,kterému se stalo to samý taky s pružinama monroe, tak jsem šel za svým mechošem a říkám mu to, co to má jako být,že MONROE je snad dobrá značka a na to on mi řekl,že dával monroe tlumiče, cca 10sad a z toho jich pak 6reklamoval. Takže jedině SACHS nebo bilstein, možná ještě ateso
Září 4, 201114 r Autor Okie dokie, chlopi! Díky za doporučení! Za týden je kupuji...asi půjdu do těch Sachsů nebo Bilsteinů, ještě porovnám a uvidíme. Díkec!!!!
Září 17, 201113 r Monroe je shit neskutečnej. Sachs nebo Kayaba. Případně písni VIN, podívám se ti na ceny.
Září 29, 201113 r na supy jsem daval vzdy sachs,myslim supertouring.Je to nejaky standart,ale myslim super,ani kayaba bych tak neveril
Listopad 7, 201113 r Mám vzadu kayaby se zesíleným účinkem a vepředu mám exel G a nemůžu si stěžovat pánové!! :-D
Prosinec 10, 201113 r Tak ted jdou Monroe pryč ze předku po 40 tisících a dám tak dozadu opět Kayaba Exel G ... na zadku se osvědčily, dám to rovnou i se silenblokem - uložení tlumiče, axiálním ložiskem, prachovkou a dorazem :-)
Květen 7, 201312 r zdravím,kdyby náhodou po prodeji auta mi zbyly tlumiče,origo,nepoužité na 1,9tdi a 2,0 tdi david
Květen 8, 201312 r Kayaba mi vydrželi na sedmě 2000km a vytekly. Sachs dobrej-to vlastně originál. Největší spokojenost je s Bilsteinama
Květen 23, 201312 r Po skusenostiach ked som vyskusal nove Bilstein a Sachs tak kto chce pohodlnu jazdu tak Sachs a kto to chce mat tuhsie tak Bilstein..
Červenec 6, 201312 r zdravím,kdyby náhodou po prodeji auta mi zbyly tlumiče,origo,nepoužité na 1,9tdi a 2,0 tdi david ahoj, ještě je máš? pokud ano, za kolik je prodáváš?
Srpen 4, 201312 r zdravím,kdyby náhodou po prodeji auta mi zbyly tlumiče,origo,nepoužité na 1,9tdi a 2,0 t Upraveno Srpen 4, 201312 r od Lujan61
Srpen 25, 201312 r Kamos na 2.8 v6 s automatom po 120tis boli mrtve, druhy znamy 2.5 v6 automat 140tis mrtve zalezi asi aj na vahe ze kolko vydrzia
Srpen 25, 201312 r Wladi maš pravdu od 100 000 už jdou na dračku všechny a jak maš 150 000 tak jsou mrtve Cus.
Srpen 25, 201312 r Hm hmm, tak pokud u me byli uz jednou meneny (asi jo) tak me to ceka co nevidet znovu :/ Trochu cejtim ze to neni ono ale jinak zatim oka, na favoritu byli mnohem horsi tam uz to bylo poznat i pri brzdeni na nerovny silnici ze to odskakovalo
Září 17, 201311 r mám stále na prodej originální sadu tlumičů pro superb 1.9 a 2.0 tdi....nové ,zbyly mi po prodeji auta.....kdo má zájem,tak SZ,cena asi 5000 kč......dave
Únor 18, 201411 r Chci se zeptat,kdo měnil přední tlumiče na supu 1,9 /96 zda je to pohoda nebo hrůza.Podle dil př.se musí demontovat ten dlouhý šroub kde se spojují horní kosti s těhlicí,je to nutné,?Co všechno koupit tlumič ,doraz ,prachovku,a horni ložisko to stačí,?Samozřejmě stahovák.V servisu mi řekli 10 000 a to je dost.Dík
Únor 18, 201411 r Ahoj. Vymena 500-1000kc a tlumice najdes u hanza-autodily.cz najdi jinou dilnu nebo si to udelej sam ale je to oser. Do 5tis se v normalni dilne vejdes. Ten sroub se povolovat nemusi to je jediny stesti Upraveno Únor 18, 201411 r od brc.majkl
Únor 19, 201411 r já už bych sám do výměny nešel.Kua jak jsem viděl ty stahováky na pružině tak jsem se modlil ať to nejebne.Od mojeho kamaráda známému to jeblo a pružina vyletěla střechou garáže ven Naštěstí se nic horšího nestalo.Jasně že střecha asi nebyla v top stavu když to nevydržela,ale byla to prý šupa jako prase
Únor 19, 201411 r proto jsme si do firmy pořídili vzducho-hydraulický. Je to jištěný hodně dobře... Kdysi v Chomutově zemřel jeden mechanik, který se to pokoušel stahovat kurtama nebo co. Urazilo mu to hlavu... Upraveno Únor 19, 201411 r od SUP1
Únor 20, 201411 r Dík za info ,ale pořád nevím co mám vyměnit nahoře tak koupím ložisko ,doraz a krytku.Dám bilstein a udělám to sám.V servisu trvá strana hodinu tak to nebude nic tak hrozného.Děkuji za ten šroub,že se nemusí povolovat i když já ho mám každé tři roky venku ,když měním manžetu poloosi a zatím jde ven v pohodě.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.