Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

před 14 hodinami, Drahosh napsal:

jak to tady ctu, napada me otazka:

je tady nekdo s O3 FL a LED svetlama, komu to z vyroby nesviti do zeme a nemusel s tim do servisu na upravu?

Já v servise světla seřizovat nebyl a nemám pocit, že by mi to svítilo do země. První servis mě čeká při 30t km a do tý doby se tam nechystám. Soused seřizovat byl a mám pocit, že mu to svítí stejně jako mě bez seřízení. Ovšem špatně se to takto hodnotí, jel jsem s ním asi 5km.

Mě  to do země svítí, jak jsem již psal. A stejně mi lidi občas probliknou, i když jedu na potkávačky. 

Clerfayt: Vidis, a to me se jeste nikdy nestalo, ze by me nekdo problikl, tak ze jsem asi svitil do zeme :D 

Ale já fakt taky svítím do země. A to né že bych pozdě tlumil dálkové. To bych se probliknutí nedivil.

Paraaaada, po navsteve druheho servisu ( ne kvuli svetlum ), kde jsem si nechal jeste jednou zkontrolovat LED svetla, tak zkontrolovali tak, ze sviti na ho*no, tak jak svitili od vyroby ... uz me fakt je*ne, zas i pri zatizeni sviti do zeme ... a to pry je prizvedli co mi tvrdli ... tak nevim co tam maji v servisech ŠA za trotly, ale uz toho mam dost ... 
Zitra zpatky do servisu ... a to uz mi svitili obstojne ... zacli do toho vrtat a konec ... kdybych vedel jak to dopadne vy*eru se uz na kontrolu svetel ...

Dneska prehrany novy soft ohledne svetel ... jestli ani to nepomuze, tak to bude resit uz Boleslav ... tolik k LEDkam ... 

POZOOR POZOOOOR !!!
Po opetovnym servisu mi seridili svetla a ted KONECNE muzu rict, ze to sviti jak LEDky ... !!! Sviti to luxusne, snad to tak vydrzi ...
Pry mi prehrali nejaky novy soft u svetel ... Nechapu co stim udelali, ale ZATIM to fakt sviti luxusnee !!! Tak snad uz to bude svitit takhle porad :) 

Vůůůůůbec se to neda porovnavat jak mi to svitilo ...  

Upraveno od Jojo91

Vzhledem k tomu, že se problém týká více aut, zajímalo by mě jestli na to bude svolávačka, nebo zda ten software půjde už do aut z výroby :rolleyes:
Tak hlavní je, že ti to konečně svítí dobře a  že jsi spokojen :kol-47:

RadimX11: To vubec netusim jak to je a bude ... Urcite bych se zeptal technika na vic infa, bohuzel jak jsem prisel pro vuz tak uz tam nebyl a predal mi ho nejaky jeho kolega ... ale chystam se tam jeste skocit a rict jim, ze to hodne dost pomohlo, tak aby vedeli ze to opravdu pomaha :) 

Já jdu za 2 týdny na garančnku a řekl jsem jim, že mi svítí levé světlo níže než pravé. A celkově se mi zdá, že svítí do země. Takže jsem zvědav, jak to nastaví. Ještě si udělám pár fotek, než jim to tam nechám.

JardicCZ: Kdyby si byl z Ostravska-FM-Trinec a okoli, tak bych ti hned doporucil servis kde jak to tak vypada, KONECNE po pul roce od vyroby nastavily svetla jak by meli svitit ... 

Mně to seřizovali v Autodružstvu FM a v pořádku.

LukasCBR: Taky, taky :D 

Jak vam sviti svetla s plnym autem ? Svetla mam nastaveny dobre, sviti fakt krasne, ale kdyz jedu ve ctyrech, tak se mi sklopej uplne do zeme. Je to hodne patrny pri prenuti na dalky, kdy se strasne dlouho zvedaji nahoru. Kdyz nasatrtuju s plnym autem, tak svetla sjedou uplne dolu jako normalne, ale vyjedou jen o kousek nahoru. 

Kadlii: To same delalo i me ... Jedine servis a rict jim to presne co popisujes, taky mi svitili do zeme a predevsim pri zatizeni vozu ...

Jsem z Ostravy, ale musím do Olomouce, kde se auto kupovalo. Kdyby to u nich neklaplo, tak zkusím ještě reklamaci a pak když tak FM jak radíte.

Jedeš do OL kvůli seřízení LED?

LukasCBR: Psal nahore, ze jde na garancku :) 

• 2 týdny později...

Potvrzuji chybné naklápění světel při zatížení. Je to pak fakt děs jak to svítí do země:aggressive:

MichalRr: Uz jsem si jednu dobu pripadal, ze mam jenom ja takove halucinace :D  

Taky se pridavam, i po “oprave” mi pri zatizeni sviti svetla do zeme.

Garanční prohlídka provedena, tvrdili mi, že světla seřídili. Tady původní stav a teď jdeme hledat 10 rozdílů.

20180207_051948.jpg

20180207_051959.jpg

Možná se mi to zdá, levé světlo by mohlo svítit výše než před seřízením, co myslíte.

20180207_182458.jpg

20180207_182507.jpg

Ano, sice nevíme o co v tomto konkrétním případě jde, nicméně můžene odvodit z toho, že v ČR je, co se týče svolávaček, vakuově prázdno. Tady nejsme v USA a ani v Rusku.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.