Únor 8, 200718 r Alebo sa mi zdá, že dobrá prevencia je mať čo najširšie a čo najmenšie kolesá. Napríklad na Fabii sa mi to stalo len raz a aj to len vzadu, kde je brzda menšia. Vpredu, kde sa brzda sotva zmestila do disku sa to nikdy nestalo. Obutie bolo 195/50 R15, čo bolo v predu minimálne obutie (myslím tých 15").
Únor 9, 200718 r to je divný. Mě se tam kámen nikdy nedostal. U žádnýho auta. A že jich už bylo ! Zkusím to někde na poli, to by v tom byl čert ....
Únor 9, 200718 r me je to taky dost divný a to jezdim v zimě na 17kach a v létě na 18kach, takže pravdepodobnost, ze by se tam kamen dostal je dost velka
Únor 9, 200718 r Také se mi to ještě nestalo. Ale je také možné, že jak se montuje několik druhů kotoučů a i krytů tak se to stává právě na těch větších. O2 4x4 má zadní kotouče větší a kryty jsou možná jiný než u 1,9 kterou mám třeba já. Máš fotku zadního kotouče? A co se týče dotazů v MB tak to už jsem jich měl několik na Fabii i Octavii, a vždy jsem byl jediný (např: vyklepaný kosti k stabilizátoru u Fabie po 12tis, nespolehlivý tempomat u O2, Stream, atd.).
Únor 10, 200718 r to je přesný. Podezírám je, že součástí odborných školení v Bolce je i hereckej kroužek. To překvapení, když jsem s něčím vždycky přišel, bylo totiž dokonalý : "Oprvadu ? No to jste teda první, to jsme ještě neviděli. "
Únor 28, 200718 r to je přesný. Podezírám je, že součástí odborných školení v Bolce je i hereckej kroužek. To překvapení, když jsem s něčím vždycky přišel, bylo totiž dokonalý : "Oprvadu ? No to jste teda první, to jsme ještě neviděli. " Asi berou ty co se nedostanou na DAMU Jinak OII dva dny a už jsem vzdau kamínek chytl A na F za tři roky asi 2x A taky se mi zdá, že to je o plecháčích. Upraveno Únor 28, 200718 r od mischicka
Březen 1, 200718 r Mě se to stalo letos jednou, byla čerstvě posypaná cesta. Byl to hrozný zvuk, lekl jsem se, že mi snad upadne kolo. Naštěstí mám známého v servise, kterému jsem hned volal, a ten mě uklidnil slovy, že je to zcela běžné a že 4x4 je na to náchylné nejvíc. Po asi 10 km to z ničeho nic přestalo. Jo a mám tam na zimu plechy.
Březen 2, 200718 r mischicka - a máš teraz elektróny, alebo plecháče? Lebo nne to vychádza tak, že čím viac priestoru je okolo kotúča, tým častejšie tam ten kamienok zapadne.
Březen 2, 200718 r mischicka - a máš teraz elektróny, alebo plecháče? Lebo nne to vychádza tak, že čím viac priestoru je okolo kotúča, tým častejšie tam ten kamienok zapadne. Plecháče a mě z toho spíš vychází, že ty plecháče nenechaj kamínek vyletět ven a spíš ho vrací zpět na brzdy, u liťáků prolítne mezi loukotěma a je klid. Já na litých ještě problém neměl.
Březen 3, 200718 r Mechanik mi dneska na kamínky v zadních brzdách poradil fígl - za kotoučem je plechový kryt, tak buď rukou nebo šroubovákem s ním zacloumat a kamínek většinou vypadne, prt. je jen mezi krytem a kotoučem a ne jak u Fabie až na destičkách.
Březen 3, 200718 r trochu nepohodlný furt někde verglovat šroubovákem To jo, ale lepší než poslouchat ten šílenej zvuk
Březen 5, 200718 r Môže to byť tými plecháčami, mna na Fabii sa to počas cca 75.000 km stalo len raz, vždy som mal elektróny.
Červen 20, 200718 r Oficiálně to servis nechce řešit, jejich odpověď jsem psal výše. Mechanik mi bokem řekl, že kryty jsou udělané jinak než na OI, s menší mezerou a tvarem který v podstatě znemožňuje vypadnutí kamínků. Jdou ven pouze po obroušení na rozměr mezery nebo po oddálení krytu.Úplně mimo mísu: teď jsem si nainstaloval nový FIREFOX 2.0 s kontrolou pravopisu a ono to funguje! Bezva věc, doporučuji proti překlepům. No když Vás tady čtu tak mám podezření, že to dělá jen na OII 4x4 - máme 2 Octavie - 1.9+ TDI a u t 4x4 jsme to řešili 2x. - Nemá jiný plechy na OII 1.9 TDI 4x4 ?
Leden 15, 200817 r Ahojte, dneska jsem si všiml, že při pomalé jízĎe a zatáčení doleva s plně vytočenými koly (typicky parkování) se mi ozývá "drhnoucí" zvuk od právého předního kola. Je to jakoby takový kovový zvuk, jako kdyby škrtaly brzdové destičky o kotouč. Při jízdě rovně, ať už rychle, pomalu a nebo i při zatáčení ale ne s plně natočenými koly tak se "drhnutí" neozývá (takže ložisko si myslím že to není). Dneska jsem neměl čas a tak jsem jen zkontroloval, jestli není urvaná zastěrka a nebo ten vnitřek podběhu a neškrtá pneumatika o vnitŘek podběhu, ale nic tam není, vše v pořádku. Nevíte co by to mohlo být a nebo čím by to mohlo být? Já ještě skusím sundat kolo a podívat se na náboj, třmen kotouč a poloosu s homokynetickým klobem, jestli tam něco není zašprajcované... Pleas poraďte
Leden 15, 200817 r No ja taky nic ve zlym, ale k čemu pak to fóóórum máme když je zakázano se ptat? Nehledě na to, že tipy a rady které zde zazní (respektive napíší) na vyřešení mého problému, mohou pomoci i dalším... A v tom myslím je smysl diskuzního fóra, ne jen tlachat o OT... JirkaK : Vidiš ten plechovej kryt mě nenapadl, mohlo by to snad být ono... Ve čtvrtek mrknu...
Leden 15, 200817 r Kamínek,dělalo mi to taky Sám se tam dostal a sám taky vypadl.Bylo to tak jak píšeš v plném rejdu při jízdě rovně nic.
Leden 15, 200817 r to bude nějaká kravina, mě se něco podobnýho dělo při velkým vytočení kol, ale jizdě tak 20-30km/h, byl jsem vyplašenej, že ložisko, ale pak to po tejdnu přestalo
Leden 15, 200817 r Jo to bude ten kamínek, měl jsem to na fabii a byly to rány, že jsem myslel že mi upadne kolo a pak to po čase přestalo.
Leden 15, 200817 r Když nad tím tak přemýšlím, tak to fakt asi bude ten kamínek, pač teďka u nás hodně štěrkovali, a kamínky mi litali všude pod autem... Asi nějaká mrška zapadl mezi ten plech a kotouč... No skuknu a dám pak vědět. Diky moc za rady, aspoň vím na co se zaměřit
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.