Barbora.Kasparova Vloženo 10. Červen 2017 Sdílet Vloženo 10. Červen 2017 Dobry Den prosim o radu. Tuhle stredu jsme si jeli pro oc ii rs (2008). Vse na aute bylo na prvni pohled v poradku. Studeny start atd. Po ujeti cca 100km po ceste domu nam začala svitit červene kontrolka Oleje. Poté hned odeznela,ale i tak jsme hned po kousku jak to bylo mozne zastavily. Vypli motor a pote uz nenaskočil. Kazdopadne to dopadlo tak,ze si majitel po dvou hodinach prijel pro auto s odtajem podepsal predavaci protokol. (Meli jsme jen sepsanou kupni smlouvu a plnou moc k prepisu na druhy den) Pan u predani auta rekl ze penize hned druhy den posle. Pote uz nekomunikoval s nami az do vcera vecera kdy jsem napsala ze se obratim na soud pokud do utery nebude uhrazena cela castka na ucet. Prvni zkoušel ze nic nepošle. Pote posle ale -35000 protoze jsme dle jeho slov zpusobili takovou skodu. Kdyz jsme rekla ze to byla skryta vada zacal jednat arogantne ze z jeho strany dosla chyba -5 tis. U nas -35tis. Podotykam ze nevim co s autem je! Predpokladam ze odeslo cerpadlo(dle jeho slov u odtahu auta) a pote zrejme neco s motorem jelikoz jsem si vsimla jeho poptavky na cely motor. Ma otazka zni. Muze si učtovat nahradu za motor. Prece jsme nevedeli ze je neco s autem a pokud se stalo neco s motorem tak to byla pricina jeho,jelikoz jsme nebyli seznameni. Jsme pripraveni se soudit i kdyz neposle celou castku. Momentalne nevime co vlastne s autem je. Nemame ani penize ani auto. Moc dekuji za odpoved a preji hezky zbytek dne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 10. Červen 2017 Sdílet Vloženo 10. Červen 2017 Dobrý den, zvolila jste špatné forum. Jste na technické diskuzi. S vaším problémem, vám nejlépe poradí právní kancelář. Zde jen ztrácíte čas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbora.Kasparova Vloženo 10. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2017 S pravni kancelaři jsem už v kontaktu .. Jen jsem zde našla i par diskuzi kde byli rady co se tyka skryte vady proto jsem se ptala i zde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.