hrnous Vloženo 17. Červen 2017 Sdílet Vloženo 17. Červen 2017 Hezký den všem. Poslední dobou se objevuje zajmavý problém. Přiju k autu, otočím klíčkem - pár sekund si zavrčí čerpadlo - počkám, startuju.. motor točí jako splašený, ale ani ťuk.. jako bych odpojil zapalování - mohl bych točit aj půl hodiny a ani by to neprdlo. Jenže! Vypnu klíček, hned otočím znova, startuju - a chytne okamžitě. A tak to dělá pravidělně, prostě poprvé ani prd, napodruhéí okamžutě, bez nějakého prskání, skákání.. Co by mohlo být za zradu ? Vag chyby nehlásí, teplota ve vagu i na budíkách odpovídá. Imobilizér to taky neni - ten by to nechal nastartovat a hned shodil. Co se týče korekcí, tak při benzínu v pohodě i po resetu jednotky, takže bych snad vyloučil i palivový filtr - že by dával moc či málo - mám tam ten debilní typ s regulátorem "na sobě". Jak se projevuje vada zapalovací lišty ? Ale u té se mi to nepozdává, že je tam ta skoro naprostá pravidelnost, kdy to napodruhé hned chytí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fosgen Vloženo 17. Červen 2017 Sdílet Vloženo 17. Červen 2017 Není to divné, že čerpadlo vrčí až po otočení klíčku? Osobně mi vrčí čerpadlo hned po otevření dveří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrnous Vloženo 17. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2017 (editace) Nooo nad tím nemohu soudit, su na to zvyklý aj z motorky. Ráno přijdu, otočím klíčkem.. Bzzzzzz cvak a du startovat. Nicméně to dělá častěj když je motor "napůl" teplý, nebo teplý. Čidlo jak už sem psal, to na VAGu vypadá ok.. Dokonce se stává, že dojedu na semafory u rozdrbané cestě. Chcípnu to... a za tři minuty už startuju "nadvakrát" Editováno: 17. Červen 2017, autor: hrnous Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fosgen Vloženo 17. Červen 2017 Sdílet Vloženo 17. Červen 2017 Auto mi kdysi dělalo občas to samé. Po výměně teplotního čidla je klid. Doma jsem čidlo proměřil a to udávalo, že je venku -20°C v létě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.