Zapekanka Vloženo 13. Červen 2017 Sdílet Vloženo 13. Červen 2017 Zdravím všetkých, neviete ako to je s výmenou xenonovej vybojky na Superbe1 ? čo som pozeral tak je tam mizerný prístup a ked som menil parkovačku tak som sa dosť potrápil. Nejáke rady ako na to? Treba dementovat svetlo alebo sa to dá aj bez demontážne? Ak máte niekto skúsenosti budem rád ak sa podelíte so mnou nechcem isť s tým od servisu zbytočne, ďakujem vám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanoG Vloženo 13. Červen 2017 Sdílet Vloženo 13. Červen 2017 Ahoj Za mě musím říct, že světlo jsem nedemontoval i když to asi nebude těžký. Ven to šlo dobře, ale zpátky to byl trochu gynekologickej zákrok a jelikož nemam nejmenší ruce, tak jsem na zpětnou montáž použil přítelkyni. Byla šikovná a dala to.))) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 13. Červen 2017 Sdílet Vloženo 13. Červen 2017 Jde to dobře. Jen si trochu udělat místo. Na pravé straně sundat kousek sání a na levé kryt nádobky na servo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zapekanka Vloženo 13. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2017 Super, díky hoši myslel som že to bude komplikovanejšie, ešte raz ďakujem za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.